Chp Genel Başkanı Belli Oldu
-
tuncay özkan partiye giricek yakın zamanda . bence olaylar hiçte görüldüğü gibi değil .
anlarız yakında. hem gitsin be artık yeter.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------tuncay özkan partiye giricek yakın zamanda . bence olaylar hiçte görüldüğü gibi değil .
anlarız yakında. hem gitsin be artık yeter.
-----------------------------O nerden çıktı
tuncay özkan ın chp ye gelmesine ihtimal bile vermiyorum eğer öyle birşey olursa büyük aptallık olur.
tuncay özkan çok tepki toplamış bi isim bi kere ayrıca chp li olup tuncay özkanı sevmeyen bir sürü insan var.
sanmıyorum geleceğini
-
şunu soruyorum evet deniz baykalı bende sevmiyorum fakat şu var bu elemana karşı psikolojik savaş yapıldı.
NE zararını gördünüz ?
Yeri geldi mualefetini iyi yaptı ve mahkeme kararları ile geri çektirdi yeri çok güzel sözünü söyledi.Adamın konuşmalarıda etkileyici.Peki neden kötü bir adam?
Bunu deniz baykalı sevmeyen adamlar söylüyor hepsine sordum çevremdeki sözde chplilere..Deniz baykal neden kötü çok saçma cevapların verildiğine şahit oldum.Neden miş?
Çünkü başa gelememiş miş..Çünkü kimse sevmiyormuş.Kardeşim saçma saçma..
Evet deniz baykal kötü bir siyasetçidir diyorum ben neden?Çünkü akp ile didişti açıklarını gösterdi.
Fakat akpnin milletin içindeki kılıf bulucuları millet eo yanlış işleri oldukça iyi aksettirdi.Deniz bunu göre göre böyle bir yanlış yaptı.Buda amerikadan para yediğini bile aklıma getirtti.
Fakat onun dışında gösterin hadi bakalım bu adam neden kötü?Mualefetini güzel yapıyor herşeyini sağplam yapıyor.Deniz baykal kötü demek kolay.
Aynı şekilde tayyip kötü demekte kolay.Anlayamayacağınız tek nokta deniz kötü, tayyip kötü, bahçeli kötü..
Allah aşkına kim iyi?Şu sözü unutmayın halklar layik olduğu şekilde yönetilir.Bu kadar basit.Böyle halk böyle yönetilmeye laiktir.İyide oluyor.
Eğer chp %47 alamıyorsa bu chplilerin suçu chpyi adam akıllı tanıtamadınız.Bak akpye dini kullandı her yol mübah dedi Atatürk'e laflar attı ama %47..
Bu yüzden istediğinizi demekte özgürsünüz fakat chp seçilmiyorsa chpliler, mhp seçilmiyorsa mhpliler hatalı 2+2=4 başkada birşey yok.Yerinden oturup bu partiye oy atim demekle partin kazanmıyor.PArtin için ne yaptın, inandığın yol için ne yaptın önce bunu sorgulamak lazım.
Herkese bok atmak çok kolay.
-
heyt be. kim tutar seni. tozu tumana katarım diyor...:)
-
tuncay özkan olsaydın akyim . yardımcılığınada kerimcan kamal gelse iyi olurdu .
-
100 yıl boyunca başkan olabilir ama hiç bi zaman başbakan olamaz...
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
Zaten sırf o yüzden bu adamın chpnin başından ayrılmasını istemiorm (: -
ZoRKaYa bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
Zaten sırf o yüzden bu adamın chpnin başından ayrılmasını istemiorm (:
Atatürk zamanınıda katarak 80yıllık karanlığa son, afişlerini arabalara bastıran akpci götverenlerdenmisiniz ? Tayyip gibileri mübah zaten size....100 yıl boyunca sizin seçtiğiniz adamlar bu hale getirdi ülkeyi Baykal yada Atatürk değil... Ülkenin kötü gidişatını Kemal Derviş düzene soktu Tayyip üstüne kondu yoksa nerde onlarda o kapasite satmaktan başka hangi çözüm üretebilirler ki düz mantıklı yontulmamış keresteler....
