Cep Tel Nasıl Dinlenir..?
-
arkadaşlar bi tanıdık anlattı onunda arkadaşı oluyomuş o türkcellin baz istasyonlarında çalışıyomuş galiba ama nası onu bilmiyom adamın biraz da böle pc ye ilgisi fazlaymış adam istediği teli dinliyomuş bunu net üzerinde yapmaını bir yolu yokmu..sdece tel açıldığında yapılan konuşmaları kaydetmek istiyoruz...ve tel nolarını öğrenmek tabi...
-
çok şey istiyormuşsun gibi geldi :)
bazı şeyleri yapmak için yetkili olmak gerekiyor.Ya da güçlü bir mali kaynak ile güzel techizatlara sahip olmak..
Onun dışında öyle yapmak kolay bir iş değil
-
abü walla benim bildigim bi ste var ama çok pahalı casusluk şeyleri var ama ahrbi süper bişey
http://telefondinle.com/
burada belki işine yarayacak bişey bulursun ama cok pahalıdır haberin olsun
-
tahrip.com zamanında bi şema falan vardı. Hepsi tek tek anlatılmıştı. Belki biri yedeklemiştir.
-
ya istedii kdr döküman olsun ertanın dedii gbi fena taşşaklı olmn lazm yetkn yoksa..
yani öle birisinin pc sine grmek gbi bişi deilki bu koca gsm operatörleri var karşnda
-
abooww :D 900 dolarlardan bahsedio aq :D
-
harbi çok film izliyoz he
-
Öncelikle telefon açık olucak;
Sonra kulağına dayıcaksın ve dinliceksin =D çok film izliyonuz aq =)
-
la filim izlemekle alaksı yok a.q ben gecen konuda verilen bı program benzeri vardı onula butun maheleyi dinlyodum bu filimden önce..ama salla gitsin araştırdım o elmanı baya para dökmüş ama bakıncam gene bireb,r tanışma imkanım olursa paylasırım....
-
telefonun batarya yerine 2ghz lik vericiyi bağla dinlersin . ve ona uyumlu kulaktan dinleyebilecek cihazlar la /PARA/
-
kimi dinLicen oLm seen :P sktr et beLki karı kızLa özel şeyLer konuşuyo .. beLki adamın cinsel sorunları var birine anlatıyo ayıp abü ..
Toplam Hit: 6474 Toplam Mesaj: 17