Çince Bir Siteye Üye Olamıyorum
-
Merhabalar ,
Çince Bi Foruma üye olmaya çalıştım , ancak mail adresi olarak @163.com olabilceğini söyledi. bende siteye girdim
ama güvenlik kodu olarak çince kod istiyor . Bu çince güvenlik kodunu nasıl girebilirim??
http://reg.163.com/reg/reg0.jsp?url=http://mscan.163.com/QuickCreateMail.jsp
-
Çınce dil paketi yüklemen lazım zannımca. yükledıkten sonra o harfmi sımgemı ne karın ağrısıysa onu oraya nasıl koyarsın bilemem.
-
Word den simge,harf filan bakıyom ama çince bişey yok. boşver napcan oraya üye olup.
-
çince dil paketi vs.. yüklü wordden çince karakterler yapabiliyorum ama 1 milyon tane karakter war :), nasıl bulcam ben bunu :)
-
en iyisi çince bilen birine danış
-
Çince firefox yükle.
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------
Çince firefox yükle.
bişey değiştirrimi o karakteri bulamıyorum ya :S , aranızda üye olabilecek biri veya arkadasınız varsa lütfen pm atın -
TheLastWar bunu yazdı:
RIPER bunu yazdı:
Çince firefox yükle.
bişey değiştirrimi o karakteri bulamıyorum ya :S , aranızda üye olabilecek biri veya arkadasınız varsa lütfen pm atın
-----------------------------Değiştirir tabi çince firefoxta bulunmayacakta nerde bulunacak o karakter.
-
firefox çince yok sanırım sitesinde bulamadım , ayrıca anlamadığım diyelimki kurdum , nasıl forumda olan o karakteri direk bulucam ..
-
1- Karakter Eşlem i dene
2-çince opera yükle, sonra gördüğün karakterleri (mesela bi web sayfasındaki yazıdan) c/p yap
3-istersen windowstaki font oluşturucudan sıfırdan karakterin aynısını yap ama yapamazsın ömrün yetmez aynısına
4-üşenme dil paketi indir. dediğim gibi gördüğün bi yazıdan c/p yaparsın (klavyede arama nie arıyon ki) bu kadar
-
İsmini hatırlayamadığım bir program var, sen ingilizce yazıyorsun, o çince karaktere çeviriyor. Ama türkçesi var mı bilmiyorum, araştırabilirsin. Ya da işletim sistemi cd ni tak, (windows ) denetim masasından, bölge ve dil ayarlarından çince dil paketi yükleyeceksin.