Çevre Nasıl Edinilir ?
-
up
-
Nomm bunu yazdıFahrenHeiT bunu yazdı
okul ve askerlik bitti çevremde arkadaşım kalmadı.
iyi bir iş bulabilmek için referans ve tanıdık gerekiyor.
siyaseti grupları ve cemaatleri sevmiyorum bunların haricince çevre edinmek için fikirler bekliyorum yardımcı olurmusunuz
örnek: derneklere üye olma, mason olma gibi :)
Dans kursuna git çevrenin dibini yaparsın biraz da yetenekliysen işi kıvırırsan kızların vazgeçilmez partneri olursun her anlamda ;)
dans kursu kesinlikle doğru seçim. Özellikle latin tercih etmelisin. Ama amacın sapıkca bir yaklaşımsa adın çıkar dansda yeteneğn varsa ve dans etmeyi seviyorsan hem çevren olmuş olur hemde stres atmış olursun.
4-5 senedir hobi olarak dans ediyorum. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. tavsiye ederim
-
up
-
aynı durumdan müzdarip biri olarka .
ne ümitsiz vakayız. tbt den biri benim şirkette boş posizyon var neler yapabilirsin diyen çıkmamış
-
beyler haftada 3-4 gün çalışacak uzun dönem stajyer mihendis arayan bir bildiğiniz varsa beni de sıkıştırıverin.
-
mavitutku bunu yazdı
Bir çevre mühendisinden de destek alabilirsin.
bir tek ben komik buldum galiba
-
Çıkarların doğrultusunda kullanmak amacıyla çevre ediniyorsun karşındaki insalar bence bunu çok rahat anlayabilirler ya da kullanmaya çalıştığın insaların da senden benzer istekleri olabileceğini unutma
-
bu konu bi tek banamı bu kadar garip geliyo adam nasıl çevre edenirim diye konu açmış sizde kalkıp taktik falan veriyonuz
-
patates bunu yazdı
aynı durumdan müzdarip biri olarka .
ne ümitsiz vakayız. tbt den biri benim şirkette boş posizyon var neler yapabilirsin diyen çıkmamış
şirketi olan adam hiç bir vasfı olmayan birini neden alsın?
bana göre her şey insanın becerisi ve yeteneğindedir tabi zeka + akıl önemlidir, bunlar yoksa zaten sürünmeye mahkumdur o kişi. Ben şu lafa çok iyi inanıyorum, herkes istediği hayatı yaşar.. Mücadele edersin, zorlarsın, birileri yatakta pineklerken sen sabag 5-6 lara kadar çalışırsın.. Karşılığını öyle ya da böyle alırsın. Bunu yapmayan adama da acınmaz. Her zaman dediğim gibi önemli olan "mor inek" olabilmekte.. Mor inek olabilmek için ne yapıp yapmadığımızı sorgulamak gerek, çevremizdekilerden bir farkın olması lazım ki dikkat çekilsin.. Torpille girenler var bir yerlere bunu hiç bir zaman değiştiremezsin ama mor inek olursan o zaman kendin için bir şeyleri değiştirmeye başlarsın.. Risk alacaksın hocam, yukarı çıkmak için risk alacaksın.. Hatırlarsan seni bir yere yönlendirdim ve anladığım kadarıyla gitmeyi düşünmüyorsun.. Ama bu riski alsaydın emin ol ki hayatın çok değişecekti.. Ondan sonra da kalkıp da kendini ümitsiz olarak nitelendiriyorsun ya haklısın :)
Beni yanlış anlama, ben senin iyiliğin için yazıyorum bunları, başka bir amacım yok.. Bir şeylerin değişmesini istiyorsan kendinden başla değişime ve bu değişimler sana artı değer katsın, mor inek olma yolunda ilerletsin.. Bana göre işin püf noktası bu ve de gerektiğinde risk de almayı bileceksin..
-
GUS bunu yazdı
bu konu bi tek banamı bu kadar garip geliyo adam nasıl çevre edenirim diye konu açmış sizde kalkıp taktik falan veriyonuz
olabilir