folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cinayeti İsleyen Kim?(Bi Çeşit Zeka Oyunu:))

Cinayeti İsleyen Kim?(Bi Çeşit Zeka Oyunu:))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    bence Alev Hanım katildir.Hepsine verdi bi uyuşturucu satıcısına vermedi o yüzden.uyuşturucu satıcısını suçluyo:D

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Geenmeboo bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence Alev Hanım katildir.Hepsine verdi bi uyuşturucu satıcısına vermedi o yüzden.uyuşturucu satıcısını suçluyo:D
    ehaha :D ilginç bir bakış açısı :F

(tam şu anda msn hata verdi kapandı ak:S )

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Cevap bar sahibi garanti veriyorum altım kağıt kalem elime yaptım valla :) uşenmedim çok severim böyle şeyleri ...

tablo çizerek yapın kolay oluyo :) tabi aklından yapan varsa helal olsun :) sallamadan tabi

kenan dıyarı diyoki : katil muhabbet tellalı

Alev de diyoki : uyuşturucu satıcısı

Oruç bey : katil bu yukarıdakiler değil diyor o zaman ''katil bar sahibi oluyor''

aytekin

ya alev yalan söylüyo yani = katil muhabbet tellalı veya bar sahibi olur bu durumda

yada kenan doğruyu söylüyo = muhabbet tellalı olmuş olur

dikkat edeceğiniz yazıdada pislikler vardır yada ya ve gibi kelimeler :)

Hatice hanım : ya ikiside doğru söylüyo olabilir neden derseniz ikiside aynı katili kurduğu cümlelerde barındırıyo

ya ikiside yalan söylüyo o zaman şöyle bi sonuç çıkar  o zaman

oruç bey : muhabbet tellalı veya uyuşturucu satıcısı demiş olur

Aytekin için iste yani yalan söylüyorsa = o zaman alev hanım doğruyu söylüyordu =katil uyuşturucu satıcı oluyo

kenanda doğruyu söylemeyinde katil bar sahibi veya muhhabbet tellalı olmuş oluyor :)

yani

her iki durumdada hatice hanıma göre ikiside doğru söylese  katil bar sahibi oluyor

her ikiside yalan söylese katil uyuşturucu satıcısı olmuş oluyor ama yalan söylüyor cümlesinden bu olamaz o zaman doğruyu söylüyorlar

hatice hanım yalan söylemiyor her şekilde ne derse desin aytekin beyle oruç beyin yani ne söylerse söylesin doğruyuda söyleseler yanlışıda söyleseler  aynı katilin ismini verdiklerinden doğru söylemiş oluyor yani yalan söylemiyor

sonuç olarak kenan yalan atıyo alevde öyle oruç beyle aytekin anlaşmış ve doğruyu söylüyolar anlaşma illa başkasını karalama değildir :)

o zaman katil Bar sahibi oluyor :)

ohh bee amk kafam sikildi daha Fiziko kimya çalışacam :) ama sağol yaa baya beyin cimlastiği yaptım :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Bu tür olaylarda katil genellikle uşak olur ama seçeneklerde yok :/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

NeddLoyd seni üzmek istemem ama cevap muhabbet tellalı. neden dersen tek yalan söyleyen va. ya kenan ya alev. bunlar dışında yalan söyleyen olamaz. buna göre aytekin de doğruyu söylüyor ve cevap muhabbet tellalı oluyor. 30 sn'mi aldı valla fazla kasmaya gerek yok.

abi beni de özel time alacak mısın? :) 

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    katil b e n i m :D Aytekin bey var orda benim adım da Aytekin. o benim :| :D pişman değilim. Yine yaşasın yine vururum :D
    aynen benimde ismim aytekin aga kesin bendirim katil yalan söylemeyi cok severim.pişmanlık yasasından da faydalanmim assınlar beni :)

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    hadi bakayım şarlok holm'lerim benim :) beyin fırtınası estirin :))

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Adam yüksek dozda uyuşturucudan ölmesin :P asdjsadgsd
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    hayır uyuşturucu satıcısı yalan söyleyen hıyar ya kenan ya alev olduğuna göre aytekin doru söylüyo bu durumda kenan doğru alev yalan söylemiş olur e bu da uyuşturucu satıcısına çıkar yalnız açıklamada ya biri yalan söylüyo yada biri doğru söylüyo diyodu galiba bunu yazarken aklıma geldi dur bakayım bi daha
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Kimse kızmasın ama ben fikir üretmeden şey ediyorum cevabı googLe amca sayesinde : )

İlk olarak saptamamız gereken, Hatice Hanımın yalan söylemediği.
    Çünkü yalan söylemiş olsaydı ifadesi doğru olurdu.
    Yani doğruyu söylüyordu ve Oruç Beyle Aytekin Beyin ya her ikisi birden yalan söylüyorlardı. yada tam tersine gerçeği.
    Oruç Beyin yalan söylediğini varsayarsak, Kenan Beyle Alev Hanım yalan söylüyorlar demektir.
    Bu da Aytekin Beyin "ya Alev Hanım yalan söylüyor, ya da Kenan Bey doğruyu" ifadesini doğruluyor.
    Öyleyse Oruç Beyin İfadesi yanlış, Aytekin Beyin ifadesi ise doğru olmalıydı.
    Oysa bunu böyle olmadığını başta görmüştük.
    Demek ki Oruç Beyin ifadesi doğruydu ve Kenan Bey veya Alev Hanımdan birinin ifadesinde gerçek katil belirtilmişti.
    Kenan Beyin yalan söylediğini varsayarsak, Alev Hanım doğru söylüyor demektir.
    Oysa bu da Aytekin Beyin ifadesi ile çelişiyor.
    Çünkü Aytekin Bey "ya Alev Hanım yalan söylüyor, ya da Kenan Bey gerçeği" demişti.

Sonuç olarak, Aytekin Beyin ifadesi de Oruç Beyin ifadesi gibi doğru olduğundan, Alev Hanım yalan söyleyen kişiydi.
    Kenan Bey de doğruyu söylüyordu.
    Ve Katil muhabbet tellalıydı.

Toplam Hit: 3078 Toplam Mesaj: 21