Cep Telefonu Alışveriş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Elimde,

HP iPaq Rw6815

Nokia 5610 (Temsili fotoğraf )

İSTEDİĞİNİZ%20KALİTE%20İSTEDİĞİNİZ%20FİYATA!%20Nokia%205610

Nokia 5130

var.

Aklımda bir fiyat yok telefonlar hakkında. Samsung F480 almayı düşünüyorum. Telefonları satsam onun ikinci elini alabilir miyim?

Telefonlar satılıktır.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=f480&c=89153

Üçünü satıp çok rahat alabilirsin diye düşünüyorum  ...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Üçünü satıp iki tane telefon almayı düşünüyorum. Bir tanesi F480 olmalı çünkü 5mp kamera var ve şık tasarım. Ona yakın telefonlar da olabilir tabiki.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

güncel.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

samsung'un orjinal spotları var sadece garantisiz +kapanmama garantili lazım olursa yardımcı olayım ..

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

hele bi satayım da (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

5130 için pm attım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Nokia 5610 satıldı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

5130'a ne kadar istiyorsun? Garantisi falan var mı?

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Nokia 5610 ve 5130 satıldı hocam. HP iPaq RW6815 var. Kutusu, kalemi, kılıfı, kulaklığı ve hafıza kartıyla beraber Windows Mobile 6.5'i canavar gibi çalıştırıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

güncel.

Toplam Hit: 2143 Toplam Mesaj: 12