Çikolata Bağımlılığı
-
Bilen bilir bende de öyle bir hastalık var haftada 25 tane çikolatalı gofret yiyorum yediğim diğer çikolatalarda cabası ...
-
DestinatioN bunu yazdımanhyak bunu yazdı
Günün gelmiştir bacım 4 5 gün sabret
ahahah ulan istemsizce güldüm
+1
-
hamile olabilir misin
-
visualeffects bunu yazdı
misal şu saatte pasta yedim koca dilim ve şimdi canım acaip hamburger çekiyor :/ sanırım ben çikolata değil yemek bağımlısıyım
çok yiyorum ama hiç kilo almıyorum :DEğer kilo derdin yoksa bunu pek takma, sen de bendensin. :) yaşasın yemek yemek ve kilo almamak :D
-
Analitik bunu yazdıvisualeffects bunu yazdı
misal şu saatte pasta yedim koca dilim ve şimdi canım acaip hamburger çekiyor :/ sanırım ben çikolata değil yemek bağımlısıyım
çok yiyorum ama hiç kilo almıyorum :DEğer kilo derdin yoksa bunu pek takma, sen de bendensin. :) yaşasın yemek yemek ve kilo almamak :D
bunları söyleyen zati 100 kilodur :D hee size göre zati hiç kilo alinmiyor alayınız iri kemiklisiniz capsli kanıt olmadan Hayattada inanmam
-
Neobantist bunu yazdı
her yeme isteğin geldiğinde sana mutluluk veren başka yöntemleri dene
Oğlum bu ne insan azmanları sizi ya
-
LJMLJT bunu yazdıAnalitik bunu yazdıvisualeffects bunu yazdı
bunları söyleyen zati 100 kilodur :D hee size göre zati hiç kilo alinmiyor alayınız iri kemiklisiniz capsli kanıt olmadan Hayattada inanmam
Benim sözüm ispatımdır, inanmak ya da inanmamak senin kararın, 8 senedir aynı kilodayım, değişen hiçbir şey yok, kilo derdi olmadan yemek yemek çok güzel bi nimet :)
-
Analitik bunu yazdıLJMLJT bunu yazdıAnalitik bunu yazdıvisualeffects bunu yazdı
Benim sözüm ispatımdır, inanmak ya da inanmamak senin kararın, 8 senedir aynı kilodayım, değişen hiçbir şey yok, kilo derdi olmadan yemek yemek çok güzel bi nimet :)
ben tanıyom üflesen uçacak hatun o.O ama bir otursta dünyaları götürüyor :(
neyse konuya gelirsek
aynı durum bende de var .
ve alerji ile alnımda kızarıklıkla seyir eden bir kaşıntı yapıyor. ama yapıcak br şey yok. bitter e saldık.
-
yemek yeme yarışı yapalımmı beyler? 2 grup olarak yemeğe gidelim az yiyen grup hesabı ödesin ? pizza tercihimdir
-
tam geyik formu olduk ya :/