Cin Çağırma
-
Ayen Herkez Doğru Sölüyor Bulşma Bende 6 Arkadaş Bir Arkadaşımızın Evine Gittik 4 Kişi cin Çağırdı. Biz Oturuyorduk Hiç Bi Şey Olmadı Bizde GElmedık Sandık Ertesi Gün Biz Gittik Arkadaşları Evden Polis Almış... :D REdbul Kutuları Odadan MErdiven Boşluğuna Bira Kutularıylka Bellı Oranda Şekıllerle Dızılmiş Ve Zaten 2 Kişiler Di Oyun Oynarken Olmuş Kardeş Benden Sana Bi Tavsiye Ben Zor Yırttım Sen Hiç Girme Bu İşe Şimdi Sen Bizi Dinlemiıyceksin GEnçlik İşte Macera Arıyosun Ama Birde Bilmediğin Dunyanın Varlıklarıyla Uğraşıyosun DİKKAT ET
-
Bu dediklerinizde ciddi misiniz yav :S
-
kaandurgut bunu yazdı:
-----------------------------
Bu dediklerinizde ciddi misiniz yav :S-----------------------------
Hocam Kime Soruyosun Alıntı Yapsan Daha İyi
-
Hocam bide şöyle düşün güçlü bi kişiliğin varsa çağırdığında onu ithaat altına alıp emirlerini uygulatırsan ! Cin çağırıp onu kontrol edebilen insanlarda var ama azınlıkta tabi. Herkes o kadar güçlü olamıyo ve Cinin etkisi altına giriyo bu sefer kafayı yemeler baslıyo her karanlık bi yer gördüğünde delirecek mişsin gibi oluyo,,, her 2 drumuda yasayan tanıdıklarım var...
-
La saçmalamayın ne cini amk ya orda burda dönen cin muhabbetleri yalan hocalar. Adamlar uyuşturucuu çekiyo amk manyakları bişeyler görüyo allahın keşi çıkıyor ahh bende aynısı gördüm lan ha sktr cin olm cin lan lan vala cindiye öyküler başlıyor yayımaya :)
Bilimin ışığı sizinle olsun sevgili pıtırcıklar diyor ve haftaya aynı gün aynı saatte buluşmak dileğiyle hoşçakalın esen kalın.
-
TheColtfire bunu yazdı:
Bu cinler heryerdeler haberin olsun..
Uyusturu cekince bile geliyorlar arkadasim cekti ve gözumun önunce kafayi yiyordu..
astral seyahat yapiyorsun geliyorlar,
bir film izliyorsun (cin konulu) Evde rahatsiz olup garip seyler göruyorsun,
Onlara kufur veya benzeri birseyler yapinca geliyorlar,
Herseye gelen varliklar sen davet edince kesinlikle gelirler.
Eger aksam yataginda korku,stres,huzursuzluk,kötu kabuslar görmeye bukadar merakliysan sana bir arkadasimin msn adresini yaziyim iletisime gec dediklerini yap ve pisman olursun
-----------------------------Hoca bunları yaşadın mı sen? Açıkcası zamanında birçok çalışmam oldu fakat "cin" adı verilen var olup olmadığı tartışma konusu olabilecek şeylerle hiç karşılaşmadım. Astral projeksiyon sanıldığının aksine bedenden ruhun ayrılması ve etrafta dolanması değil insanın kendi zihnini yanıltmasıdır, fakat halk arasında bu şekilde bilinmez. Enerjisel boyuttaki herhangi bir varlığı herkes "cin" olarak adlandırıyor çok saçma bir düşünce açıkcası. İnsan kendi yaratıyor bu dediğin şeyi kafanda, inançsız biri uyuşturucu kullandığında onları görmez (arkadaşım penguenleri görüyordu mesela), insan kafasında yarattığı için halusinasyon olarak onları görür. Küfür olayına gelirsek sövüyorum gayette hiç karşıma çıkmadı zibidiler. Tabiki tehlikeli iş bunlar, bilinçsiz insanlar yaptığı zaman yeterli güce sahip değilse kendi zihinlerine aldanıp kafayı yiyebilir elbette. İlla çağıracak kişi varsa hapsetme metodlarını kullansınlar, en azından güvende olduklarını hissederler ve ellerine yüzlerine daha az bulaştırırlar. Sonuç olarak kendi zihninizi kandırmaya çalışacaksanız öncelikle uzun vadede ön çalışmalarını yapın.
Not: Tartışmaya dönmesini istemiyorum şimdiden söyleyeyim, sadece kendi düşüncelerimi belirttim İslam tarafında olmayan biri olarak, tabiki size göre farklı olabilir. -
11880 i ara sor öğren :P
-
astral seyahatte nasıl görüyolar lan :|
-
korkmayin la bukadar siz istemedikce bir cukum yapamazlar size...
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------astral seyahatte nasıl görüyolar lan :|
astralde titresimin cok düserse veya cok fazla korkuya kapilirsan ya uyanirsin yada dusuk titresimli varliklari gorursun, kotu niyetli olanlari. ama yine de sen istemedigin surece sana yaklasamazlar ;) boyle bir durumda sakin ol ve iyi seyler dusun titresimin arttikca sana yaklasmaya korkacaklar.