Baykal dömeltip geçirmio ya hoşunuza gitmio sizi s.. içn ondn tabi, zorla insanın ağzını bozduruosunuz... Tayyip yerleştir anam yerleştir... Cebe indir anam indir modunda... Ya Allah müslümanız der sonra paraları,malları götür anam götür... SAt anam sat...
Tayyip Laik istenirse elden gidicek der sonra değişerek geliştim artık öyle birşey demiorum der yüzde 47 alınca kim demiş Laiklik neymiş der... Böyle karı kılıklı adam bide delikanlı olur... DOkunulmazlığı kaldırıcam der kendi akrabalarına bile dokundurmaz... Oğlunu askere göndermez bilmem nee bunlar gibi bir milyon örnek var... Cukkaları vs.. leri saysam saatler yetmez...
Baykal olmasa CHP ye oy veririm diyenlerin hepsi Kullien yalan.... Baykal partiyi kaç kere bırakmış kim oy vermiş oylar daha da düşmüş.... Bazılarının işine gelmio Deniz baykal hep açıklarını ortaya çıkarıo birilerinin sonra böle hurafe yayıyolar işte ortaya... Madem demokratsan CHP ye verirsn oyunu Baykalıda orda CHP li adamlar seçiyor elin gavurları değil... -
persian bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
Atatürk zamanınıda katarak 80yıllık karanlığa son, afişlerini arabalara bastıran akpci götverenlerdenmisiniz ? Tayyip gibileri mübah zaten size....100 yıl boyunca sizin seçtiğiniz adamlar bu hale getirdi ülkeyi Baykal yada Atatürk değil... Ülkenin kötü gidişatını Kemal Derviş düzene soktu Tayyip üstüne kondu yoksa nerde onlarda o kapasite satmaktan başka hangi çözüm üretebilirler ki düz mantıklı yontulmamış keresteler....
Baykal dömeltip geçirmio ya hoşunuza gitmio sizi s.. içn ondn tabi, zorla insanın ağzını bozduruosunuz... Tayyip yerleştir anam yerleştir... Cebe indir anam indir modunda... Ya Allah müslümanız der sonra paraları,malları götür anam götür... SAt anam sat...
Tayyip Laik istenirse elden gidicek der sonra değişerek geliştim artık öyle birşey demiorum der yüzde 47 alınca kim demiş Laiklik neymiş der... Böyle karı kılıklı adam bide delikanlı olur... DOkunulmazlığı kaldırıcam der kendi akrabalarına bile dokundurmaz... Oğlunu askere göndermez bilmem nee bunlar gibi bir milyon örnek var... Cukkaları vs.. leri saysam saatler yetmez...
Baykal olmasa CHP ye oy veririm diyenlerin hepsi Kullien yalan.... Baykal partiyi kaç kere bırakmış kim oy vermiş oylar daha da düşmüş.... Bazılarının işine gelmio Deniz baykal hep açıklarını ortaya çıkarıo birilerinin sonra böle hurafe yayıyolar işte ortaya... Madem demokratsan CHP ye verirsn oyunu Baykalıda orda CHP li adamlar seçiyor elin gavurları değil...
-----------------------------Deveye diken, insana ziken yaranırmış. Doğru söz bu olsa gerek.
-
ontedi bunu yazdı:
persian bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
Baykal olmasa CHP ye oy veririm diyenlerin hepsi Kullien yalan.... Baykal partiyi kaç kere bırakmış kim oy vermiş oylar daha da düşmüş.... Bazılarının işine gelmio Deniz baykal hep açıklarını ortaya çıkarıo birilerinin sonra böle hurafe yayıyolar işte ortaya... Madem demokratsan CHP ye verirsn oyunu Baykalıda orda CHP li adamlar seçiyor elin gavurları değil...
-----------------------------Deveye diken, insana ziken yaranırmış. Doğru söz bu olsa gerek.
-----------------------------doru zikileceğini bile bile bu aşk niye