Cifir İlmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Legislator
    Legislator's avatar
    Erkek
    Son günlerde cifir ilmine merak saldım ve bilgisi olan tahribat üyelerinden yardım  istiyorum.Çünkü internet fazla yardımcı olmuyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    hoca o cifr olmasın?? cifir bilmiyorum da cifr bilirim :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    cifir yada cifr her neyse.. once ne işe yaradıgını soleyin :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Hoca çok fazla örneği ile birlikte çok açıklamaları var..Burada anlatmak zaman kaybı ama reklam yapmadığımı söylerek ki ek$i'nin artık reklamını yapsan nolur? :)

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=cifr

ha bu arada legislator ilm-i cifir olarak da geçiyormuş, onu da yeni öğrendim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Cifr sadece bir kripto çözme işlemi değildir.İşin içinde bazı gizemler vardır.Bu gizemi anlamanız için bir link

http://www.siirgen.org/siir/y/yunus_emre/ilim_kendin_bilmektir.htm

Bunun manasını tek başınıza okuyarak anlarsanız cifre başlayın yoksa boşverin.Tabi google falanda kullanmayacaksınız.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı:
    -----------------------------

Cifr sadece bir kripto çözme işlemi değildir.İşin içinde bazı gizemler vardır.Bu gizemi anlamanız için bir link

http://www.siirgen.org/siir/y/yunus_emre/ilim_kendin_bilmektir.htm

Bunun manasını tek başınıza okuyarak anlarsanız cifre başlayın yoksa boşverin.Tabi google falanda kullanmayacaksınız.

-----------------------------

yaa işte yunus emre ler böyle :D 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Legislator
    Legislator's avatar
    Erkek
    italyan peki sen anlıyabiliyormusun ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi

inanıyormusunuz bu ilime :S

benimde pek bilgim yok ama bildiğim kadarıyla harflere,sayılara felam sayı değerleri vererek gelecekte olan biteneden haber vermek( nasıl oluyorsa o iş:p ) :S ceffar deniyordu sanırsam bunla uğraşana..hatta hz.Ali nin  bu konu da üstan olduğunu felam duymuştum :S ne kadar doğru tartışılır..yalnız uğraşmamak lazım zaman kaybı :S

Legislator ; napıcaksın bu bilimi :S ne işine yarıycak yanlış anlama merak ettim...yada neyin şifresini çözmeyi düşünüyorsun :?

italyan ; kardeş sen biliyor gibi sin anlatsan biraz yaa nasıl neye dayanarak yapıyorlar :?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Legislator
    Legislator's avatar
    Erkek
    dengesiz kardeş  peymani tılsım diye abdülhamit dönemide geçen bir kitap okudum ve hayalci biri olduğumdan kitabın etkisinde kadım bir süre.O sürede bende merak saldı cifir yada cifr ilmi               merak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    ben bu seey acaip merak saldım yalnız. inş dokuman cıkar
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

büyük allamelerinde Kuran dan aynı türden bir hesap yaparak önemli konular hakkında bilgi sahibi olduklarını duymuştum.adına cifr hesabı diyolar tabi ki."gelecekten haber verme" hiç duymadım..

cifr hesabının varlığına inanıyorum.rüya tabiri nasıl bir ilimse o da aynı şekildedir diye düşünüyorum..ilimdir neticede..

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 3237 Toplam Mesaj: 13