folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Çin Malı Cep Telefonu İçin Ne Düşünüyorsunuz? (Cep Telefonculara Soruyorum)

Çin Malı Cep Telefonu İçin Ne Düşünüyorsunuz? (Cep Telefonculara Soruyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Geçen gün arkadaşın cep telefonunu çaldırdım, onun yerine bi telefon almak istiyorum. Güzel bi telefon buldum,şuan antakyadayım ve çin malları var burda.. Çin mallarını kötü olarak biliyorum, malzemeden çalıyorlar ve adi malzeme kullanıyorlar diye biliyorum.Ama sorun çıkartıyor mu bilgim yok..

Telefoncu arkadaşların eline düşmüş mü acaba bu tür mallar? Sorun çıkartır mı? Satıcıya göre telefonun ne mal olduğu 1 hafta içinde ortaya çıkarmış! Fikirleriniz bekliyorum..

Telefonun modeli, xpressmusic  5310

http://www.nokia.com.tr/A4579168

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

Çin Malı Almanı Tavsiye Etmem Adi Oluyo

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    çinmalı = para çöpe = kısa ömür adi alet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Bence bir sorun problem olmaz..İmei'den dolayi kapanirsa,tekrar acilabiliyor..Bozulursa yapilabiliyor..TV'li olanlar var onlar da fena degil..Yani alinabilir bence..Sadece tuşların kombinasyonu farkli,zorluk cikarabilir kullanan kisiye..Gerisi oldugu gibi copy zaten.:)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bozulursa sen bozmuşsun dersin.muhtemelen ekran kartı yanar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    ne derler bilirsin -_- ucuz mal alacak kadar zengin değilim

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

tuş takımlarında arapça harfler vardı. Telefon sıfır.. Görüntü orjinalinden daha düşükmüş ama daha orjinalinkinden daha fazla basılmış üstüne :)...

250 ytl diyorlar buna, orjinali 500 ytl. Adam bana 12 taksit de yapacakmış.. Karasız kaldım

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Kamerasindan performans bekleme..Ama ses harikadir..Çin denince akla kötü işçilik gelmesin bence..Insanlar paralarina göre mal yaptiriyorlar..Devasa markalarin bile iş yaptirdigini dusunursek pekte kötülenecek bir taraflari yok..Bence dene,alabiliyorsan da birkac haftaligina garantili al..Hafiza kartini filanda kontrol et vs vs..

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

kendinden 30 mb hafızası varmış orjinalinde ama adamın dediğine göre dahili 1 gb :S

kamera önemli değil, zaten o telefon müzik için var :) hoş ve zarif bi telefon.. tabii orjinaline göre biraz hafif..

adam bir hafta garanti verdi zaten.. kapağı çıkarır sana içindeki makinenin yenisi veririm dedi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    hehe 12 taksitse günü 70 kuruşa geliyo. Çin malları kendini 1 haftada belli ediyo ama 1 yılda dayanmıyolar. Ben olsam dayanamayıp alırdım.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Bak Şimdi Hoca.. Çin Malı Deyip Geçmiceksin.. Çünki Çin istediği kalitede istediği ürünü yapabilen ülke yani her çin maLı dandik adi vs vs olacak diye bir durumda yok..
Toplam Hit: 7326 Toplam Mesaj: 23