folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çevre Nasıl Edinilir ?

Çevre Nasıl Edinilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FahrenHeiT
    FahrenHeiT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    Nomm bunu yazdı
    FahrenHeiT bunu yazdı

okul ve askerlik bitti çevremde arkadaşım kalmadı.

iyi bir iş bulabilmek için referans ve tanıdık gerekiyor.

siyaseti grupları ve cemaatleri sevmiyorum bunların haricince çevre edinmek için fikirler bekliyorum yardımcı olurmusunuz

örnek: derneklere üye olma, mason olma gibi :)

Dans kursuna git çevrenin dibini yaparsın biraz da yetenekliysen işi kıvırırsan kızların vazgeçilmez partneri olursun her anlamda ;)

dans kursu  kesinlikle doğru seçim. Özellikle latin tercih etmelisin. Ama amacın sapıkca bir yaklaşımsa   adın çıkar  dansda yeteneğn varsa ve dans etmeyi seviyorsan hem çevren olmuş olur hemde stres atmış olursun.

4-5 senedir hobi olarak dans ediyorum. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. tavsiye ederim 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FahrenHeiT
    FahrenHeiT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

aynı durumdan müzdarip biri olarka .

ne ümitsiz vakayız. tbt den biri benim şirkette boş posizyon var neler yapabilirsin diyen çıkmamış

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

beyler haftada 3-4 gün çalışacak uzun dönem stajyer mihendis arayan bir bildiğiniz varsa beni de sıkıştırıverin.

imza mı gelmiş?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

Bir çevre mühendisinden de destek alabilirsin.

bir tek ben komik buldum galiba

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Çıkarların doğrultusunda kullanmak amacıyla çevre ediniyorsun karşındaki insalar bence bunu çok rahat anlayabilirler ya da kullanmaya çalıştığın insaların da senden benzer istekleri olabileceğini unutma 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

bu konu bi tek banamı bu kadar garip geliyo adam nasıl çevre edenirim diye konu açmış sizde kalkıp taktik falan veriyonuz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

aynı durumdan müzdarip biri olarka .

ne ümitsiz vakayız. tbt den biri benim şirkette boş posizyon var neler yapabilirsin diyen çıkmamış

şirketi olan adam hiç bir vasfı olmayan birini neden alsın? 

bana göre her şey insanın becerisi ve yeteneğindedir tabi zeka + akıl önemlidir, bunlar yoksa zaten sürünmeye mahkumdur o kişi. Ben şu lafa çok iyi inanıyorum, herkes istediği hayatı yaşar.. Mücadele edersin, zorlarsın, birileri yatakta pineklerken sen sabag 5-6 lara kadar çalışırsın.. Karşılığını öyle ya da böyle alırsın. Bunu yapmayan adama da acınmaz. Her zaman dediğim gibi önemli olan "mor inek" olabilmekte.. Mor inek olabilmek için ne yapıp yapmadığımızı sorgulamak gerek, çevremizdekilerden bir farkın olması lazım ki dikkat çekilsin.. Torpille girenler var bir yerlere bunu hiç bir zaman değiştiremezsin ama mor inek olursan o zaman kendin için bir şeyleri değiştirmeye başlarsın.. Risk alacaksın hocam, yukarı çıkmak için risk alacaksın.. Hatırlarsan seni bir yere yönlendirdim ve anladığım kadarıyla gitmeyi düşünmüyorsun.. Ama bu riski alsaydın emin ol ki hayatın çok değişecekti.. Ondan sonra da kalkıp da kendini ümitsiz olarak nitelendiriyorsun ya haklısın :) 

Beni yanlış anlama, ben senin iyiliğin için yazıyorum bunları, başka bir amacım yok.. Bir şeylerin değişmesini istiyorsan kendinden başla değişime ve bu değişimler sana artı değer katsın, mor inek olma yolunda ilerletsin.. Bana göre işin püf noktası bu ve de gerektiğinde risk de almayı bileceksin.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FahrenHeiT
    FahrenHeiT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GUS bunu yazdı

bu konu bi tek banamı bu kadar garip geliyo adam nasıl çevre edenirim diye konu açmış sizde kalkıp taktik falan veriyonuz

olabilir

Toplam Hit: 7893 Toplam Mesaj: 63
çevre dernek kulüp