Cifut Tv : Baba Haber Bülteni

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    bunları kendin mi yazıyosun?

    müptelası oldum haberlerin xD


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2007
    Erkek
    nihat bunu yazdı:
    -----------------------------

    balkanlardan gelen soğuk hava tsunamisi nedeniyle güney karadenizin dış kısımları yer yer zaman ve mekan gözetmeksizin yağışlı, marmara ve ege güneşli ve aylı, akdeniz akşamları bir başka, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek, denizlerimizde rüzgar günbatısı ve karayelden altı ila beş, yer yer belkidede yemez ama üç kuvvetinde esecek.


    -----------------------------
    burayı okuyup okuyup gülüom yaw :D

    harbi geyik konularının kalitelilerinden


    Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    günaydın iyi geceler yada hiç biri sayın seyirciler !+?+%

    dün saat 7 sularında boğularak hayatını kaybeden g.h. ' nin hayatı , uzun süren arama çalışmaları sonunda az önce bulunamadı.. dalgıç ekiplerinin derinlerde yaptığı aramalara rağmen telefonuna ulaşılamayan g.h. ' nin hayatının sentetik pamuk ipliğine bağlı olduğu ve 7 sularının derinliklerinde kaybolduğu belirtildi.  uzmanlar " yedi suları çok hayat aldı ve hayatları piyasada iyi kullanamadı , şimdide battı. battı balık yan gider , gidene gel , gelene git denmez , gel gitler çok olursa tahliye işlemlerini başlatmamız gerekir , tahliye işlemlerini kısaca anlatmak gerekirse x.y => n.m = 5>x ise 5<n dir." dedi..

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    bu arada izleyici sakinlerimizden ray ray erayın sakinliğini yitirerek raydan çıktığı haberi az önce elimize geçti . elimize geçen haberi bir cımbız vasıtasıyla elimizden çıkardık..

    yarın saat geceleyin izleyicilerimizden eray'ın raydan çıktığı haberi ciğerlerimizi dağladı , böbreklerimizi tepeledi.. doktorlar eray ' ın hayati tehlikeyi atlattığını ancak bu sefer de trafik polislerine yakalandığını söyledi. ismini vermek istemeyen Trafik polisi t.p. kod isimli tarık solaçık "ok yaydan fırladı , eray iyice zıvanadan , kötüce raydan çıktı." dedi.

    eray ' a allahtan şifa kederli ailesine  acilden rahmet diliyoruz.. günaydın iyi geceler yada her biri efendim..

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

     iyi geceler , günaydın yada herbiri sayın seyirciler

    bu gün öbzüvilübitörikistan devlet cenaze defin işleri bakanlığı başkanı sadık conson , merhum ve merhume adaylarına bundan böyle kombine satmaya karar verdiklerini bildirdi.. consonun açıklamasında şu görüşlere yer verildi , bu görüşler ayakta kaldı , hamile olan o görüşler isyan etti sayın seyirciler.conson " reenkarnasyon geçirip dünyaya dönen insanlar tekrar yer alıyordu stadın dışında çok insan kalıyor." dedi.buna göre bundan böyle kombine alan merhum veya merhume adayları bir sonraki yaşamlarında ilk defnedildikleri yere defnedilecekler.

     ergenekonda son dalga öldürücü oldu . dalga tsunami etkisi yaratırken amerikanın batı kıyısı sular altında kaldı . japonya sahillerine bir çok gemi oturdu.tüm ısrarlara rağmen oturdukları yerden kalkmayan gemiler ergenekon dalgaları devam ederlerse yürüyüş eylemi yapcaklarını söyledi.bu gemilerin fatih sultan mehmetin yürüttüğü gemiler olduğu düşünülmekle birlikte düşündüğümüz için var olduğumuzu iddia ediyoruz sayın seyirciler..

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek

    :)) sen işi biliyosun. gündemden mahrum bırakma bizleri...


    düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    iyi geceler günaydın yada her biri sevgili severler..gün geçmiyorki yarına gidelim yarın gelmiyorki öbür günü bekleyelim..

    bu sabah Özbekistanla komşusu üveyforvetistan arasında bir sürtüşme meydana geldi..sürtüşme sonucu küçük çaplı bir elektrik açığa çıktı .açığa çıkan enerjinin paylaşılamaması üzerine özbek vetandaşları sokaklara döküldü.dökülen özbekleri toplamak için gene kardeş ülke vetandaşları forvetianlar yetiştiler sayın seyirciler.. ..iyi geceler günaydın yada hiç biri sayın seyirciler esen kalın ezilmeyin..

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    bu senmisin ? ahmet kaman ...

    http://bs-ba.facebook.com/topic.php?uid=93575814261&topic=11329


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    haberleri niye ihmal ediyosun ya :S


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    coldfusion bunu yazdı:
    -----------------------------

    bu senmisin ? ahmet kaman ...

    http://bs-ba.facebook.com/topic.php?uid=93575814261&topic=11329


    -----------------------------

    dört bir yerde hırsızlar var .ilk bir kaç haber abimdendir yani önder olarak abimdir ama bu adam benim abim değil :D abim haberleri bir süreden sonra benjamin deli cevat muhabbetine çevirdiği için ona haber muhabirliği yapmayı bıraktım tahribatta kendi bültenimi kurdum.ama yineliyorum bu adam hırsızdır ve kesinlikle abim değildir sayın seyirciler:S..

Toplam Hit: 4361 Toplam Mesaj: 26