Çin Malı Cep Telefonu İçin Ne Düşünüyorsunuz? (Cep Telefonculara Soruyorum)
-
Geçen gün arkadaşın cep telefonunu çaldırdım, onun yerine bi telefon almak istiyorum. Güzel bi telefon buldum,şuan antakyadayım ve çin malları var burda.. Çin mallarını kötü olarak biliyorum, malzemeden çalıyorlar ve adi malzeme kullanıyorlar diye biliyorum.Ama sorun çıkartıyor mu bilgim yok..
Telefoncu arkadaşların eline düşmüş mü acaba bu tür mallar? Sorun çıkartır mı? Satıcıya göre telefonun ne mal olduğu 1 hafta içinde ortaya çıkarmış! Fikirleriniz bekliyorum..
Telefonun modeli, xpressmusic 5310
-
Çin Malı Almanı Tavsiye Etmem Adi Oluyo
-
çinmalı = para çöpe = kısa ömür adi alet
-
Bence bir sorun problem olmaz..İmei'den dolayi kapanirsa,tekrar acilabiliyor..Bozulursa yapilabiliyor..TV'li olanlar var onlar da fena degil..Yani alinabilir bence..Sadece tuşların kombinasyonu farkli,zorluk cikarabilir kullanan kisiye..Gerisi oldugu gibi copy zaten.:)
-
bozulursa sen bozmuşsun dersin.muhtemelen ekran kartı yanar.
-
ne derler bilirsin -_- ucuz mal alacak kadar zengin değilim
-
tuş takımlarında arapça harfler vardı. Telefon sıfır.. Görüntü orjinalinden daha düşükmüş ama daha orjinalinkinden daha fazla basılmış üstüne :)...
250 ytl diyorlar buna, orjinali 500 ytl. Adam bana 12 taksit de yapacakmış.. Karasız kaldım
-
Kamerasindan performans bekleme..Ama ses harikadir..Çin denince akla kötü işçilik gelmesin bence..Insanlar paralarina göre mal yaptiriyorlar..Devasa markalarin bile iş yaptirdigini dusunursek pekte kötülenecek bir taraflari yok..Bence dene,alabiliyorsan da birkac haftaligina garantili al..Hafiza kartini filanda kontrol et vs vs..
-
kendinden 30 mb hafızası varmış orjinalinde ama adamın dediğine göre dahili 1 gb :S
kamera önemli değil, zaten o telefon müzik için var :) hoş ve zarif bi telefon.. tabii orjinaline göre biraz hafif..
adam bir hafta garanti verdi zaten.. kapağı çıkarır sana içindeki makinenin yenisi veririm dedi :)
-
hehe 12 taksitse günü 70 kuruşa geliyo. Çin malları kendini 1 haftada belli ediyo ama 1 yılda dayanmıyolar. Ben olsam dayanamayıp alırdım.
-
Bak Şimdi Hoca.. Çin Malı Deyip Geçmiceksin.. Çünki Çin istediği kalitede istediği ürünü yapabilen ülke yani her çin maLı dandik adi vs vs olacak diye bir durumda yok..