Cep Telefonuna Keylogger
-
mesajları falan kaydeden java ile yazılmış böle bişeyle karşılaştınızmı google bulamadı belki elinde olan vardır ?
-
tel zaten kaydediyo artı sanmıyorum öyle bi sistem olacagını
-
gönderilen mesajların bir kopyasını da başka numaraya gönderen yazılımlar var ki zaten telefon takibinde kullanılıo... bulunur mu bilmem ama..
-
ya bana kesin vardır bulurum gibi geldi ama sanırım böle bi pro yok sanırım.. gönderilen alınan mesajları kopyalayıp telde bi e-book halinde kaydeden bişe arıordum fakat yok sanırım..
sms gizleme diye bişe buldum ona bakıorum şimdi.
edit:sanırım sanırım :D
-
arşivleme programları bulursun hacı ama gizli olarak çalışmaz normal program gibidir..bunun dışında casus yazılım satın alırsın attığı her mesajı senin belirlediğin numaraya gönderir kendin arşivlersin ancak..
-
abi arşivlesinde gizli olmasın varmı link verebilecekmisin
-
o tür pro. çok da sabancının bıle gucu yetmezdi almaya
-
bi dk bulcam şimdi ama pythonla çalısıyodu ugrasılınca çözülcek bişeydi inşallah bulurum :I
buldum pythonla çalısıyomus karşı tarafa kuruyosunuz biraz karışık bişey ama uğraşmaya değer sanırım
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------bi dk bulcam şimdi ama pythonla çalısıyodu ugrasılınca çözülcek bişeydi inşallah bulurum :I
buldum pythonla çalısıyomus karşı tarafa kuruyosunuz biraz karışık bişey ama uğraşmaya değer sanırım
-----------------------------CAVA CAVA
bizde şeyi bulduk şeyini istıok :D
saolasın birader siemenler e uyumluydu bu sanırım
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------bi dk bulcam şimdi ama pythonla çalısıyodu ugrasılınca çözülcek bişeydi inşallah bulurum :I
-----------------------------CAVA CAVA
bizde şeyi bulduk şeyini istıok :D
saolasın birader siemenler e uyumluydu bu sanırım
-----------------------------
walla kardeş siemenslere python yükleniyosa olur -
vallaha java olanı varsa süper olur yaa.