folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?

Cinlere Üç Harfli Denmesinin Mantığı Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

cin dediğin zaman yanına geliyormuş

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Beyler dalga geçtiğiniz konu o kadar sakatki ben yaklaşık 1 sene onun açısını çektim başta psikolojik sandık doktor doktor gezdik sonra durumu farkettim bu sefer hoca hoca gezdik ben yaşadıklarımı buraya yazsam hasiktir dersiniz o anların birini yaşasanız altınıza sıçarsınız ama göz görmüyor ya şimdilik rahat rahat atın durun bakalım.o cinlere küfür ettim diyen arkadaş allah aşkına gece 1 çıksana al elinede mangal külü gişt tenhaya bas üstüne gece vakti yada pis çöplük yerlerde dolaş sonra götünbü toplayabiliyomusun.Ben olayı İzmirde kaptım izmir malum sıcak oldugu ıcın gece 3 4 e kadar sokakta olurdu butun sokak ahalisi orda hep çöplük gibi bi arazi vardı topu  ordan almak için gittigim zamanlar oluyordu sonuc K.O. hadi selametle.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

rushOut bunu yazdı:
    -----------------------------

Beyler dalga geçtiğiniz konu o kadar sakatki ben yaklaşık 1 sene onun açısını çektim başta psikolojik sandık doktor doktor gezdik sonra durumu farkettim bu sefer hoca hoca gezdik ben yaşadıklarımı buraya yazsam hasiktir dersiniz o anların birini yaşasanız altınıza sıçarsınız ama göz görmüyor ya şimdilik rahat rahat atın durun bakalım.o cinlere küfür ettim diyen arkadaş allah aşkına gece 1 çıksana al elinede mangal külü gişt tenhaya bas üstüne gece vakti yada pis çöplük yerlerde dolaş sonra götünbü toplayabiliyomusun.Ben olayı İzmirde kaptım izmir malum sıcak oldugu ıcın gece 3 4 e kadar sokakta olurdu butun sokak ahalisi orda hep çöplük gibi bi arazi vardı topu  ordan almak için gittigim zamanlar oluyordu sonuc K.O. hadi selametle.

seni cin degil sıcak carpmıs hoca bende izmirdeyim keske bu sıcagın yerine cin olsa..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:

çoğu zaman cin konusu açıldığında aman cin deme üç harfli de yoksa gelirler vs derler.halkımız bu konuda nedense çok titiz.çoğu zaman günlük hayatta öyle tahmin ediyorum ki içinde cin kelimesi geçen tabirleri çok kullanıyoruz.neden onlara dikkat edilmiyor.biraz araştırdım.üç harfli denmesi gerektiğini yazanlar da var.tamam çeşitli yollarla cin çağırılabilir ama adı geçtiğinde gelir mi bunlar harbiden?adı geçtiğinde bizi duyup gelecek kadar yakında iseler düşününce de gelmesi lazım o zaman.beynimizden çıkan manyetik dalgalardan onları çağrıştırdığımızı anlamaları lazım.çünkü cinlerde bir nevi dalga değil mi?böyle bir varlık eğer adı anıldığında geliyorsa üç harfli dendiğinde onları kasdetiğimizi anlamayacak kadar kusurlu olabilir mi ki.yani sormak istediğim bunlara cin diye değil de üç harfli diye mi hitab etmemiz lazım?şunu da sorayım bunlara cin diye hitab edipte yanına cin gelen oldu mu ki?

Bu kadar yazdıktan sora sana geldi mi?? gelmediyse cevap zaten ortada.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:

çoğu zaman cin konusu açıldığında aman cin deme üç harfli de yoksa gelirler vs derler.halkımız bu konuda nedense çok titiz.çoğu zaman günlük hayatta öyle tahmin ediyorum ki içinde cin kelimesi geçen tabirleri çok kullanıyoruz.neden onlara dikkat edilmiyor.biraz araştırdım.üç harfli denmesi gerektiğini yazanlar da var.tamam çeşitli yollarla cin çağırılabilir ama adı geçtiğinde gelir mi bunlar harbiden?adı geçtiğinde bizi duyup gelecek kadar yakında iseler düşününce de gelmesi lazım o zaman.beynimizden çıkan manyetik dalgalardan onları çağrıştırdığımızı anlamaları lazım.çünkü cinlerde bir nevi dalga değil mi?böyle bir varlık eğer adı anıldığında geliyorsa üç harfli dendiğinde onları kasdetiğimizi anlamayacak kadar kusurlu olabilir mi ki.yani sormak istediğim bunlara cin diye değil de üç harfli diye mi hitab etmemiz lazım?şunu da sorayım bunlara cin diye hitab edipte yanına cin gelen oldu mu ki?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

koca bir batıl inanç dostum.cin zaten üç harfli değil 2 harflidir arapçada.o yüzden yalan yani.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

edit : 2.ci mesaj

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

rushOut  başından geçeni anlatmış ki bu olaylar gerçektir çok kişiden dinledim. biraz saygı gösterin inanmayan arkadaşlar gerçekten zor durumdur.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

ne batılı

de o zaman başına musallat olsunlar.

bilip bilmeden batıl fln demeyin.

dinsizler toplanmış gene bu konuya  :@

Toplam Hit: 23670 Toplam Mesaj: 128