Cep Telefonu Alacağım Aşırı Olmadı Sürece Bir Üst Limit Yok
-
Uzun zamandır kulanmakta olduğum Nokia 6630 telefonum artık isteklerime yanıt vermemeye başladı artık yeni bir cihaz alma vakti geldi, dedim. mobil cihazlardan biraz anlarım. Şuan torch almayı düşünüyorum lakin bir sürü kötü yorum duydum hakkında. Telefondan beklentilerim yüksek konuşma süresi, idare eder bi kamerası olsun, kesinlikle hızlı olsun, pratik arama falan kısayolları olsun (işim gereği hayatım telefonumla geçiyor hızlı olması şart ve şarjı uzun olması) ayda toplasan 100 mesaj çekmem ama 3000 dakika kadar görüşme yapıorum, program falan desteği olsa iyi olur. tbt de okudugum kadarıyla android işletim sistemli telefon alın diolar ama android işletim sisteminin ne oldugunu bılmıorum sadece galaxy S lerde oldgunu bılıorum. nedir bu android ne + sı var anlatana teşekür edicem :D İşim gereği bazen telefonumu amfi ye bağladığımda oluyor müzik yayını yapmam gerektiğinde. fotoraf çekip bunları şirket yöneticilerine mail olarak atıyorum. telefondan bankacılık işlemleri yapmam gerekbiliyor internet üzerinden. 1000 lira ideal düşüncem. bu arada 200 den fazla Ceptelefonu bayisinin reklam işlerini yürüttüm telefonları indirimli alıyorum fiyat çok önemli deil ben geliş fiyatından alabilirim. sadece sizden istediğim bana güzel, estetik yukardaki özelikleri barındıran bi telefon tavsiye etmeniz. bu arada dokunmatikle aram iyi deil klavyeli telefonlarlada o yuzden torch dusunuodum dokunmatik hassasiyeti iyi klavyesi kulanışlı.
-
Bu arada telefonun dayanıklı olması lazım çıt kırıldım bişi olamamalı çok sakarımdır :D Bu arada şimdiden teşekkürler
-
desire ye baktım oda cazip geldi şimdi. android olmasının avantajları konsunda hala bi fikrim yok
-
yazik len kimse sallamadimi seni oyyy kiyamammm :D
-
HTC Desire.
http://www.htc.com/tr/product/desire/overview.html
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
yazik len kimse sallamadimi seni oyyy kiyamammm :D
----------------------------- -
Iphone4 Ingiltere'de 1100 TL.
-
Başlık da başlık hani!!!
-
iş amaçlı istiyorsan blackberry al farklı birşey arıyorsan desire.
-
BlackStorm bunu yazdı:
-----------------------------HTC Desire.
http://www.htc.com/tr/product/desire/overview.html
-----------------------------
Fiyat nedir hocam bunun ? -
android al. desire al :)
Toplam Hit: 3323 Toplam Mesaj: 24