Çikolatalı Lokma Furyası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2007
    Homo

    Bayiyor tavsiye etmem. Hiç bir albenisi yok. 3-5 sene ömrü var sonra unutulur gider.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2012
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Midyeyi genelde tuvaletlerde kendileri üretiyorlar kaçak. Ancak Midyeci Ahmet tarzı mekanların kendi midye çiftlikleri var. Temiz suda üretiyorlar. Gerçi midye denen hayvan denizlerin filtresi gibi. Ağır metal içeriyor. Erkeklerde spermlerin hareketini azaltıp kısırlığa yol açabiliyor.

    bu adamlarin evi, odalari yok mu ? niye tuvalette yapsinlar :D


    black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo
    PanxeR bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

    bu halk illa sik sok şeyler yemek zorunda mı hissediyor nedir. sürekli böyle saçma bir furya çıkıyor. 

    tavuk döner saçmalığına hiç girmiyorum bile. tavuk döner yerine gramla düzgün tavuk pişirip satsalar, hem düzgün bişey yesek hem karnımız doysa. koy 200 gram tavuk + az bişey pilavı 15 e alayım.

    maliyeti nedir ki bunun , max 3-5 lira. 

    Tavuk donere sacma demek... 

    Bilemiyorum yani fast food olarak gayet saglikli ve lezzetli bir gida

    şimdi döneri bu işe karıştırmayalım.

    onun dışında Türkiye'de herkes populerlik peşinde mesela.

    Bizde herkes en kalabalık olan restorana gitmek ister.

    O an midyeci ahmet populerse midye kokoreç yemek ister.

    Hamburger populer olur herkes ıslak hamburgerci açmaya başlar.

    Şimdi lokma moda oldu 5 sene önce karamelli patlamış mısır modaydı.

     

    Kalıcı şeyler inşa etmek istemiyor insanlar çiğköfteci gibi bir zamanlar internet cafe gibi kurulum maliyeti düşük şeyler yapayım hemen para kazanayım kafasındayız.

    Halbuki şuan dünya markası olan nusret herkes tarafından tanınmadan önce yıllarca et sektöründe çalışmış bir adam mesela . 10 sene sora da yapar bu işi ama onun çakması steak houselar kapanacak mesela.

    abi tavuk döner gereğinden fazla pahalı, yağ içinde yüzüyor diye bana kötü geliyor. kilo işi tavuk pişirip satan yerlerde çok daha fazla tavuğu aynı paraya yiyebiliyosun. tavuk dönerin tadı falan da iyi değil, hala talep olması saçma geliyo.

    ama 2003-2005 zamanları tavuk döner efsane bişeydi. sonra ne olduysa bozdu hepsi, o eski lezzette tavuk dönere denk gelemiyorum


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    @yolbulucu

    Haklısın. Kokoreç ve tavuk döner 2000'lerin başında ucuza karın doyurmak için birebirdi. 1 milyona tavuk döner + ayran zamanlarını hatırlayın.

    Bakın mesala adam 16 liraya 1 kilo tavuk kızartıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=ztMatWbA9J8


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

    Midyeyi genelde tuvaletlerde kendileri üretiyorlar kaçak. Ancak Midyeci Ahmet tarzı mekanların kendi midye çiftlikleri var. Temiz suda üretiyorlar. Gerçi midye denen hayvan denizlerin filtresi gibi. Ağır metal içeriyor. Erkeklerde spermlerin hareketini azaltıp kısırlığa yol açabiliyor.

    bu adamlarin evi, odalari yok mu ? niye tuvalette yapsinlar :D

    Bilmem kendilerine sor.

    https://youtu.be/zhlsNYcOswE

     


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2012
    Erkek

    Deniz canlılığını anlatan bir belgesel izleyin sonra midye yemezsiniz 

    Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.

    Normal et varken kim kokoreç yapar ? 


    طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2008
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

    Deniz canlılığını anlatan bir belgesel izleyin sonra midye yemezsiniz 

    Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.

    Normal et varken kim kokoreç yapar ? 

    ya hocam kanserde yapsa spremde öldürse yiyeceğiz mideyi koko yu bi salın bizi ya


    You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2012
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

    Deniz canlılığını anlatan bir belgesel izleyin sonra midye yemezsiniz 

    Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.

    Normal et varken kim kokoreç yapar ? 

    ya hocam kanserde yapsa spremde öldürse yiyeceğiz mideyi koko yu bi salın bizi ya

    Midye diyince aklıma da hep askerde yaşadığım bir olay aklıma gelir

    Askerde Mardinli çoçuk Diyarbakırlı arkadaşına denemesi için midye getirmişti, çocuk midye nedir hiç bilmiyor zaten okuma yazması vs de yoktu. Hayatı tarlalarda geçmiş ne bilsin

    Çocuk midyeyi bir kere yemiş ve çok beğenmiş, geldi bize anlatıyor

    -Abi devrem midye getirdi bana şöyle iyi böyle iyi ama biraz sertti zor yedim ama çok güzel değdi yani.

    Önce anlamadım nasıl sert oluyor sonra öğrendim ayı kabuklarıyla yemiş midyeyi.

    Sevimli bişiydi 

     

     

     

    Cesnist tarafından 12/Tem/19 09:59 tarihinde düzenlenmiştir

    طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2008
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

    Deniz canlılığını anlatan bir belgesel izleyin sonra midye yemezsiniz 

    Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.

    Normal et varken kim kokoreç yapar ? 

    ya hocam kanserde yapsa spremde öldürse yiyeceğiz mideyi koko yu bi salın bizi ya

    Midye diyince aklıma da hep askerde yaşadığım bir olay aklıma gelir

    Askerde Mardinli çoçuk Diyarbakırlı arkadaşına denemesi için midye getirmişti, çocuk midye nedir hiç bilmiyor zaten okuma yazması vs de yoktu. Hayatı tarlalarda geçmiş ne bilsin

    Çocuk midyeyi bir kere yemiş ve çok beğenmiş, geldi bize anlatıyor

    -Abi devrem midye getirdi bana şöyle iyi böyle iyi ama biraz sertti zor yedim ama çok güzel değdi yani.

    Önce anladım nasıl sert oluyor sonra öğrendim ayı kabuklarıyla yemiş midyeyi.

    Sevimli bişiydi 

     

     

    anaskm kabukla nasıl yemiş ya 

    midesini deler keser lan adamın :W


    You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2003
    Homo
    Cesnist bunu yazdı

    Deniz canlılığını anlatan bir belgesel izleyin sonra midye yemezsiniz 

    Mutfak kültürümüzde löp et değilde sakatat doğranmış etin ağır olmasını tarih hocamız anadolu insanının çok fakir olmasına devletin milleti fakir bırakmasına bağlamıştı, düşününce mantıklı gelmiyor değil.

    Normal et varken kim kokoreç yapar ? 

    hocanın cebinde et alacak parası olmadığı için protein eksilikliğinden saçamalamaya başlamış bence. Kokoreç gibi düzel bir nimet var iken emin ol löp et dediğin kavrama gündüz vakti (öyle yemeği vs) de bakmam. akşam sarap ile et evet. ama gündüz kesinlik ile bira koko, üstüne de 10 tane filan fazla abartmadan midye. oh mis.


    Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 10337 Toplam Mesaj: 73
lokma çikolatalı lokma lokmata lokmaland chocoloq game of lokma