Çilingir Ücreti ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
DeaD_BY bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
neymiş Barış haftasonunu kapı açma tatiklerine ayıyormuş ve tahribat için bi döküman hazırlıyormuş :D
suç muç olmaz dimi ?
tanıdık çilingirciden aldıgım bi kaç taktik var.
-----------------------------hocam konuyu gizlersin bi bok olmaz..şayet olursa zaten müridlerin yarısı t*şşaklara gelir..
paylaş tüm bilgilerin,kötü amaçlarımız için asla kullanmıcaz..
-----------------------------inşallah :)
facebook TBT grupta bi molotof yapımı anlattım sikiyorlardı belamı herkes SS almış :D tırstım bi daha bişi anlatmadım.
-----------------------------onu anlatan sen miydin hoca :) insanların yarısı tbtyi bu hikayeden tanıyo :D :D
-----------------------------malesef :D
neyse resimli filan güzel anlatıyım en iyisi. zaman olursa videoda çekerim böyle şeyler yaşamamış hemde para kaptırmamış olursunuz :)
-----------------------------aynen hocam bi kartla kapının kenarını sıyırmak 80 lira :D tuvalete girip,işeyip,80 lira vermek bile daha az koyar adama :D:D
-
bende 50 tl bayılmıştım :D
-
kanka gecen ilk celik kapı denememi yaptım kredi kartını soktum kapı kapının damağının oraya tak açıldı parada cebimizde kaldı :D
-
Amd-x bunu yazdı:
kanka gecen ilk celik kapı denememi yaptım kredi kartını soktum kapı kapının damağının oraya tak açıldı parada cebimizde kaldı :D
-----------------------------ayıp ediyosun ama :D içim zaten yanıyo, bu sözlerinle çok rahatlattın beni inan... :D
-
25 Tl ile yırtmıştım amk.
-
aliyk bunu yazdı:
25 Tl ile yırtmıştım amk.
-----------------------------iyi yırtmışsın amk ben kıçımı yırttırdım kapıyı açtırma uğruna :D
-
Gençler; İstanbul dahilinde kilitli kalan evinizin camı açıksa ve o açık kalan camın önünde itfaiye aracı girecek kadar yer varsa çağırın İstanbul İtfaiyesini, paranız cebinizde kalsın ve bir teşekkürle o yardım sever insanları sevindirin... (İstanbul İtfaiyesi personeli ;) )
-
edit: şimdi çok ters yerlere çeker bazıları.
-
Mürit adama abi 80 tl vereceğine kapıyla birlikte beni aç içimde 80 tl çıkarsa vereyim deseydin oha la bune böyle kapıyı baştan yaptırsan 80 tl tutmaz adam galiba sarhoştu ne söylediğini bilmiyordu
-
edit