folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ceoların Dinleri Nedir ? Bilen Var Mı_?

Ceoların Dinleri Nedir ? Bilen Var Mı_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu konuda bir kaç firma ile ilgili araştırma yaptım hocam

http://tahribat.com/Forum-Buyuk-Bilisim-Firmalari-Icin-Kucuk-Ve-Carpici-Bir-Arastirmam-160773/

yazdığım pdf i indirebilrisin .. ve sonucunu öğrenmek istiyorsan orada belirttiğim isim isim hepsi yahudidir.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

beyler peki yahudiler neden başarılı oluyor, inannçlarında neyden kaynaklanıyor bu durum. Geyik yapmıyorum gerçekten merak ediyorum

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

gündemde güncel bir konumudur bilemiyorum,
    başarı istiyorsanız çalışmalısınız Yahudi olmak önemli değil. Eğer bunu bir diyalektiğe oturtma hevesindeyseniz kağıt üzerinde çok şey mümkündür. Eğer işinizi en iyi şekilde yapmıyorsanız ne olursanız olun başarılı olamazsınız. Daha önce tartışıldı her sene bir kaç kez de tartışılır sonuç bir yere varmaz. 17 - 23 yaş arasıysanız arkanıza ve çevrenize durup bakın ne çok insan bu başarı öykülerinden etkileniyor. Fakat ne kör zihin ve gözler ki en ulvi başarının o insanların yaptıkları olduğunu sanıp kitle medyasının onlara pompaladığı gibi; "büyüdüklerinde" onlardan biri olacağını sanmaları ne körlük, başarılı insanların yaşam öyküler aklınızda o yaldızlı yerini koruyorsa gittiğiniz yol yol değildir. Başarıyı hedefliyorsanız beğenmediğiniz anne ve babanıza bakın etrafınıza bakın çünkü ne Bill Gates olacaksınız ne de diğerlerinden biri. Konuya gelirsek kimin ne olduğunu kimse bilemez.

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bu konuda bir kaç firma ile ilgili araştırma yaptım hocam

http://tahribat.com/Forum-Buyuk-Bilisim-Firmalari-Icin-Kucuk-Ve-Carpici-Bir-Arastirmam-160773/

yazdığım pdf i indirebilrisin .. ve sonucunu öğrenmek istiyorsan orada belirttiğim isim isim hepsi yahudidir.

abi

tutup demişin ki bill gates hakkında nette bilgi yok, ama annesini buldum yahudi çıktı demişin misal

benim annem müslüman, ben değilim? niye annesi yahudi diye kendisi yahudi olsun ki?

bill gates agnostiktir bunu bi gavur dergisi ile ilgili röportajında sorulması üzerine söylemiştir.

o annesi bilmemne kendiside bilmemnde diye bahsettiklerinin bir çoğu ateist, geri kalanıda yahudi

nessaj tarafından 21/Ağu/12 19:10 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

dünyaya faydası olan bir çok fizikci bilim adamı çoğu ateisttir. yani zındıktır :) acaba allah o insanlığa o kadar iyiliği dokunan bilim adamlarını nasıl cehenneme atıcak sadece inanmıyorlar diye.

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

türkiye'de çoğunlukla müslümandır diye tahmin ediyorum.

hatta iş  yapabilmek için koyu dinci bile olanları vardır...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@rebellisch

http://www.tahribat.com/Forum-Neden-Yahudiler-Cok-Guclu-Ve-Muslumanlar-Cok-Gucsuz-Makale-161596/

bu konuya bir bak hocam :)  yine soruların olursa sor cevaplamaya çalışırım. uzun yıllardır onları araştırıyorum ve bir çok soruya cevap verebilecek niteliğe geldiğime inanıyorum.

