Çinden Alışveriş
-
arkadaslar daha önce alış veriş yaptığınız teknolojik ürünler satan ucuz bildiğiniz siteler varmı ?
-
bi ara tbt bi çin sitesine abanmıştı ama adını hatırlayamadım :/
-
www.dealextreme.com
www.buyincoins.com
www.focalprice.com
-
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Bi tane isin kilici siparisi verdim, 2 hafta sonra geldi.
-----------------------------ürünün linkini ver lan.
-
husnuweb bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
Bi tane isin kilici siparisi verdim, 2 hafta sonra geldi.
-----------------------------ürünün linkini ver lan.
-----------------------------Ah. Naapiyim abi ilk alisverisim D:D: dogrumu sitenin hakkinda soylenenler diye aldim :D daha yeni 3 gun once geldi :D:D
-
ramazan olmasaydı şu ürünü alırdım galiba yılın ürünü :D
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------ramazan olmasaydı şu ürünü alırdım galiba yılın ürünü :D
üstad ne yaptın sen ya gerçeği varken neden bunlardan alıyonuz bir haz veriyormu ki -
yalnizturk bunu yazdı:
ramazan olmasaydı şu ürünü alırdım galiba yılın ürünü :D
-----------------------------la Seyin kanser olmasın sonra malum Çin malı :D
-
www.alibaba.com (ali wang wang - Yani cinliler Baba'dan anlamaz..Ali internet diye bilirler..)
- Cindeki üretim yapan,satis yapan,dolandiricilik yapan..Herkesten var bu siteden. (Kurucusu iyi dusunmus ismi)
- Cin'in en buyuk yerel alisveris merkezi. Amazon'un eline vermesine az kaldi. Ama bu site simdilik ulke icine satis yapiyor ve sitesi cince.
- Bayan ayakkabisi satan bir site. Cin'den giremiyorum ben, ama Turkiye'den bayagi bayan musterisi var.(Firma kendini amerika birlisik devletlerinde zannediyor,ama Cin'in guney sehirlerinde birindeler,guangzhou idi sanirim)
Onun haricinde e-ticaret hakkinda ben de birseyler dusunuyorum.Ekip arkadaslari, yazilim hizmetleri ve finansman sagladigimda hayata gecirilebilir.
Cin icerisinde bircok satis yapan firma var..Ama yukardakiler populer ve saglam olanlar..
Akliniza takilan birsey olursa yardimci olmaya calisirim.
Ha unutmadan.. Cin'den ürün almadan önce 12137144 kere düsünün. Kendinizi guvenceye almadan para transferleri yapmayin..
Kolay gelsin..
-
şimdi şu üründen sipariş verdim 2 adet. benimde ilk alışverişim olacak. hadi bakalım hayırlısı
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24029