Che Guevera - Bolivya Günlüğü
-
-
kaç mb hacı ona göre ya kotayı beklicem yada indircem?
-
454 KB :) bişey değil de kitap falanmı bu onu anlamadım
-
Upload hizli olsa Commandante yi upload ederdim size, sagolasin hoca izleyin guzeldir ama videosumu kitabimi :) ?
-birisi cikip ,che ye ,solculara,gomunistlere kufur etsede banlasam :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
kaç mb hacı ona göre ya kotayı beklicem yada indircem?
-----------------------------ben böle durumlarda rapid saydasına girip free ye tıkladıktan sora kenarda yazıo oraya bakıom :P ama kota insanı öle bi hale getirio ki düz sayfaya girmeye tırsıosun, resim falan vardır da kotadan yer die :)
-
indirdim .pdf formatında çok iyi :D sağol hocam paylaşım için
-
Teşekkürler dostum, Compü onuda yüklesen fena olmaz yani.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Upload hizli olsa Commandante yi upload ederdim size, sagolasin hoca izleyin guzeldir ama videosumu kitabimi :) ?
-birisi cikip ,che ye ,solculara,gomunistlere kufur etsede banlasam :)
hocam "Kawgam" rulz :P isteğene upload ederim filmi :F -
pipit10din bunu yazdı:
-----------------------------hocam "Kawgam" rulz :P isteğene upload ederim filmi :F
-----------------------------pit10din :D anladın sen onu :D bu arada kavgam'ı 1-2 gün inceleme fırsatım oldu güzel kitap :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
pipit10din bunu yazdı:
-----------------------------hocam "Kawgam" rulz :P isteğene upload ederim filmi :F
-----------------------------pit10din :D anladın sen onu :D bu arada kavgam'ı 1-2 gün inceleme fırsatım oldu güzel kitap :D
filmi war filmi upload çekeriz :F rapid sendspace upload.to seç beğen bi milyon çek bııraaaakkk don lastik :F -
kitabini okudum la kavgam'in, filmini izlemedim ama,
ontedi 2.4gb dvd nasil upload edim :)