Çikolatalı Lokma Furyası
-
Bayiyor tavsiye etmem. Hiç bir albenisi yok. 3-5 sene ömrü var sonra unutulur gider.
-
mkyb bunu yazdı
Midyeyi genelde tuvaletlerde kendileri üretiyorlar kaçak. Ancak Midyeci Ahmet tarzı mekanların kendi midye çiftlikleri var. Temiz suda üretiyorlar. Gerçi midye denen hayvan denizlerin filtresi gibi. Ağır metal içeriyor. Erkeklerde spermlerin hareketini azaltıp kısırlığa yol açabiliyor.
bu adamlarin evi, odalari yok mu ? niye tuvalette yapsinlar :D
-
PanxeR bunu yazdıDestinatioN bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
bu halk illa sik sok şeyler yemek zorunda mı hissediyor nedir. sürekli böyle saçma bir furya çıkıyor.
tavuk döner saçmalığına hiç girmiyorum bile. tavuk döner yerine gramla düzgün tavuk pişirip satsalar, hem düzgün bişey yesek hem karnımız doysa. koy 200 gram tavuk + az bişey pilavı 15 e alayım.
maliyeti nedir ki bunun , max 3-5 lira.
Tavuk donere sacma demek...
Bilemiyorum yani fast food olarak gayet saglikli ve lezzetli bir gida
şimdi döneri bu işe karıştırmayalım.
onun dışında Türkiye'de herkes populerlik peşinde mesela.
Bizde herkes en kalabalık olan restorana gitmek ister.
O an midyeci ahmet populerse midye kokoreç yemek ister.
Hamburger populer olur herkes ıslak hamburgerci açmaya başlar.
Şimdi lokma moda oldu 5 sene önce karamelli patlamış mısır modaydı.
Kalıcı şeyler inşa etmek istemiyor insanlar çiğköfteci gibi bir zamanlar internet cafe gibi kurulum maliyeti düşük şeyler yapayım hemen para kazanayım kafasındayız.
Halbuki şuan dünya markası olan nusret herkes tarafından tanınmadan önce yıllarca et sektöründe çalışmış bir adam mesela . 10 sene sora da yapar bu işi ama onun çakması steak houselar kapanacak mesela.
abi tavuk döner gereğinden fazla pahalı, yağ içinde yüzüyor diye bana kötü geliyor. kilo işi tavuk pişirip satan yerlerde çok daha fazla tavuğu aynı paraya yiyebiliyosun. tavuk dönerin tadı falan da iyi değil, hala talep olması saçma geliyo.
ama 2003-2005 zamanları tavuk döner efsane bişeydi. sonra ne olduysa bozdu hepsi, o eski lezzette tavuk dönere denk gelemiyorum
-
@yolbulucu
Haklısın. Kokoreç ve tavuk döner 2000'lerin başında ucuza karın doyurmak için birebirdi. 1 milyona tavuk döner + ayran zamanlarını hatırlayın.
Bakın mesala adam 16 liraya 1 kilo tavuk kızartıyor.
-
nurulmac11 bunu yazdımkyb bunu yazdı
Midyeyi genelde tuvaletlerde kendileri üretiyorlar kaçak. Ancak Midyeci Ahmet tarzı mekanların kendi midye çiftlikleri var. Temiz suda üretiyorlar. Gerçi midye denen hayvan denizlerin filtresi gibi. Ağır metal içeriyor. Erkeklerde spermlerin hareketini azaltıp kısırlığa yol açabiliyor.
bu adamlarin evi, odalari yok mu ? niye tuvalette yapsinlar :D
Bilmem kendilerine sor.
-
Deniz canlılığını anlatan bir belgesel izleyin sonra midye yemezsiniz
Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.
Normal et varken kim kokoreç yapar ?
-
Cesnist bunu yazdı
Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.
ya hocam kanserde yapsa spremde öldürse yiyeceğiz mideyi koko yu bi salın bizi ya
-
DaSpOnGe bunu yazdıCesnist bunu yazdı
ya hocam kanserde yapsa spremde öldürse yiyeceğiz mideyi koko yu bi salın bizi ya
Midye diyince aklıma da hep askerde yaşadığım bir olay aklıma gelir
Askerde Mardinli çoçuk Diyarbakırlı arkadaşına denemesi için midye getirmişti, çocuk midye nedir hiç bilmiyor zaten okuma yazması vs de yoktu. Hayatı tarlalarda geçmiş ne bilsin
Çocuk midyeyi bir kere yemiş ve çok beğenmiş, geldi bize anlatıyor
-Abi devrem midye getirdi bana şöyle iyi böyle iyi ama biraz sertti zor yedim ama çok güzel değdi yani.
Önce anlamadım nasıl sert oluyor sonra öğrendim ayı kabuklarıyla yemiş midyeyi.
Sevimli bişiydi
-
Cesnist bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Midye diyince aklıma da hep askerde yaşadığım bir olay aklıma gelir
Askerde Mardinli çoçuk Diyarbakırlı arkadaşına denemesi için midye getirmişti, çocuk midye nedir hiç bilmiyor zaten okuma yazması vs de yoktu. Hayatı tarlalarda geçmiş ne bilsin
Çocuk midyeyi bir kere yemiş ve çok beğenmiş, geldi bize anlatıyor
-Abi devrem midye getirdi bana şöyle iyi böyle iyi ama biraz sertti zor yedim ama çok güzel değdi yani.
Önce anladım nasıl sert oluyor sonra öğrendim ayı kabuklarıyla yemiş midyeyi.
Sevimli bişiydi
anaskm kabukla nasıl yemiş ya
midesini deler keser lan adamın :W
-
Cesnist bunu yazdı
hocanın cebinde et alacak parası olmadığı için protein eksilikliğinden saçamalamaya başlamış bence. Kokoreç gibi düzel bir nimet var iken emin ol löp et dediğin kavrama gündüz vakti (öyle yemeği vs) de bakmam. akşam sarap ile et evet. ama gündüz kesinlik ile bira koko, üstüne de 10 tane filan fazla abartmadan midye. oh mis.