folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cennette Altından Evde Yaşamak

Cennette Altından Evde Yaşamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

SPY-CX5 bunu yazdı:
    -----------------------------

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    hocam bence sen BAAL ın inancına saygı göster. boş yere gerizekalı falan demen yanlış. o da BAAL ın kendi inancı sonuçta yorum yapılamaz. çok da iyi söylemiş gerçi :)

Zat-ı muhterem inanca küfür tarzı yaklaşım yapsın, saygı göstermesin. Sende gel benden saygı bekle?

Saygılı bir şekilde inanmadığını beyan etse tamam derdim.

Kısacası ; inancıma saygı duymanın şahsına ne diye saygı duyayım ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bide bize cennette huri verilecek ya bu arada bizim sevdiğimiz bayanlara ne verilecek bunu çok merak ediyorum...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

MaliAcikgoz bunu yazdı:

bide bize cennette huri verilecek ya bu arada bizim sevdiğimiz bayanlara ne verilecek bunu çok merak ediyorum...

Programlama mantığı düşün..

senin sevdiğin bayan seni seviyormu  ?
    IF ( eger evetse cevabın )

sende zaten onu sevdiğin için huri istemezsin doğal olarak senin meleğin odur onla dolaşırsın

else ıf ( eğer değilse )

Zaten seni sevmeyen biri sana neden gelsin ? istediği kişi melek veya birşeyle meşgul olur.. Değil mi ?

Not: Kodlamaların adları  yanlışsa hoşgörün kafadan sallamasyon bişe yaptm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:
    MaliAcikgoz bunu yazdı:

Programlama mantığı düşün..

senin sevdiğin bayan seni seviyormu  ?
    IF ( eger evetse cevabın )

sende zaten onu sevdiğin için huri istemezsin doğal olarak senin meleğin odur onla dolaşırsın

else ıf ( eğer değilse )

Zaten seni sevmeyen biri sana neden gelsin ? istediği kişi melek veya birşeyle meşgul olur.. Değil mi ?

Not: Kodlamaların adları  yanlışsa hoşgörün kafadan sallamasyon bişe yaptm

mesela ben 10 tane bayan seviyorum hepside benim mi olacak...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ee senin bu kafanla dusundugunu yaratan dusunmemismidir.Elbet sana zevkini verecektir.Hemde aklinin almayacagi sekilde.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    amacın karı kızsa cennete giremezsin zaten.. Cennete gireninde amacı karı kız olmaz.. Ters şeyler düşünüyorsun. Ayrıca yazımı düzgün oku seni istemeyen bayanlar neden gelsin sana.. Benzeri yaratılır sırf senin gönlün olsun die gönderilebilir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

MaliAcikgoz bunu yazdı:

erkek  10 kere boşanmış 11 kere evlenmiş  son eşi verilecek

kadın 10 kere boşanmış 11 kere evlenmiş son eşini alacak

huri kavramı apayrı bi olay huriler ile bayanları aynı sevıyede koyamazsınız

Bayanlar daha üsttedir huriler ise bir ödül, bayanlar kadar sevıyesı yukarda değil olarak bılıyorum

bildiğim kadarıyla 30 tane huri ısteyebılırsın ama sadece 1 tane eşin olacak oda son eşin ( emin değilim yanlış olabılır )

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Yazdıklarımı açıklamak,anlamını teker teker yazmak maksadımın ne olduğunu anlatmak zorunda değilim.Siktir et der çeker giderim.Ancak,yapmadığım bir şey yüzünden iki malın çıkıp götünden anlaması üzerine yazdığı senaryoları da kabul edecek değilim.Bu zamana kadar ne inanca saygısızlık yaptım nede küfrettim.Bundan sonrada umrumda olmayan bir şey için küfür edicek değilim.Tuvalet sonrası rahatlığı saygısızlık,sikindirik takvim yaprağı sözünü dine,inanca küfür olarak anlayacak kadar dini konularda hassasiyet sahibiysen siktir olup gidip buralarda sağda solda yazacağına,50 rekat namaz kılar,elini gökten,başını secdeden kaldırmazsın.Ne inanan salaktır nede böyle bir şeye inanılırmı çok aptalca dememiş kimseyi suçlamamışken hala innamayan birinden kandil gecesi namaz kılıp dua etmesini bekledeğinizden ötürü mü götünüzden anlıyorsunuz.Ulan,istersen başını secdeden kaldırma çokta tın.Sana bunu neden yapıyorsun diyen mi olmuş.Ben kendi görüşlerimi kendi hayatımdan kattıklarımla anlatırım.İnanmıyorum,kandil gecesi içkide içerim kokainde çekerim.Çekemeyen,neden bizim gibi davranmıyo diyen varsada bir tarafına alıcı taktırsın daha rahat çeksin.

Saygısızlık hakkına doğrudan müdahale edersem,onu gasp edip aşağlar ve engel olursam saygısızlık olur.İlk önce saygıszlığın ne olduğna bakıcak ondan sonra sağ solu yargılamaya çalışıcaksınız.Gerçi siz beyinsizler bunu da anlamazısnız.Kısaca kendi hayatım kimseyi ırgalamaz.Biraz sonra gidip tekrar içecem,cumalarıda içerim her kandil,her ramazan içerim.Varsa itirazı olan ya çıksın karşıma yada siktir olup gitsin.Laf kalabalığı yapıp sağda solda atıp tutmasın.Ek olarak ; kimsenin şahsına karşı bir hakarette bulunmadığıma rağman bana hakaret edilmiş.Bunuda saygıszlık ediyor diye meşru göstermeye çalışmışlar.Benim şahsıma saygı göstermeyenin şahsını sikerim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    ee senin bu kafanla dusundugunu yaratan dusunmemismidir.Elbet sana zevkini verecektir.Hemde aklinin almayacagi sekilde.
    Büyük bir alim der ki:

"Allah dilerse, deveyi iğne deliğinden geçirir. Ve ne deveyi küçültür, ne de iğne deliğini büyütür..."

Varsın biri de bunu açıklasın, havadis-i kainatı mantığına sığdırmaya çalışan mantıklı kardeşlerim.! .

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

sen kompeksli ve kıskanç birisin demekki, birilerine gösteriş yapamadıkdan sonra senin için o malın sana yaptığı hizmet senin için bi kıymeti yok.

yanlış anlama kesinlikle yargılamıyorum, herkesin bu dünyada bi  beklentisi ve bi amacı vardır.

senin amacın sağa sola hava atmak olsa gerekki bu şekilde düşünüyorsun.

fark var, aramızda büyük bir fark var. Hepsi bu.

Toplam Hit: 21575 Toplam Mesaj: 115