Çiftlerin Uyumsuzlukları.!?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Dostum kadın milleti gerizekalıdır,sorgulama.
Erkeklerde dangalaktır 21gr için taşakları ile beyni yer değiştirir.Sorgulama kabul et,keyfine bak.
-----------------------------
Bende sende, herkes, gerizekalıyız, kadın erkek fark etmiyor. Şöyle bir baktığımda, ben, sevdiğim insanlar, cidden gerizekalıyız, mühim olan gerizekalılığı en az seviyede tutmak, yoksa bu kaçınılmaz son, En nihayetinde insanız, kapasite belli yani ...
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Dostum kadın milleti gerizekalıdır,sorgulama.
Erkeklerde dangalaktır 21gr için taşakları ile beyni yer değiştirir.Sorgulama kabul et,keyfine bak.
Yani o 21 gram dediğinin insanlara yaptıramıyacağı şey yoktur.Her Zaman söylerım o 21 gram isterse devletler arası savaş bile çıkartır diye.
-
Sarkozy
Carla Brunu Ne alaka...İbrahim Tatlıses + niceleri...
= Par Para Para..
-
şeytan tüyü derler işten ondan gerek ne para ne cene ne tip bu batıl inanc değil gercektende oyle a.q
-
kızların o ibişlerle takılmasını at yarrana kelebek konmasına benzetiom :D
-
Hocam birazda çeneye bakıyor,
Eğerki kız şahsın yanında kendini güvende hissediyorsa, sıkılmıyorsa tip hiç önemli değil bence :)
Kafaların uyuşması yeter.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam birazda çeneye bakıyor,
Eğerki kız şahsın yanında kendini güvende hissediyorsa, sıkılmıyorsa tip hiç önemli değil bence :)
bir bu muhabbet var kız yanında sıkılmasın mış bunu bazı erkekler şebeklik olarak algılıyor kıza ne şebeklik yapacağını şaşaırıyor kendini rezil ediyor küçük düşürüyor görüyorum insan sevdiği insanın yanında sıkılırmı hiç onun eğlencesi soytarısımıyım ben, onun için uğraşacağım
-
amca saglam pompacidir
-
SeRDaR bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam birazda çeneye bakıyor,
bir bu muhabbet var kız yanında sıkılmasın mış bunu bazı erkekler şebeklik olarak algılıyor kıza ne şebeklik yapacağını şaşaırıyor kendini rezil ediyor küçük düşürüyor görüyorum insan sevdiği insanın yanında sıkılırmı hiç onun eğlencesi soytarısımıyım ben, onun için uğraşacağım
=) adam haklı -
Benimde imzamı oku derim :D