Çin Operası!!!
-
evet arkadaşlar bombamı patlatıyorum. tam 15 dakka önce elime ulaşan bu müziği dinledim. ve bir anda onlarca parçaya bölündüm. yaşamsal fonksiyonlarımı kaybettim. KALBİ OLANA DİNLETTİRMEYİN....
DİKKAT +30
kendi uploadım
-
ok hajı mm
-
By_Deived bunu yazdı:
-----------------------------HACI kota dolu msneden at ok msn dj_escan@otmail.com
merakta ettim şimdi hee
-----------------------------
heheehhehe, msnden de alırken download yapmıcan mı -
TheLastWar bunu yazdı:
By_Deived bunu yazdı:
-----------------------------HACI kota dolu msneden at ok msn dj_escan@otmail.com
merakta ettim şimdi hee
heheehhehe, msnden de alırken download yapmıcan mı
he velalh öle. amman bırak be.. :D -
Ya hoca birincisi bu kadından bu ses nası cıkıo, ikincisi bunu dinleyen insanlar(kendide dahil) saatlerce bunu nası cekio. Umarım fake bisidir yoksa cinllerin opera zevknden faslasıyla tıksinecem..
-
gkhn759 bunu yazdı:
Ya hoca birincisi bu kadından bu ses nası cıkıo, ikincisi bunu dinleyen insanlar(kendide dahil) saatlerce bunu nası cekio. Umarım fake bisidir yoksa cinllerin opera zevknden faslasıyla tıksinecem..
yok abe. fake felan deil. ikincii milet bu kadının sesini dinlemek için sırada kavga bile ediormuş :S -
yaw vallaha a.q. bu ne birader. inan bişey var sandım. ilk açıldı zaten kafam ....ldi. bi b.k yok sölim. hiç indermeyin bence. bi çinli karı bağırıyo. ama kötü. bence başka şeylerle uğraşın. sinir bozucu...
-
gırtlana yittimin karısı
-
müzik anlayısına bak ya zZzZZz
-
öle demeyin lan.sonuçta opera. millet birbirini yiyormuş bu operaya gitmek için. :D
onlarda bizim operayla ala ediordur :D
-
By_Deived bunu yazdı:
merakta ettim şimdi hee
-----------------------------msnden yollayınca kota dolmuyo zaten.mikrosoftun nuru var orada demi ? ::D
indirmedim ama cok istiyosanız kotanız dolmasın diye flasha atıp upload edebilirim en fazla 1 mb olur o zaman.