Çine Ürün İadesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

aliexpresten uydu cihazi aldim.fakat sorunlu cıktı.çine ürün iadesi yapan oldumu hiç.bir arkadaş cep tel iade etmiş.ptt kargo 15 tl civarı aldı.dedi kac para tutar acaba.agırlık.1.7 yaziyor.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aliexpress'i bilmiyorum ama dx'in ürün sizde kalsın dediği durumlar oluyor çok pahalı olmayan ürünlerde, desteğe bi mail atın önce.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

siteye acık anlaşmazlık acıyorsun.durumu yazıyorsun.para satıcıya aktarılmıyor.dx den farklı bir sistem aliexpres.bana ingilizce bilen ve yardim edecek bir arkadaş lazım. açık anlaşmazlık yazısı yazmak icin.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

dx.com dan sahte iphone almıştım mail attım adamlar dedi telefon sizde kalsın geri göndermeyin paranızıda geri yatırıyoruz :)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ptt den kayıtlı posta ile iade et 1-2 haftaya çine ulaşıyor ama siteye sorun bildir ve iade yolladığına dair ptt den aldığın gönderi kağıdının fotosunu çek kağıdı kaşelet unutma alıcı gönderici adı ve adresini de yaz ama önce adamla konuş sorun var iade edicem diye adres al veya o çözüm yolu önerir 

bu arada sorun ne basitse yaptır hiç yollama

fiyat olarakda en az 20 TL ödersin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

sorun cihaz sürekli  reset atiyor.hic bir islem yaptirmiyor.tamir eden olsa yaptiracagimda anlayan yok cihazdan.yazılım atan bile bulamadim.yeni cikan cihaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

sorun cihaz sürekli  reset atiyor.hic bir islem yaptirmiyor.tamir eden olsa yaptiracagimda anlayan yok cihazdan.yazılım atan bile bulamadim.yeni cikan cihaz.

donanımsaldır o zaman hocam yolla gıtsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    Asker bunu yazdı
    manfolder bunu yazdı

donanımsaldır o zaman hocam yolla gıtsin

online olursan şuna pc girip teamla bir yardim etsende bir itiraz etsek.yabancı dil yok bendeuygunsa.birde çine ptt kargomu yoksa ptt nin farklı bir birimimi yolluyor.

sansar55 tarafından 14/Şub/13 09:04 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yurt dışına karşı ödemeli gönderilmiyor bildiğim düz dünya para verirsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

20-40 arası tutar diyorlar.ama bilmiyorum.ptt kargo vs telofonla ulaşmak mesele sorayim dedim.bakan eden yok.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

20-40 arası tutar diyorlar.ama bilmiyorum.ptt kargo vs telofonla ulaşmak mesele sorayim dedim.bakan eden yok.

hocam team kullanamam jetle giriyorum internete ama adama aliexpressten 

came satellite receiver. but damaged satellite receiver. please your address for return. thank you.

o adres verince geri yolla ptt kargodan degil postadan kayitli posta ile yollayacaksin ve odemeyi sen yapacaksin adam da yenisini yollayacak 

o odedigin posta ucretini sineye cekmen gerekecek

Toplam Hit: 4707 Toplam Mesaj: 25