Chery Araç Alınır Mı?
-
Martech bunu yazdı
Almayın.
En önemlisi yakıt GLC 180 2023 kullanıyorum Cherry benden fazla yakıyor :))
Çünkü servis parça tedarik sorunu var kaza yaptığınızda 3 5 ay parça beklersiniz oda gelirse
Yerli ve milli otomobilimiz sıfır faizli kredi ve kampanyalarına rağmen rekor şekilde zarar yazmaya devam ediyor. Kısa süre sonra Almanya'da satışa çıkacak fakat tamamen umutsuz vakadan ibaret. Şikayetvar gibi platformlara bakarsanız müşteri memnuniyeti düşük seviyede kaldığını görebilirsiniz ayrıca aracın bitmeyen sorunları düzelmeyen kronik arızaları sebebi ile Avrupa pazarında hayal kırıklığı yaşayacağız.
...
Yazdıklarına katılmakla beraber bence hükümetin en büyük hatası Togg'u sadece elektrikli olarak tasarlaması oldu. Dizel ve benzinli yerli modellerde üretilmeliydi ve halkın alabileceği seviye ucuz olmalıydı. Togg gereksiz pahalı ve lüks bizim halk için.
Rusların Lada'sı var mesala. 70'li yıllardan beri aynı tasarımla üretiliyor. Yeni yeni tasarımı değiştirdiler. Arabada ki teknoloji radyo ve klima. Gerisi Tofaş Şahin gibi. Dümdüz araba. Hatta radyo ve klima çoğu modelde bile yok. İran'da bu kafada arabalar üretiyor. Motoru Ford'dan alıyorlar gerisini kendileri üretiyor.
Bu arada SWM markasıda bu aralar dikkatimi çekiyor.
-
ben almazdım, kötü değil ülkeden de çekilmez artık zira en çok satan 3. marka artık
ama genede almam ben
-
konudan bağımsız. bu arabanın çok ilginç bir özelliğini fark ettim. araca arkadan çok yaklaşırsanız otomatik olarak dörtlü flaşör yakıyor :d
-
coLin bunu yazdı
konudan bağımsız. bu arabanın çok ilginç bir özelliğini fark ettim. araca arkadan çok yaklaşırsanız otomatik olarak dörtlü flaşör yakıyor :d
Ayrıca şoforün emniyet kemerini sıkıp, dikiz ayna camındaki ışıklı simgeylede uyarıyor.
-
mkyb bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Ayrıca şoforün emniyet kemerini sıkıp, dikiz ayna camındaki ışıklı simgeylede uyarıyor.
vayy iyiymiş.
-
Alınır hocam alınmaz diyenler hep mışlı mişli başkasından duyduğunu söylüyor. Araç fiyatına göre kaliteli yakıt sıkıntı değilse alınır ikinci eli de çok canlı bir model. Mg Hs luxury de değerlendirebilirsin iç döşeme vs daha kalitelidir ama Chery daha oyuncaklı daha jan janlı seçim senin
-
en samimi arkadasim aldi omoda hatta ocak ayinda adanadan beraber gidip teslim aldik.
ilk izlenimler aracta yok yok,ust segment araclarda hangi teknoloji varsa arabaya koymuslar,çin mali diye kucumsememek lazim guzel arac
arkadastan duydugum negatif seyler,
* arac fazla yakiyor,"abi içiyor mubarek" dediydi
*sunroof acarken cizirtili aciyormus (sanirim yaglanmasi lazim)
* ve en genel sorun hemen hemen cogu kullanicida olmus "kapilari acarken trim sesi gibi bi ses geliyor"rahatsiz edici bi ses,kapinin aracla birlestigi yerden
-
Ne alırsanız alın japondan şaşmayın Zarar etmeyiniz.
-
Face goruyorum mıllet yaka sılkıyor kronık sorunlari var denıyor bılemıyorum ama uzak durmakta fayda var sankı.
-
elektrikli ise kesinlikle almamanı tavsiye ederim.
Dizel veya benzinli ise yine Chery'den uzak durmanı tavsiye ederim. Yedek parça stoğu çok az adamların adam akıllı stok tutmuyorlar.
ÖTV muafiyeti ile nice alınacak araba varken neden Chery seçtiniz onu da anlamadım. Almayın aga bi zike yaramaz chery