Cigicigi.Com Acilmis..
-
-
ben eski portalını bekliyordum yenilenmiş şekliyle.
-
Yok üstat yok cins sözler yine o eski hacker okan el öptürme saldırganlığı huyu değişmemiş ama forum ağırlıklı bilgi paylaşımı üzerine kurulmuş hoşuma gitti, gerekli kategoriler oluştuktan sonra yardımcı olurum herhalde.
-
ulan zamanında bunların yaptıgı turkojanle 200 kusur pcye gırmıstım.
Programı bır acıyordum kız msn sı gıbı bır suru onlıne pc gorunuyordu.Turkıyeden almanyadan amerıka fransa tayland bile vardı :D -
cigicigi dat kom :) yok ya :)
-
Şifreniz hem büyük hem küçük harflerden ve ayrıca rakamların birleşiminden oluşmalı.
Buna uyuz oluyorum amk.
-
CyberAngel bunu yazdı
Şifreniz hem büyük hem küçük harflerden ve ayrıca rakamların birleşiminden oluşmalı.
Buna uyuz oluyorum amk.
onay maili gnder dedim djalper net in google mail dnslerini girmemişim amk diyom niye mail gelmiyo :D
-
Cigicigi nin 2003 ten forum kapanana kadar üyesiydim. Süper bi ortamı vardı. Forumun son dönemlerinde yönetim içinde anlaşmazlıklar oldu. turkojan ile cigicigi ayrıldı. En sonunda server masraflarının giderek artması, eskilerin artık yeni şeyler paylaşmaması, mod olmanın kolaylaşması ama modluk yapabilecek çok az adam olması, cigicigi.com domaininin mahkeme kararıyla engellenmesi gibi birçok sebep nedeniyle adminler forumu kapattı. Birçok kişinin emeği boşa gitti. Portal olarak yola devam etmek istediler ama 3-5 kişinin arada sırada yazdığı haber & döküman ile olmuyor bu işler.
Güzel günlerdi. Forum yenilenmiş bir yapıyla dönerse yeniden güzel şeyler olur. Ancak ben tahribata bu kadar tutunmuşken cigicigi de ne kadar vakit geçiririm bilemem :D
Eskilerden arkadaşlar var hala. Face üzerinden görüşüyoruz.
-
narkozMRT bunu yazdı
daha eskiderden savsak vardı şimdi yok galiba. yaşıyormu acaba.. izmirli ejder.
hafiz oyle birsey yok daha eskilerden diye cigicigi nin eskisi acemi.com excalibur-online.com, cehennem.com sonra cigicigi gelirdi wardom mardom savsak mavsak falan yoktu.
-
Şifremi büyük küçük sayı sembol gezegen adı aklından bi sayı tut şeklinde istedi kayıt olmadım :D