Çin Malı Tablete Navigasyon Programı
-
elimde bitane var ama içine çalışan bir program arıyorum.
igo kurayım dedim ama bulduğum igoların çoğu ya eski yada çalışmıyor
çalışan bir igo proğramı olan arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim.
edit:işletim sistemi: WinCE v5.00
-
şu bildiğiniz çin malı markasız tabletlerden
serhat8102 tarafından 04/Ara/13 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam tablet demişsin de şu piyasada satılan 4"- 5" lik navigasyon cihazlarından mı bahsediyon, yoksa 7"-9" bim dahil her yerde satılan cihazlardan mı?
benim bildiğim 5" tarzı cihazlar senin de dediğin gibi wince çalıştırıyor. sanırım sen onları diyosun ama önemli olan ister android ister win olsun cihazda GPS alıcı var mı, onu biliyon mu, yoksa zaten bi işe yaramaz.
Detaylı anlatır mısın cihaz eline nerden geçti? şundan soruyorum, bir ara igo myway kullanıyoduk sonra igo primo ya geçtik fakat cihaz görmemişti programı, aklıma geldi exe dosyasının ismini değiştirdim myway'in adını yazınca öyle gördü cihaz. senin sorun da bu olmasın?
-
cihaz elime arkadaştan geçti. navigasyon yükleyememiş. al senin olsun dedi bende olur dedim :D
cihazda gps var.
resimler geliyo
sanırım 7 inch

serhat8102 tarafından 04/Ara/13 23:37 tarihinde düzenlenmiştir
-
İnternetten bulabilirsen Sygic
-
Branxian bunu yazdı
İnternetten bulabilirsen Sygic
indirdim fakat harita yok uyarısı alıyorum ( harita var)
-
akşam pc ye şöyle yüzeysel bi baktım da daha önce yedeklemişim sanırım igo8 gibi bişeyler gördüm, ona bi bakayım avea jetim (yüksek şahsiyettir kendisi) izin verirse evden, vermezse ve ben de unutmazsam yarın sabah iş yerinden upload pompalamaya çalışayım.
igo8 belki eski olabilir ama denemekte fayda var diye düşündüm, sen ne düşünüyon, yolliyim mi?
-
çalığırsa şöyle güzel bi dua yaparım sana
-
serhat8102 bunu yazdı
çalığırsa şöyle güzel bi dua yaparım sana
vallaha öyle güzel dedin ki 1 günlük yevmiyeden vazgeçip, izin alıp hemen eve gidesim geldi :)
-
serhat8102 bunu yazdı
elimde bitane var ama içine çalışan bir program arıyorum.
igo kurayım dedim ama bulduğum igoların çoğu ya eski yada çalışmıyor
çalışan bir igo proğramı olan arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim.
edit:işletim sistemi: WinCE v5.00
yoldangecenesornavigonik 3.0 bence bu programı yükle.çin malı tablette en iyi bu program çalışır.:))
-
ben note 2e kullanıyorum gayet guzel calısıyor buyur
http://yadi.sk/d/5qXybP5RDntFd
MeTiN_7 tarafından 05/Ara/13 09:54 tarihinde düzenlenmiştir