folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder CERN‘E Staja Gidiyorum

CERN‘E Staja Gidiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Tebrik eden herkese tesekkur ediyorum, teker teker edemedigim icin kusuruma bakmayin. Programla ilgili ilk yapmak istedigim sey gun gun 2-3 gunde bir online bir gunluk tutmak olacak hani neleri gorduk, neleri ogrendik nerelere gittik gostermek icin. Malum alplere cikmaktan, kayak yapmaya doga yuruyuslerine kadar bircok etkinlik yapiliyor. Onun disinda surekli gelen sorulari, istekleri vs. cevaplamayi dusunuyorum.

Edit: Tam surada bir TBT yazisiyla resim cektiricem yapabilirsem, gecen yaz girme sansim olmustu. Tahribat LHC 'ye de el atmis olur artik :)

anubisx tarafından 29/Nis/14 02:05 tarihinde düzenlenmiştir

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Şu anda seni çok kıskanıyorum hocam. Tedirgin olma, duygularım temiz. Hayırlı, uğurlu olsun.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

hacı kendini sevdir belki okul bitince alırlar seni :D , şaka bi yana tebrikler ,günlüğü bekliyoruz artık.

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kipnos
    kipnos's avatar
    Erkek

Tebrikler, sen git yerleş bizide çağır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hocam artık 1 - 2 gram atom getirirsin bize :)

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Şu anda seni çok kıskanıyorum hocam. Tedirgin olma, duygularım temiz. Hayırlı, uğurlu olsun.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hocam  tüm masraflar sanamı ait, gidiş geliş, konaklama yemek fln, biraz ordanda bahsetsene,

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

hocam  tüm masraflar sanamı ait, gidiş geliş, konaklama yemek fln, biraz ordanda bahsetsene,

Gidis-donus karsiliyorlar hocam. Ayrica aylik maas verdikleri icin yemek ve konaklamayi da karsilamis oluyorlar. Kalinacak yer CERN kampusunun icerisinde bulunuyor. 2 kisilik dusu, tuvaleti olan odalarda kalinacak. Kiminle kalacagimi henuz bilmiyorum. Her turlu saglik sigortasi vs yapiyorlar zaten.

http://yigitdemirag.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Allah basarilarinin devamini versin hocam yolunda oldugun seyin kiymetini bil derim.

Dunyada saygin turk bilim insanlarida var parmakla gosterilen her alamda fizik kimya vs bunlardan biri olmaman icin bi sebep yok .

Bide mesela o paylastigin resimde zilyontane devre kablo vs var bunlari cok merak ediyorum yani gercekten hepai ne ise yariyor hepsini ayri ayri ogretseler aylarca dinlerim :) 

O resimdeki gibi olaylari gorunce sanki amerikan filminden bi sahne gibi geliyor  :) 

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hayırlı olur inşAllah hocam. Aramızda çalışan insanlar olduğunu görmek güzel. 

Toplam Hit: 13733 Toplam Mesaj: 94