Cep Telefonu Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba sitede biçok soruya yanıt verdim cep telefonu için şimdi sıra tabi sizinde izniniz olursa holy e destek olarak cep telefonu programları yazmak şuanda uğraştığım bi proje var ama düşünceler sınırlı kalmasın dedim sizinde isteklerinizle yönlensin istedim olay şu

Bluetooth la telefon defteri mesaj dosya alış verişi rehber kontrolu ve seleq programı yardımıyla sistem dosyalarını silmek bu proje yaklaşık 1 ay sonra hazır sizin eklemek istedikleriniz varmı?Not:Programın piyasadaki bloover programıyla en ufak alakası olmıycak zaten onun yapabildikleri sınırlı...

..::GVN::..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    hmmm dosya indirmek olsun......

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek

Dosya indirmek derken yani downloadmı olsun diyosun ben aslında şunu planladım ama sitedekilerden duymak istedim bi program var istediğin zaman mesaj atıyo saat ve tarih giriyosun program kendi atıyo onun kodlarıyla birleştiriym diyorum ve dakikada 14 mesaja izin veriyo program kontör bitirmek için güzel bi yöntem değilmi???

Bu arada eskiden tahribat ta böyle konular açıldığında sevgilinize ne isim koydunuz yada ben şimdi napcam diye atılan mesajlardan çok cevap gelirdi şaşırıyorum artık...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hack_man
    hack_man's avatar
    Erkek
    cok güzel olacak bide imkan var ise telefon gizli olarak yurtdısını arasın devamli yada bizim belirleyecegimiz bi adrese bizim verecegimiz bir metin ile devamli sms ceksin kontürü transfer etme sansımız olsun cokmu şey istedim acaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    İşte zaten söylediğim o söyliycemiz bi numaraya yazdığımız metni dakikada 14 kere yollıyabilcek kontor transfer denenir ama kendi numarandan adres belli etmiş olmazmısın ???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    hayır karşı tarafın bazı dosyalarına erişim olsun mesela bu yöntemle msn şifrelerine yada mesajlarına ulaşabiliriz....
    dostum bende elektrik-elektronik okuyorum ama uzmanlık telekom olucak yardım edebilir miyim bende ögrenmek isterimde:)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    Arkadaşım zaten dosya alış verişi dediğim bu adamın telefonuna girip zil tonu çalcak halin yok heralde:) girdiğin zaman msn turbo kullanıyosa loglarını alabilirsin ayrıca bilgisayardaki mpv gibi bir program yapabilirsek telefondaki butun şifreler önümeze serilir hatta mcüzdan varsa kredi kartı ve şifresi bile:))) ama bütün bunlar emek gerektirir ve sonunda çıkıcak olan programında boyutunu büyütür...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    telefonun kamerasını kontrol etmek olsun acmak kapatmak foto çekmek gibi

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    bortecine357 hocam senin istek te güzel ama bu birazda gereksiz gibi geldi bana çünkü kamerayı kullanmak bi işe yaramaz ayrıca açıp kapamayla ne yapacaksın?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

adam belki bi işler çeviriyodur sen açarken düşünsene sen kamera açıyosun adamın telefonunda adam kız arkadaşını çekiyo daha ne istiyosun kulun istediği bi göz allah verdi iki göz

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    Allah öle iki göz vermez

Toplam Hit: 8063 Toplam Mesaj: 25