Cep Telefonu Tavsiye
-
Arkadaşlar cep telefonu alıcam. 1500-1600 tl'ye kadar tavsiyelerinizi nedenleriyle öğrenebilir miyim?
Iphonedur blackberry dir HTC dir ne olursa artık. -
Galaxy s2 al pisman olursan yakama yapis :/
-
Samsung GALAXY S II
-
1500 lira telefona verecenmi hacı ? :S
-
samsung galaxy s 2 alcaksan yanından poşet taşımayı unutma.. lakin cebine girmeyebilir
-
iphone 4.
-
HTC nin yeni seri telefonlarından birisi + yedek batarya
-
okadar parayı telefon almak için biriktiriyorsun yada buluyorsun hiç nette araştırmıyormusun şuan paran varsa Galaxy S 2 en iyisi
yada bekliycen yılbaşına kadar Galaxy S 3 çıksın
-
Su an piyasadaki en iyi telefon. Htc sensation xe dir.beats audio ve 1.5ghz islmecisi var.tabi birsz beklemen lazim.
-
samsunga hayatta vermem o kadar para blackberryde tarihin en gereksiz telefonu iphone veya htc derim
-
griffin bunu yazdı:
-----------------------------
samsunga hayatta vermem o kadar para blackberryde tarihin en gereksiz telefonu iphone veya htc derim
-----------------------------arkadaşım sana mualefet olmak için yazmıyorum kusura bakma ama kayıtsızda kalamadım samsung kötülemişsin ama htc tavsiye etmisin samsung galaxi s2 modeli ile htc sensation modeli hemen hemen aynı yalnız işlem performansında samsung htc solluyor htc diğer modellerine gelirsek ya batarya sorunu oluyor yada yazılımsal sorunları oluyor işin şu tarafından bakarsakta maddi kısmı iphone4 alderim ama sorun olduğu zaman en ufak tuşu bile 50 liradan başlıyor bütün ek yazılımları para ile blackberry desen oda aynı ama en cazip gelen hem kalite hem perfermans hemde maddi anlamda samsung bu tamamen benim düşüncem
htc sensation,iphone 4 ,blackberry torch 9860,blackberry bold 9900,nokia n8 bu telefon modellerin hepsini kullandım ve içlerinden eğlence olarak iphone 4 başkada bir özelli yok şuanda samsung galaxy s2 siparis verdim dubai den 900 tl bunu normal bir kullanıcı olarak yazmıyorum deneyim sahibi olmuş biri olarak yazıyorum