Çiğ Yediniz, Canlı Canlı Yemeseydiniz Bari
-
onların yaptığını insanlık olarak nitelendirmiyorum ben..
-
cinli aq bunlar kedi köpek ahtapot bebek ölüsü nevarsa yerler aq ogulları bari pisirin aq midesizler
-
nasıldır acaba tadı?
-
he ya biliom çiğ götürüolar..bi de geçen bi haberde gördüm dünyanın en iğrenç yemeği kuzu koyun kellesi seçilmiş.ulan kelle yenmezmi ya.en azından biz pişirioz a.q
-
gayet normal okadar kalabalık bir ülkeye balık yetişmezki, başkasına kaptırmadan canlı canlı yiyorlar...
-
başta iğrendim ama açlığımdan mıdır nedir yeme seslerinden midir en canım çekti ağzım sulandı lan :D
-
m_cey bunu yazdı:
-----------------------------
he ya biliom çiğ götürüolar..bi de geçen bi haberde gördüm dünyanın en iğrenç yemeği kuzu koyun kellesi seçilmiş.ulan kelle yenmezmi ya.en azından biz pişirioz a.q
-----------------------------katılıyorum usta kelle manyaktır tadı nasıl en igrenc secilmis aq
-
aslında tadı güzel ben pişmişini yedim :S ama böyle yapılmaz ki onun da canı var a.q.
-
:S şaka gibi
-
çinli aq nolcak. adamlardaki fiyatlandırmaya bak:
pirinç pilavına tavada patlatılmış Bİ AVUÇ SİNEK serpiştirilince sade pilavdan daha pahalıya satılıyo. pilav üstü döner niyetine olsa gerek:)))
burda lokantada pilavdan sinek çıkınca ortaya çıkan manzarayı çinliler görse ne derler acep
illa çiğ bişey yiyecem diyolarsa çiğ köfte yesinler, şöyle en acılısından