Ceza - Fark Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    duvar die kazma bi dizi var orda dövüşürken gençlik bu çalıo hep :))

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    :D Varoş gençleri vs Tepe Country çocukları... Kavgalar çok dehşet yanlız :D bide 5 dklık bakışmalar var koparan ama yinede idare edr bi dizi bu şarkılarıyla ayrı bi havası var :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ya bu adamın bi mamamama diye şarkısı var canlıda dinleidm adam motor gibi söylüyor mümkün dğeil o kadar hızlı olmak.Ben pek sevmiyorum nedeni ise konserine gittim diğer bütün rapçilere ortaparmak çektirdi.Sevmiyorum böyle şeyleri ama adam sağlam.Güzelde reklam yaptı.Herkezle şarkı söyledi.Ne diyelim allah yolunuı açık etsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bLuetuLips bunu yazdı:
    -----------------------------
    :D Varoş gençleri vs Tepe Country çocukları... Kavgalar çok dehşet yanlız :D bide 5 dklık bakışmalar var koparan ama yinede idare edr bi dizi bu şarkılarıyla ayrı bi havası var :D
    bide elin tikkylerini dövemiyolar ya a.k öle varoş çocuklarının.artı olarak hayatmda öle kavga görmedim ben.bi biri vuruyo indirio bi diğri.hep ortada kazanan yok.15 tane kavga oldu belki film başlayalıberi :D

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

ben sewmedm abi cezadan dinlediğim en kötü şarkı 

NesTo | same shit diffirent asshole
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    EHae haribden varoslar dövemiyo .Bide bende varosda oturan biri olarak biizim Mahalle ortamında hic kız girmedi araya adamların yarısı kız :D Vede gelsinler gedize 10 kisi girse 10 ölü cıkar:D

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    ya bu adamın bi mamamama diye şarkısı var canlıda dinleidm adam motor gibi söylüyor mümkün dğeil o kadar hızlı olmak.Ben pek sevmiyorum nedeni ise konserine gittim diğer bütün rapçilere ortaparmak çektirdi.Sevmiyorum böyle şeyleri ama adam sağlam.Güzelde reklam yaptı.Herkezle şarkı söyledi.Ne diyelim allah yolunuı açık etsin

zumsuk hocam senin dediğin şarkı "holocaust" forumda paylaşmıştım http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=35671 link sağlam mı bilmiyorum,istersen gönderebilirim,canlı performans Tv8'de söylemişti

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Eyw Hoja

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    saolasın karatahta sadece ismini sordum
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    müritler benim bu şarkıda bişey dikkatimi çekti.müziğin sound u hatırladığım kadarıyla marilyn manson un bi şarkısıyla aynı.şarkının adını tam hatırlamıyorum ama adı t..... love böyle birşeydi bulan olursa bu parçayı ikisini de dinlesin. belki de bana öyle geliyo :)

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
Toplam Hit: 4717 Toplam Mesaj: 19