Cep Telefonu Çağrılarını Dinleme
-
selamün aleyküm müridler sizden bi konuda yardım isticem bi cep telefonu numarasını dinleme takip edebilme gibi bi imkanım olabilir mi ? netten biraz araştırdım da hep ucuk kaçık fiyatlarda aletler falan çıktı karşıma yokmudur bu takip eden program yazılım bişi bişi ??
-
Savcılığa bu adam terör örgütü elamanı diye dilekçe ver.
-
çeşitli programlar var tabi...bende bitane var...numarayı giriyosun anlık smsler konuşmalar ekranına düşüyor...
keyin süresi bitti ama şimdi crack arıyorum o_0
ama masaüstünde olmuyo...laptop olucak bide nete wirelessten bağlanıcaksın. -
bitane android telefon alacaksın. sonra android uygulama geliştiren sağlam bi adama gideceksin ve o yazacak uygulamayı (çünkü görüşmeyi kaydetme ve mesajları alma gibi izinleri bulunuyo ) kuracak telefona sende o telefonu ona hediye edeceksin oldu bitti.
haa artık ne kadar fiyat çeker orasını allah bilir tabii :)
Edit.: ekleme
kalibre tarafından 11/Mar/13 19:09 tarihinde düzenlenmiştir -
ONEMINUTE bunu yazdı
çeşitli programlar var tabi...bende bitane var...numarayı giriyosun anlık smsler konuşmalar ekranına düşüyor...
ama masaüstünde olmuyo...laptop olucak bide nete wirelessten bağlanıcaksın.hocam senin dediğin biraz sıkıntılı geldi bana laptopla wirelessle ne alakası var ki lan üzerinden bağlansak ne değişicek??
-
TrC bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
ama masaüstünde olmuyo...laptop olucak bide nete wirelessten bağlanıcaksın.hocam senin dediğin biraz sıkıntılı geldi bana laptopla wirelessle ne alakası var ki lan üzerinden bağlansak ne değişicek??
ahahahahahahaahah :)
-
kalibre bunu yazdıTrC bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
wireless mi takıldın hoca
-
Karşındaki kişide akıllı telefon varsa işin daha kolay kendin yazılım yükleyerek yapabilirsin,ama 3310 falan kullanıyosa anca operatör'ü hacklicen yada sağlam tanıdıkların olacak :)
-
Media bunu yazdıkalibre bunu yazdıTrC bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
wireless mi takıldın hoca
Kasaya adapter takınca olmamı :)
-
benim kasada wireless var olmaz mı acep :D
GUS tarafından 11/Mar/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
ONEMINUTE bunu yazdı
ama masaüstünde olmuyo...laptop olucak bide nete wirelessten bağlanıcaksın.hacı bende var istersen sana key göndereyim :d
Dinleme için akılı telefon varsa yapabilirsin yoksa. kaçakçılık ile mücadele den tanıdığın varsa dinleme kısmında hallederler. Yoksa işin zor.