CERN‘E Staja Gidiyorum
-
Tebrik eden herkese tesekkur ediyorum, teker teker edemedigim icin kusuruma bakmayin. Programla ilgili ilk yapmak istedigim sey gun gun 2-3 gunde bir online bir gunluk tutmak olacak hani neleri gorduk, neleri ogrendik nerelere gittik gostermek icin. Malum alplere cikmaktan, kayak yapmaya doga yuruyuslerine kadar bircok etkinlik yapiliyor. Onun disinda surekli gelen sorulari, istekleri vs. cevaplamayi dusunuyorum.
Edit: Tam surada bir TBT yazisiyla resim cektiricem yapabilirsem, gecen yaz girme sansim olmustu. Tahribat LHC 'ye de el atmis olur artik :)
anubisx tarafından 29/Nis/14 02:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Şu anda seni çok kıskanıyorum hocam. Tedirgin olma, duygularım temiz. Hayırlı, uğurlu olsun.
-
hacı kendini sevdir belki okul bitince alırlar seni :D , şaka bi yana tebrikler ,günlüğü bekliyoruz artık.
-
Tebrikler, sen git yerleş bizide çağır.
-
Hayırlı olsun hocam artık 1 - 2 gram atom getirirsin bize :)
-
NaZi_ bunu yazdı
Şu anda seni çok kıskanıyorum hocam. Tedirgin olma, duygularım temiz. Hayırlı, uğurlu olsun.
-
hocam tüm masraflar sanamı ait, gidiş geliş, konaklama yemek fln, biraz ordanda bahsetsene,
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
hocam tüm masraflar sanamı ait, gidiş geliş, konaklama yemek fln, biraz ordanda bahsetsene,
Gidis-donus karsiliyorlar hocam. Ayrica aylik maas verdikleri icin yemek ve konaklamayi da karsilamis oluyorlar. Kalinacak yer CERN kampusunun icerisinde bulunuyor. 2 kisilik dusu, tuvaleti olan odalarda kalinacak. Kiminle kalacagimi henuz bilmiyorum. Her turlu saglik sigortasi vs yapiyorlar zaten.
-
Allah basarilarinin devamini versin hocam yolunda oldugun seyin kiymetini bil derim.
Dunyada saygin turk bilim insanlarida var parmakla gosterilen her alamda fizik kimya vs bunlardan biri olmaman icin bi sebep yok .
Bide mesela o paylastigin resimde zilyontane devre kablo vs var bunlari cok merak ediyorum yani gercekten hepai ne ise yariyor hepsini ayri ayri ogretseler aylarca dinlerim :)
O resimdeki gibi olaylari gorunce sanki amerikan filminden bi sahne gibi geliyor :)
-
Hayırlı olur inşAllah hocam. Aramızda çalışan insanlar olduğunu görmek güzel.