folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Çikolata Bağımlılığı

Çikolata Bağımlılığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Bilen bilir bende de öyle bir hastalık var haftada 25 tane çikolatalı gofret yiyorum yediğim diğer çikolatalarda cabası ...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

Günün gelmiştir bacım 4 5 gün sabret

ahahah ulan istemsizce güldüm

+1 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

hamile olabilir misin

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    visualeffects bunu yazdı

misal şu saatte pasta yedim koca dilim ve şimdi canım acaip hamburger çekiyor :/ sanırım ben çikolata değil yemek bağımlısıyım
    çok yiyorum ama hiç kilo almıyorum :D

Eğer kilo derdin yoksa bunu pek takma, sen de bendensin. :) yaşasın yemek yemek ve kilo almamak :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Analitik bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı

misal şu saatte pasta yedim koca dilim ve şimdi canım acaip hamburger çekiyor :/ sanırım ben çikolata değil yemek bağımlısıyım

Eğer kilo derdin yoksa bunu pek takma, sen de bendensin. :) yaşasın yemek yemek ve kilo almamak :D

bunları söyleyen zati 100 kilodur :D hee size göre zati hiç kilo alinmiyor alayınız iri kemiklisiniz capsli kanıt olmadan Hayattada inanmam 

Angaralıyız Laa....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Neobantist bunu yazdı

her yeme isteğin geldiğinde sana mutluluk veren başka yöntemleri dene

Oğlum bu ne insan azmanları sizi ya

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    LJMLJT bunu yazdı
    Analitik bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı

bunları söyleyen zati 100 kilodur :D hee size göre zati hiç kilo alinmiyor alayınız iri kemiklisiniz capsli kanıt olmadan Hayattada inanmam 

Benim sözüm ispatımdır, inanmak ya da inanmamak senin kararın, 8 senedir aynı kilodayım, değişen hiçbir şey yok, kilo derdi olmadan yemek yemek çok güzel bi nimet :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Analitik bunu yazdı
    LJMLJT bunu yazdı
    Analitik bunu yazdı
    visualeffects bunu yazdı

Benim sözüm ispatımdır, inanmak ya da inanmamak senin kararın, 8 senedir aynı kilodayım, değişen hiçbir şey yok, kilo derdi olmadan yemek yemek çok güzel bi nimet :)

ben tanıyom üflesen uçacak hatun o.O ama bir otursta dünyaları götürüyor :( 

neyse konuya gelirsek

aynı durum bende de var .

ve alerji ile alnımda kızarıklıkla seyir eden bir kaşıntı yapıyor. ama yapıcak br şey yok. bitter e saldık.

http://www.pilotgida.com/image/cache/data/ciko/nesbat-bitter-500x500.JPG

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

yemek yeme yarışı yapalımmı beyler? 2 grup olarak yemeğe gidelim az yiyen grup hesabı ödesin ? pizza tercihimdir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

tam geyik formu olduk ya :/

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 6182 Toplam Mesaj: 43