folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Cep Telefonunda *' A Basıldıktan Sonra Çıkan P Ne İşe Yarıyor

Cep Telefonunda *' A Basıldıktan Sonra Çıkan P Ne İşe Yarıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Arkadaşlar cep telefonun * tuşuna belirli bir zaman basınca P karakteri geliyor onun amacı nedir ne işe yarıyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

pause

Mesela bir bankayı arıyorsun, numarası 4440666 olsun, müşteri temsilcisiyle görüşmek için 1'e basıyorsun normalde. Ama sen bu işlemi hep yapmak istemiyorsun, o yüzden bankanın numarasını 4440666p1 olarak kaydediyorsun, bu sayede önce 4440666 basılıyor sonra biraz bekleniyor sonra 1'e basılıyor. Eğer süre yeterince uzun değilse birden fazla p koyabiliyorsun; 4440666pppppppppp1 gibi.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

w ne işe yarıyor? birde + var
    + kesin şu +90 dır da w ne?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Evet bide w var, pause demişsin üstat neyi durduracak açarmısın biraz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

W'de wait aynı şey. Bazı telefonlarda farklı karakter kullanılıyor ama işlevi aynı. + karakteri de 00 yerine kullanılıyor. Editledim postu anlattım.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ince ayrıntı :D eyw hocam sağolasın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

pause

Mesela bir bankayı arıyorsun, numarası 4440666 olsun, müşteri temsilcisiyle görüşmek için 1'e basıyorsun normalde. Ama sen bu işlemi hep yapmak istemiyorsun, o yüzden bankanın numarasını 4440666p1 olarak kaydediyorsun, bu sayede önce 4440666 basılıyor sonra biraz bekleniyor sonra 1'e basılıyor. Eğer süre yeterince uzun değilse birden fazla p koyabiliyorsun; 4440666pppppppppp1 gibi.

İlk defa öğreniyorum ilginçmiş :) 

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

pause

O zaman Pause değil de Push olmaz mı o P'nin anlamı?

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Olmaz, çünkü sen aramaya bastığında sırayla girdiğin numarala basıyor zaten. P'yi gördüğünde bekleme yapıyor işte. (Burada basıyor falan kaba tabir biliyorum, işin erbabları bıdı bıdı etmesin şimdi).

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

pause

aydınlandım yemin ediyorum, ışığın bol olsun kardeş :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

harbi bende bi ışık gördüm yani. hiç bilmiyordum hep tel. elimdeyken merak eder bırakınca unuturdum :D

aslında önemli bişeymiş :D şerefsiz 444 lü numaralar 2 saat oyalıyor milleti. kısayoldan müşteri hizmetlerini kaydedeceksin :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 4607 Toplam Mesaj: 29