Cep Telefonu Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar cep telefonu alıcam. 1500-1600 tl'ye kadar tavsiyelerinizi nedenleriyle öğrenebilir miyim?
    Iphonedur blackberry dir HTC dir ne olursa artık.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Necati
    Necati's avatar
    Erkek

Galaxy s2 al pisman olursan yakama yapis :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Samsung GALAXY S II

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

1500 lira telefona verecenmi hacı ? :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

samsung galaxy s 2 alcaksan yanından poşet taşımayı unutma.. lakin cebine girmeyebilir

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

iphone 4.

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

HTC nin yeni seri telefonlarından birisi +  yedek batarya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

okadar parayı telefon almak için biriktiriyorsun yada buluyorsun hiç nette araştırmıyormusun şuan paran varsa Galaxy S 2 en iyisi 

yada bekliycen yılbaşına kadar Galaxy S 3 çıksın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek
    Su an piyasadaki en iyi telefon. Htc sensation xe dir.beats audio ve 1.5ghz islmecisi var.tabi birsz beklemen lazim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samsunga hayatta vermem o kadar para blackberryde tarihin en gereksiz telefonu iphone veya htc derim

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enicma
    enicma's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    -----------------------------
    samsunga hayatta vermem o kadar para blackberryde tarihin en gereksiz telefonu iphone veya htc derim
    -----------------------------

arkadaşım sana mualefet olmak için yazmıyorum kusura bakma ama kayıtsızda kalamadım samsung kötülemişsin ama htc tavsiye etmisin samsung galaxi s2 modeli ile htc sensation modeli hemen hemen aynı yalnız işlem performansında samsung htc solluyor htc diğer modellerine gelirsek ya batarya sorunu oluyor yada yazılımsal sorunları oluyor  işin şu tarafından bakarsakta maddi kısmı iphone4 alderim ama sorun olduğu zaman en ufak tuşu bile 50 liradan başlıyor bütün ek yazılımları para ile blackberry desen oda aynı ama en cazip gelen hem kalite hem perfermans hemde maddi anlamda samsung bu tamamen benim düşüncem

htc sensation,iphone 4 ,blackberry torch 9860,blackberry bold 9900,nokia n8 bu telefon modellerin hepsini kullandım ve içlerinden eğlence olarak iphone 4 başkada bir özelli yok şuanda samsung galaxy s2 siparis verdim dubai den 900 tl bunu normal bir kullanıcı olarak yazmıyorum deneyim sahibi olmuş biri olarak yazıyorum

Toplam Hit: 2292 Toplam Mesaj: 18