Chrome Yer İmlerini Çekmek (Acil)
-
Windows 7 feci şekilde çöktü, formattan önce hiren ile girip yedek aldım ama chrome yer imlerini (favorileri) de alabilmek istiyorum ne yapabilirim? Acil cevaplarsanız sevinirim.
-
gmail hesabınla senkronize et
-
Forever_Piratebay bunu yazdı
gmail hesabınla senkronize et
hocam windows çöktü kesinlikle girilmiyor şu saatten sonra yapamam onu, fakat dediğim gibi hiren ile live cd gibi girebiliyorum light bir windows xp versiyonu üzerinden.
Fatih tarafından 23/Nis/13 21:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Yer işaretlerini Chrome'dan dışa aktarma
Piratebay tarafından 23/Nis/13 21:39 tarihinde düzenlenmiştir- Tarayıcı araç çubuğunda Chrome menüsünü
tıklayın.
- Yer İşaretleri'ni seçin.
- Yer imi yöneticisi'ni seçin.
- Yöneticide, Düzenle menüsünü tıklayın.
- Yer işaretlerini dışa aktar'ı seçin.
Chrome yer işaretlerinizi HTML dosyası olarak dışa aktarır. Daha sonra bu dosyayı başka bir tarayıcıya içe aktarabilirsiniz.
- Tarayıcı araç çubuğunda Chrome menüsünü
-
C:\Users\kullanıcıadın\AppData\Local\Google\Chrome burdakileri kopyala hacım sonra aynısını atarsın geri yeni windowsuna
-
KullanıcıAdı\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Bookmarks.bak
-
Kimse anlamamış ki adamı adam windows çöktü diyor beyler :)
Girebilse dediklerinizi yapar zaten
Konuya gelirsek bilgim yok hocam -
www.tahribat.com/Forum-Google-Chrome-Yedek-Alma-176757/
-
teşekürler arkadaşlar deneyeceğim, sonucvu yazarım.
-
Sonuç:
C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default altında bookmark adlı dosyayı kopyalamak yetiyormuş.
Fatih tarafından 25/Nis/13 18:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Fatih bunu yazdı
Sonuç:
C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default altında bookmark adlı dosyayı kopyalamak yetiyormuş.
dediğim gibi hocam :P