folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Cep Telefnu Casus Programı Varmış..Telefon Kapalıysa Bile Sesin Gidiomuşş

Cep Telefnu Casus Programı Varmış..Telefon Kapalıysa Bile Sesin Gidiomuşş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek
    arkdaşlar bu program hakkında bilginiz varmı.. başkaları senin konuşmalarını dinliyebilio.. msjlarını okuyabilio. hatta bilgisayardan nerde olduğunu bile görebiliomşsunn haberlerde izledim bugun.. bu konu hakkında bilginiz varmı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

öyle bir program yok, senin dediğin şey telefonun kendisinde oluyor diye duymuştum.. tabi buda aziz türk halkının sıradan kulaktan dolma söylemlerinden birisidir..

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    hoca program değilde uydusu olan yapıyo her bi naneyi

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

60 euro 'mus Flexispy programi telefona yükleyip, telefonun sahibinin açtigi numaralari, sms leri, internet siteleri özel bir dosya kayitliyormus, Vervata servör  e yolluyormus. pass ve nick girerek bilgileri takip edebilion.konusmalari dinlemek için fLexispy'in 2'inci sürünümü yapim asamasinda. 31/05/2006 :)

Birde hazir espion program yüklu telefonlar var, 259 euro dan 1990 euroya kadar, itecdiffusion.com'da

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

arkadaşın bi projesi vardı.bir çaldırışta 20 dk mi ne dinleyebiliyordun.40-50ytl bi masraf ve basit bir cep telefonuyla hallediliyordu.bide çalışmaz korkusuyla boşuna para gitmesin diye yapmamıştık :D projeleri vardır mutlaka nette araştır yaparsın kendin bi tane..

bi ara forumdada yapıcam diyordu biri ama bi bak konulara..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Öyle bir program olması lazım. Hatta arkadaşın tel ine deneme amaçlı demosunu yüklemiştik. Telefon kapalıyken çalışıyormu bilmiyorum ama tanımladığımız bi numaradan aradığımızda tel kendiliğinden açıldı. Demo olduğu için pek bişe yapamamıştık. Diyeceksiniz ki programın adı neydi. Valla unuttum :)

Edit : Böyle programlardan bi tanesinin fiyatı 1.190 ytl imiş. (ohaaa)

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACEVENTURA
    ACEVENTURA's avatar
    Erkek
    650 ytl dedi fiyatına

H.T.M.L How To Meet Ladies
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

wardr tabii haci hatta tel kapaliyken senin resmini ceker ve yollar arkada senden gizli kari kiza msj ceker  ama kotu niyetli biriyse dinleten 0900 lü hatlari arattirabilir.. abi dalgami gecionuz ya..öle seymi olrmus hic..

ayrica telsim kullaniorm bnde telefon kapaliyken dinleme gibi bisiye inanmasamda gece benim hortultularimi dinlerse telsimin ne isine yarar acaba :D 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

motorola mpx220 nin hepsiburada girişli olmayanlarında, telefon calarken, karşı taraf acmadığında, sadece ses kısma düğmesine bir kez bastığında karşıdakinin bütün konuşmalarını duyuyordun...

avea ve telsimde oluyordu...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    öyle bişe var am çook pahalı bende bi pro var  yüklediğin telde belirlediğin numaralarda çalmadan açıyor ama öyle yer tesbiti falan yok

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruksam
    faruksam's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu CASUS TEELEFON PROGRAMINI  http://www.sicaktakip.com adresinden tıklayıp hemen demo indirip 2 saatlik full fonksiyon demoyu inrirebiliyorsunuz.Programın adı NEOCALL TÜTKÇE siteside var http://www.neocall-tr.com buradanda haftalık,aylık,3,6,12 aylık ve süresiz etkinleştirme yapabliyorsunuz.Fiyatlar uygun.Aslında sıcaktakip.com'da başka programlarda var ama ama neocall daha ekonomik bir program.

Toplam Hit: 5194 Toplam Mesaj: 14