Chatroulette
-
la bu ne laa.. baktım herkes elini şeyine atmış beklior.. yuhhh a.q
-
KARSI TARAFIN KAMERASI ACILDI.AMA DURMUYOR HEMEN DEĞİŞİYOR..ANLAYAMADIM NASIL DURDURABİLİRİM YANİ SADECE O ADAM YADA O KIZIN KAMERASINI GÖRMEK İSTİYORUM SANİYEDE BİR DEĞŞİYOR
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
KARSI TARAFIN KAMERASI ACILDI.AMA DURMUYOR HEMEN DEĞİŞİYOR..ANLAYAMADIM NASIL DURDURABİLİRİM YANİ SADECE O ADAM YADA O KIZIN KAMERASINI GÖRMEK İSTİYORUM SANİYEDE BİR DEĞŞİYOR
-----------------------------o karşındakiler değiştiriyor
-
Abaza, sapık, angut ve bilimum embesillerin toplandığı mekan burası. Dikdatör olsam tek tek bunları toplatıp kurşuna dizdiririm. Bunların nefes alması Dünya'ya zarar. Uzak durmanız şiddetle tavsiye edilir.
-
poison_ivy bunu yazdı:
şu elizabert yapanlar olmasa iyi amk
-----------------------------eheheheheeheh Bende tek benı karsıma mı cıkıyor boyle manyaklar dıye dusunuyordum :)
-
-
-
bi site vardı 2-3 resmini yolluyodun adminler belirli kraterlere göre değerlendirip seni siteye kabul ediyorlardı kaliteli bir siteydi de adını unutum abaza olmayan harbiden sağlam kişilerin bulunduğu bir siteydi bende öle 1 kere girmiştim ondada güzel sohbet dönmüştü ama sitenin adını kaybettim eski pc de kaldı aq
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------bi site vardı 2-3 resmini yolluyodun adminler belirli kraterlere göre değerlendirip seni siteye kabul ediyorlardı kaliteli bir siteydi de adını unutum abaza olmayan harbiden sağlam kişilerin bulunduğu bir siteydi bende öle 1 kere girmiştim ondada güzel sohbet dönmüştü ama sitenin adını kaybettim eski pc de kaldı aq
beautifulpeople olabilir mi ? -
hocalar duyduguma göre bu siteye girdiğinizde cam görüntüleri kaydediliyomus siteden cıksan bilen kayıt devam ediyor dogrumudur ??