Çin'de Facebook
-
Bosluk bunu yazdıblackace bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Çok sağkam takip ve filtre sistemi var çinin, alırlar seni içeri ayrıca bizim ülkemizdw de yasaklansa ne güzel olur,
bu yasakçı zihniyetle sende gaz lambanı alır mağarana girersin artık..
Çinde şuan mağarada gelişmek üzere değilmi ,böyle çokmu ilerici,yenilikçi oldugunu dusunuyorsun .Çinde kullanılmamasının sebebi halkın kişisel bilgilerinin dünyaya yayılmasını engellemek gayette mantıklıca
-
bizim ülkede yasaklansın,yasaklanma akıllıca falan diyenleri ciddi şekilde anlamamıyorum nasıl bir zihniyetiniz var.
birleri sizin yerinize karar vermesi hoşunuza mı gidiyor ?
siteye girmek istemiyor musun girme otokontrolün mü yok
çocugunun girmesinimi istemiyorsun 18 yaşına gelene kadar en azından devlet önünde onun kararlarını alabilirsin koy ebeveyn kontrol programlarını
kişisel bilgilerin dünyaya yayılmasını istemiyor muş.. adı üstünde KİŞİSEL devlete ne arkadaşım benim bilgilerimden .
öncelikle adam akıllı eğitimini verirsin kücük yaştan itibaren zaten engele vs.. ihtiyac kalmaz.
teknoloji forumunda bari şu tarz olaylara arka çıkmayın.
FCN tarafından 30/Kas/13 00:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Nomm bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır görüşemedik şuan Çindeyim, burada facebook yasaklanmış giremiyoruz, neler yapabiliriz proxifier yükledim fakat elimdeki proxyler kullanılmıyor olarak gözüküyor. "199.177.15.283 port 3128" ve "212.62.110.220 port 8080" Freedom yüklemek istedim download edebileceğim bir çok site yine engellenmiş nasıl iş anlamadım bu çinliler ne kullanıyor napıyor çözemedim. İşleri güçleri masaj olmuş mk " 1 saat masaj + mutlu son 30 dolar" olan bir ülke her yerde masaj salonu var :D
Önerebileceğiniz başka proxyler var mı?
Veya program çünkü burada herşeyi engellemişler birçok siteye erişim yapılamıyor, Youtube bile engelli gerisini siz düşünün DNS değiştiriyorum buda işe yaramıyor.
Özellikle torpedo_xl mesajım sana :) help me :)
Şuan Çin'in Tianjin limanındayım, herkese selam
araya masaj konusunu nasıl sıkıştırdın onu çözemedim :)))))))
-
Bosluk bunu yazdıblackace bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Çok sağkam takip ve filtre sistemi var çinin, alırlar seni içeri ayrıca bizim ülkemizdw de yasaklansa ne güzel olur,
Çinde şuan mağarada gelişmek üzere değilmi ,böyle çokmu ilerici,yenilikçi oldugunu dusunuyorsun .Çinde kullanılmamasının sebebi halkın kişisel bilgilerinin dünyaya yayılmasını engellemek gayette mantıklıca
Çin ekonomisinin hızla büyümesinin en önemli nedeni ucuz işçilik ve muazzam insan gücünden kaynaklanmaktadır. İşte sizin gibi düşüncelerin üretebileceği tek çözüm bu yasak. İnsanların özgürlüklerini ne kadarda çabuk kısıtlayabiliyorsunuz? Çinde sadece facebook değil daha nice servisler yasak ve ben burada sadece facebook yasağını değil düşünce sisteminizi eleştirdim, yasaklarla nereye varabileceğinizi sanıyorsunuz ?
-
Hostspotshield iyidir.
http://www.hotspotshield.com/tr
Tarayıcı istiyorsan Tor Browser iş görür.Çok güvenlidir ama yavaştır.
http://www.windows8li.com/2013/07/tor-browser-ile-yasakl-sitelere-girmek.html
Ve hatta İDM entegrasyonu da mümkün Tor Browser'ın.
http://www.windows8li.com/2013/07/tor-browser-video-izleme-ve-idm.html
-
hocam onların kendine ait başka facebookları var.aynısı farkı yok ona katılman lazım
-
blackace bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bence de yasaklanmalı. ilericilik facebook gibi twitter gibi pc teknolojileri değildir. bunlar sadece sihirbazlık ve ilizyon. asıl teknoloji veya ilericilik başka yerde
torf tarafından 30/Kas/13 16:09 tarihinde düzenlenmiştir
adamlar dünyadaki insanların -enviromentmı desem circle mı desem bilmiyorum- haritasını çıkartıyor ve milyarlarcası facebook sayesinde. cia senin boklu hesabını naapsın demeyin önemli olan dıdısının dıdısından sana gelen yollar.
çine de helal olsun. zaten abdnin -daha doğrusu rotschildlerin- persler ve ruslardan sonra en son planında olan yer. haklılar bunu yapmakta. bizim ülkemiz gibi kobay faresi değiller -
yasaklansın tabi amk facebook twitter. gavur icadı bunlar hep.
yaşasın mis gibi duman.
-
biliyorsunuz ki facebook yokken msn vardı , msn yokken icq vardı irc vardı. geçin bunları.hepsi amerika veya israilin. kendimize ait ne var? Çin haklı facebook u yasaklamakla. Birgün zaten işlemcisinini ramini anakartını falan kendi üreteceğim bir firma açacağım , sonra elektriğide kendim üretecem. Yetti aq Big Broter mı her ne orospu evladıysa paranoyak etti beni. her siteye farklı adla farklı ip adresi ile mi üye olunur
-
telekom bunu yazdıHazir black friday ken ucuz VPS al, VPN olarak kullan.
Bir VPS, VPN olarak nasıl konfigüre ediliyor?