Cep Telefonları İmei Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Yurtdışından gelen telefona kullanmadığım telefonun imei ni girsem önceki telefonda kullanılmış diye kapanırmı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

İkisi aynı anda kullanılınca kopya imei olduğu anlaşılır. Eski telefonu kullanmazsan sorun çıkmaz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    baracuda81 bunu yazdı

İkisi aynı anda kullanılınca kopya imei olduğu anlaşılır. Eski telefonu kullanmazsan sorun çıkmaz

Yok eski telefonu kullanmayacağım şimdiye kadar kullandığım bütün telefonlar duruyo benim hepside çalışıyo :)

6-7 tane var sorun şu mesela nokialarda imei yi sorulayınca ithalat nokia ax felan yazıpyo ya ben bunu lenovaya KOpyalasamönceden bu telefonda kullanılmış diye kapanırmı?

kapanmazsa sıkıntı yok :D

DJ_Alper tarafından 10/May/14 10:14 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

3G özelliği olmayan bir telefonun  imei numarası 3G özellikli telefona kopyalanınca internet çalışmıyo diye bişey okumuştum bi yerlerde.

Şehir efsanesi de olabilir.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

3G özelliği olmayan bir telefonun  imei numarası 3G özellikli telefona kopyalanınca internet çalışmıyo diye bişey okumuştum bi yerlerde.

Şehir efsanesi de olabilir.

Yok çalışıyorda operatör internet ayarlarını otomatik yollamıyor. Ellle yapıyorsun ayarları. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

Hiç bir sprun olmaz hacı bizat ben kullanıyorum lenova s820 var eski 5110 telefonun imei yüklü aylardır 3g filan herşey çalışıyor sorunsuz . Tabi eski telefonu asla kullanma çakışır!!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

bende lenovo a390t var ona bende imei atamadim yardımcı olabilecek birisi varmı arkadaşlar

bir kere veren orospu olur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    CooLSTuFF bunu yazdı

bende lenovo a390t var ona bende imei atamadim yardımcı olabilecek birisi varmı arkadaşlar

Onda Spreadtrum işlemci vardı hocam ona imei atılmıyor diye biliyorum.Mediatek işlemciden şaşmayın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

btk her belirli sürede imei taraması yapıyor.

eğer ayrı cihazlarda tek imei kullanıldığı tespit edilirse imei kullanıma kapatıyor.

yada cihaz kvk yada telpa gibi taşşaklı firmalardan kayıtlı ise orjinal telefonu garantiye gönderip yada gerekli  evrakları gönderip tekrar orjinal cihazı açtırıyorsun.

bu bilgilere göre eski bir cihazın imei numarasını başka bir cihaza kopyalarsan eski cihazın imei etiketini yırıtıp atman gerekiyor yada cihazı yok etmen gerekiyor.

eğer ikisini aynı anda çalıştırırsan btk imei sorgualaması yada taraması yaptığında kara listeye alınırsın.

3g desteği olmayan cihazın imei numarası 3g desteği olan cihaza kaopyalanıyor. sadece ek olarak operatör ayaralı yapılması gerekir. internet hizmetini kullanabilmek için tabikide.

yanlız şöyle bişi var bazı imei numaraları imei 2 ayrı cihazda aynı anda çalıştırılımadığı halde imei patlıyor.

sanırım bunun sebebi btk nın yaptığı yeni güvenlik düzenlemelerinden sonra örnek: gerçekte nokia cihazda olması gereken  imei bir  zaman sonra samsung cihazda kullanıldığı tespit edildiğnde imei haliyle patlıyor ve kara listeye alınıyor. btk bir şekilde yakalıyor kısacası.

durum bu alper öyle 2 kağıt imzalim sigorta kontrol edeyim işlerine benzemez bu işler dermişimmmmmm :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada imei numarası lazım olana ücretsiz verebilirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Yurtdışından gelen telefona kullanmadığım telefonun imei ni girsem önceki telefonda kullanılmış diye kapanırmı?

hocam biri benim telefonun imei numarasını kopyalamış, benim orjinal telefon kapandı telekom tarafından. nasıl bir düzendir anlamıyorum. hile yapan adam her hatla telefonu kullanabiliyorken asıl telefon sahibinin telefonu kapanıyor. davası hala devam etmekte...

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1797 Toplam Mesaj: 16