Championship Manager 2003-04 [Türkçe] Arıyorum...
-
Bilgisayarda zaman geçirmek için daha önceden çok defa oynadığım ve hali hazırda bir kaç tana kariyer yaptığım için bu oyunu arıyorum. Ellnde olan varsa upload edebilir veya indirebileceğim güzel bir link verebilir. Arşivimde olacaktı benim ama harddisci bul, götür masaüstüne bağla ara bul uzun iş. Yeniden indirmek ve kurmak daha iyi...
Saygılar
-
akk yok tabi kim kalkıcak :) https://rapidshare.com/files/683792950/cm_03_04_tuerk_e.rar al hacım :)
-
Forever_Piratebay bunu yazdı:
-----------------------------akk yok tabi kim kalkıcak :) https://rapidshare.com/files/683792950/cm_03_04_tuerk_e.rar al hacım :)
-----------------------------Eyvallah hemen indiriyorum.
-
hakikaten efsanedir bu oyun, hiçbir versiyonundan bundan aldıgım zevki alamamıştım.. bu 03-04 oyununa şimdiki transferleri,stadları vs entegre eden bir mod var mı?
-
Naacal bunu yazdı:
-----------------------------hakikaten efsanedir bu oyun, hiçbir versiyonundan bundan aldıgım zevki alamamıştım.. bu 03-04 oyununa şimdiki transferleri,stadları vs entegre eden bir mod var mı?
-----------------------------Ben pc başına her oturuşta rahat 2 sezon geçiriyordum en son sanırım 2099'da mı ne oyun bitiyor :)
-
diego ribas da cunha
carlos tevez
toledo
kim kalström
bu oyuncular iyiydi...özellikle diego yu alırsan hiç pişman olmazsın...golsüz asistsiz maç bitirmiyodu..hey gidi günler heey
---------------------
Diego Ribas da Cunha (d. 28 Şubat 1985), (kısaca Diego), La Liga takımı Atletico Madrid veBrezilya Milli Futbol Takımı'nda forma giyen futbolcudur.
Werder Bremen'e Porto'dan transfer edildi Brezilyalı olmasına rağmen İtalyan pasaportu da taşımaktadır. 2006 yılında Brezilya Milli Takımı'na çağrılmıştır. 2009 yılında Juventus, 24.5 milyon € ödeyerek Diego'yu renklerine kattı.Kendisi 2011 yılında Atletico Madrid Forması giyecektir.
vay anasını be..taa 2003 te keşfedilmişti CM'de..netten araştırırken bulmuştum
-
-----------------------------akk yok tabi kim kalkıcak :) www.......... al hacım :)
-----------------------------amk indirmeyin burdan? 4 saattir parite virüsüyle uğraşıyorum.
-
harbiden var mı virüs ?
-
beyler şöyle virüs var bilen bilir pes 12 deki rld.dll hatası gibi aratın gugıl amcadan rld.dll diye anlarsınız onun gibi bişey
-
-----------------------------beyler şöyle virüs var bilen bilir pes 12 deki rld.dll hatası gibi aratın gugıl amcadan rld.dll diye anlarsınız onun gibi bişey
-----------------------------hocam hiç denediğini ya da iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Avirayla taratıp combofix kurdum yine de olmadı sistem dosyalarının içine etti.
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------Forever_Piratebay bunu yazdı:
-----------------------------beyler şöyle virüs var bilen bilir pes 12 deki rld.dll hatası gibi aratın gugıl amcadan rld.dll diye anlarsınız onun gibi bişey
-----------------------------hocam hiç denediğini ya da iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. Avirayla taratıp combofix kurdum yine de olmadı sistem dosyalarının içine etti.
-----------------------------daha önceden aynı linkten indirmiştim sağlam olduğu için verdim linki sen 'amk indirmeyin burdan? 4 saattir parite virüsüyle uğraşıyorum.' diye postlayınca indirdim baktım evet içinde varmış ama kötü niyetli değilim daha parite virüsünü hayatımda ilk defa gördüm .