folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Championship Manager 2003-04 [Türkçe] Arıyorum...

Championship Manager 2003-04 [Türkçe] Arıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bilgisayarda zaman geçirmek için daha önceden çok defa oynadığım ve hali hazırda bir kaç tana kariyer yaptığım için bu oyunu arıyorum. Ellnde olan varsa upload edebilir veya indirebileceğim güzel bir link verebilir. Arşivimde olacaktı benim ama harddisci bul, götür masaüstüne bağla ara bul uzun iş. Yeniden indirmek ve kurmak daha iyi...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

akk yok tabi kim kalkıcak :) https://rapidshare.com/files/683792950/cm_03_04_tuerk_e.rar al hacım :)

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Forever_Piratebay bunu yazdı:
    -----------------------------

akk yok tabi kim kalkıcak :) https://rapidshare.com/files/683792950/cm_03_04_tuerk_e.rar al hacım :)

Eyvallah hemen indiriyorum.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

hakikaten efsanedir bu oyun, hiçbir versiyonundan bundan aldıgım zevki alamamıştım.. bu 03-04 oyununa şimdiki transferleri,stadları vs entegre eden bir mod var mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Naacal bunu yazdı:

hakikaten efsanedir bu oyun, hiçbir versiyonundan bundan aldıgım zevki alamamıştım.. bu 03-04 oyununa şimdiki transferleri,stadları vs entegre eden bir mod var mı?

Ben pc başına her oturuşta rahat 2 sezon geçiriyordum en son sanırım 2099'da mı ne oyun bitiyor :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

diego ribas da cunha

carlos tevez

toledo

kim kalström

bu oyuncular iyiydi...özellikle diego yu alırsan hiç pişman olmazsın...golsüz asistsiz maç bitirmiyodu..hey gidi günler heey

---------------------

Diego Ribas da Cunha (d. 28 Şubat 1985), (kısaca Diego), La Liga takımı Atletico Madrid veBrezilya Milli Futbol Takımı'nda forma giyen futbolcudur.

Werder Bremen'e Porto'dan transfer edildi Brezilyalı olmasına rağmen İtalyan pasaportu da taşımaktadır. 2006 yılında Brezilya Milli Takımı'na çağrılmıştır. 2009 yılında Juventus, 24.5 milyon € ödeyerek Diego'yu renklerine kattı.Kendisi 2011 yılında Atletico Madrid Forması giyecektir.

vay anasını be..taa 2003 te keşfedilmişti CM'de..netten araştırırken bulmuştum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

akk yok tabi kim kalkıcak :) www.......... al hacım :)

amk indirmeyin burdan? 4 saattir parite virüsüyle uğraşıyorum.

der die das
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

harbiden var mı virüs ?

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

beyler şöyle virüs var bilen bilir pes 12 deki rld.dll hatası gibi aratın gugıl amcadan rld.dll diye anlarsınız onun gibi bişey

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

beyler şöyle virüs var bilen bilir pes 12 deki rld.dll hatası gibi aratın gugıl amcadan rld.dll diye anlarsınız onun gibi bişey

hocam hiç denediğini ya da iyi niyetli olduğunu sanmıyorum.  Avirayla taratıp combofix kurdum yine de olmadı sistem dosyalarının içine etti. 

der die das
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:

hocam hiç denediğini ya da iyi niyetli olduğunu sanmıyorum.  Avirayla taratıp combofix kurdum yine de olmadı sistem dosyalarının içine etti. 

daha önceden aynı linkten indirmiştim sağlam olduğu için verdim linki sen 'amk indirmeyin burdan? 4 saattir parite virüsüyle uğraşıyorum.' diye postlayınca indirdim baktım evet içinde varmış ama kötü niyetli değilim daha parite virüsünü hayatımda ilk defa gördüm .

Toplam Hit: 2671 Toplam Mesaj: 13