@nessaj, yahudi olmanın tek şartı var. o da annenin yahudi olmasıdır. Onun dışında ağzında kuş tutsan da yahudi olamazsın kabul görmezsin. 

daha önceki konumda da belirttiğim gibi yahudilik hem dindir hem milliyettir. ateist yahudiler de var, budist yahudiler de. problem değil bu :)

yahudi olman, "birileri" tarafından destekleneceğin anlamını taşır izlediğim kadarıyla. neredeyse elini bir işe atmış her yahudi işi başarır. Buna şans faktörü de

çalışma faktörü de diyebilirsiniz ama bu dünyada bunun yetmesi zor değil mi sizce? Her şey çalışmakla olunabilir mi? Adamlar kendi çaplarında koskoca

imparatorluk kurmuş belki siz farkında değilsiniz bu kadar şeyin ama onlardaki bu devasa ağ beni ürkütüyor. 

izleyin de neşeniz yerine gelsin :)

http://www.youtube.com/watch?v=gvjbLYXnQmE

unbalanced tarafından 21/Ağu/12 19:22 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

neredeyse çoğu dinsiz. steve jobs ise küçükken kiliseye gidiyordu ve 12 yaşına geldiğinde kilisenin rahibine, elindeki dergiyle gidip tanrı mı bunu yapıyor sorusunu sordu (dergide afrikada açlıktan ölen bir çocuk vardı) sonra da dinden çıktığını ailesine söyledi. yahudi falan değildir steve jobs. babası suriyeli, annesi türkiye ermenisidir. kendisini yetiştiren aile de alman amerikanıdır, hristiyandır.

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Bizim Ceo HolyOne Ateist. Mark Zuckerberg Ateist, hatta bir ara face profiline de yazmıştı diye hatırlıyorum. Bill Gates Agnostik, Larry Page ve Sergey Brin Ateist, Michael Dell Hristiyanmış ama sonradan musevi olmuş. Steve Jobs'tan Ateist. Oracle'nin sahibi Larry Ellison Ateist. Özgür yazılımın başlatıcısı Richard Stallman Ateist.

KISACASI:

http://www.youtube.com/watch?v=0JFeylSkYCE

Fatih tarafından 21/Ağu/12 20:33 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yawuz bunu yazdı

gündemde güncel bir konumudur bilemiyorum,
    başarı istiyorsanız çalışmalısınız Yahudi olmak önemli değil. Eğer bunu bir diyalektiğe oturtma hevesindeyseniz kağıt üzerinde çok şey mümkündür. Eğer işinizi en iyi şekilde yapmıyorsanız ne olursanız olun başarılı olamazsınız. Daha önce tartışıldı her sene bir kaç kez de tartışılır sonuç bir yere varmaz. 17 - 23 yaş arasıysanız arkanıza ve çevrenize durup bakın ne çok insan bu başarı öykülerinden etkileniyor. Fakat ne kör zihin ve gözler ki en ulvi başarının o insanların yaptıkları olduğunu sanıp kitle medyasının onlara pompaladığı gibi; "büyüdüklerinde" onlardan biri olacağını sanmaları ne körlük, başarılı insanların yaşam öyküler aklınızda o yaldızlı yerini koruyorsa gittiğiniz yol yol değildir. Başarıyı hedefliyorsanız beğenmediğiniz anne ve babanıza bakın etrafınıza bakın çünkü ne Bill Gates olacaksınız ne de diğerlerinden biri. Konuya gelirsek kimin ne olduğunu kimse bilemez.

İşkembeden atmak ne kadar kolay değil mi? Musevilerin diğer din mensuplarına göre daha başarılı olmalarının sebebi işlerine sadık olmalarıdır. Denemesi bedava, bir müslümana, hristiyana ve museviye iş yaptır ve iş zahmetli ve az kar bırakan bir iş olsun. Musevi perşembe, müslüman cuma, hristiyan da cumartesi işi teslim edeceğini söylesin. İnan bana musevi seni çarşamba akşamından arayıp işi yarın kaçta teslim edebileceğini sorar sana. 

Rav İzaac : Seni herkes bilir, ne iş yaptığını ve nasıl yaptığını. Ama birgün yalnışlıkla bile olsa hileli mal satarsan seni TANIMAYAN kalmaz.

Şimdi hala ''bunlar birbirlerini destekliyor amk'' demeye devam etmek ister misin?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 3908 Toplam Mesaj: 33