Cep Telefnu Casus Programı Varmış..Telefon Kapalıysa Bile Sesin Gidiomuşş
-
arkdaşlar bu program hakkında bilginiz varmı.. başkaları senin konuşmalarını dinliyebilio.. msjlarını okuyabilio. hatta bilgisayardan nerde olduğunu bile görebiliomşsunn haberlerde izledim bugun.. bu konu hakkında bilginiz varmı
-
öyle bir program yok, senin dediğin şey telefonun kendisinde oluyor diye duymuştum.. tabi buda aziz türk halkının sıradan kulaktan dolma söylemlerinden birisidir..
-
hoca program değilde uydusu olan yapıyo her bi naneyi
-
60 euro 'mus Flexispy programi telefona yükleyip, telefonun sahibinin açtigi numaralari, sms leri, internet siteleri özel bir dosya kayitliyormus, Vervata servör e yolluyormus. pass ve nick girerek bilgileri takip edebilion.konusmalari dinlemek için fLexispy'in 2'inci sürünümü yapim asamasinda. 31/05/2006 :)
Birde hazir espion program yüklu telefonlar var, 259 euro dan 1990 euroya kadar, itecdiffusion.com'da
-
arkadaşın bi projesi vardı.bir çaldırışta 20 dk mi ne dinleyebiliyordun.40-50ytl bi masraf ve basit bir cep telefonuyla hallediliyordu.bide çalışmaz korkusuyla boşuna para gitmesin diye yapmamıştık :D projeleri vardır mutlaka nette araştır yaparsın kendin bi tane..
bi ara forumdada yapıcam diyordu biri ama bi bak konulara..
-
Öyle bir program olması lazım. Hatta arkadaşın tel ine deneme amaçlı demosunu yüklemiştik. Telefon kapalıyken çalışıyormu bilmiyorum ama tanımladığımız bi numaradan aradığımızda tel kendiliğinden açıldı. Demo olduğu için pek bişe yapamamıştık. Diyeceksiniz ki programın adı neydi. Valla unuttum :)
Edit : Böyle programlardan bi tanesinin fiyatı 1.190 ytl imiş. (ohaaa)
-
650 ytl dedi fiyatına
-
wardr tabii haci hatta tel kapaliyken senin resmini ceker ve yollar arkada senden gizli kari kiza msj ceker ama kotu niyetli biriyse dinleten 0900 lü hatlari arattirabilir.. abi dalgami gecionuz ya..öle seymi olrmus hic..
ayrica telsim kullaniorm bnde telefon kapaliyken dinleme gibi bisiye inanmasamda gece benim hortultularimi dinlerse telsimin ne isine yarar acaba :D
-
motorola mpx220 nin hepsiburada girişli olmayanlarında, telefon calarken, karşı taraf acmadığında, sadece ses kısma düğmesine bir kez bastığında karşıdakinin bütün konuşmalarını duyuyordun...
avea ve telsimde oluyordu...
-
öyle bişe var am çook pahalı bende bi pro var yüklediğin telde belirlediğin numaralarda çalmadan açıyor ama öyle yer tesbiti falan yok
-
Arkadaşlar bu CASUS TEELEFON PROGRAMINI http://www.sicaktakip.com adresinden tıklayıp hemen demo indirip 2 saatlik full fonksiyon demoyu inrirebiliyorsunuz.Programın adı NEOCALL TÜTKÇE siteside var http://www.neocall-tr.com buradanda haftalık,aylık,3,6,12 aylık ve süresiz etkinleştirme yapabliyorsunuz.Fiyatlar uygun.Aslında sıcaktakip.com'da başka programlarda var ama ama neocall daha ekonomik bir program.