Cheat Engine Kullanmasını Bilen ?
-
bu programı kullanmasını bilen arkadaslar varmı ?
-
sorun nedir ?
-
nesi lazım =)
özellikle güzel speed ve para hack i yapılıo xD
-
oynadığın oyunda bi değişken aratıyosun ( örneğin para), sonra bi harcama yapıp bi önceki duruma göre azalan şeyleri aratıyosun, liste azalıyo, bi harcama daha yapıp gene aynı işlemi yapıyosun. listede tek 1 tane değişken kalıyor. onu freeze yapıp düzenliyorsun. 99999999999999 genelde işe yarar. mantık bu.
-
bu programı ko için nasıl kullanırım. Ko bi süre sonra hile die 24 saat banlıyo :D bypass yöntemi nasıl kullanırım ?
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
bu programı ko için nasıl kullanırım. Ko bi süre sonra hile die 24 saat banlıyo :D bypass yöntemi nasıl kullanırım ?
-----------------------------ko yemez büyük bi hitimal hoca
-
SyspioniC bunu yazdı:
aLman bunu yazdı:
-----------------------------ko yemez büyük bi hitimal hoca
-----------------------------aynen k.o yemiyor Apr yani oto ban sistemine mahruz kalıyorsun hadi oto ban ı geçtin mesela üstündeki parayı 20 GB yapıyorsun ama harcayamıyorsun kullanamıyorsn + trade işlemi yada pazar da kullanamıyon yani sadece goruntu olarak Bug Dupe oluyor... kısaca Boş iş .
-
ko da çalışmazç çünki save kalktı
10gb yapıp save leyebilirdin.
çoğu oyunun aksine speed hack de çalışmıyor çünki oyun hata veriyor ama cabal online da 1,4 e kadar çıkıyordum dc siz.
item kırma işinde kullanıyorduk bir ara o bug düzelmiş.
warcraft ta para yapıyorum =)
-
baska bi yolunu bulmam lasım . bu olayı yapanları qördüm çünkü adamlar charları dupe yapıp acayip qeliştiriyorlar
-
Hocam dota da nasıl para yapıcaz anlatır mısınız :D
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------vardı hojam yerse parayı kullanmak için birinin seni kemesi lazım
ardream cz v.b bi yerde seni karşı ırktan biri kesecek para ona gittimi kullanılır oluyordu