Çinliler Mardin"E El Attı
-
Bir grup akıllı çinli Mardinede iş kurdu. Türkiyede sadece bi kaç yerde bulunan Serbest bölgeler zincirinin önemli ayağı olan mardin serbest bölgesinde fabrika kurdular.işçilerini de çinden getiren bu insanlar. ilk etapta kilit ve kapı kolu üzerinde çalışıor. mardinin konumunu kullanan Çinliler ürettikleri malları türkiyenin her yerine pazaraldıklari gibi Kuzey ırak, iran Orta doğu ve Kafkas ülkelerine pazarlamaya başladılar. Mardin serbest bölgesine çok yakın olan bir köyde kalıorlar ve hayatlarından pek te şikayetçi değiller. ve hedeflerinin çok yta büyük olduğunu belirttiler.
ve benim notum
Vallah helal olsun adamlara her yerdeler. ve güzel bir röportaj oldu.
Kaynak = Ben :)
-
amk götverenleri kendi i$cilerini de kendileri getirmi$ :) ne boka yaradıki :S bizim elemanlar çalı$saydı daha iyiydi ama bizim elemanlarda 800 den a$$a maa$. yemek bilmemne mola cart isterler :) adamlar külliyen zarara uğrarlar. Belgeselde isledim fabrikada çinlililer 10 dk yemek molaları var. :S Böle sıcak suları yanında pirinçlerini tasa amkıp yiyi0lar :D
-
güzelde şu "çinliler geliyor" filmi gibi olmasın sonumuz :)
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
amk götverenleri kendi i$cilerini de kendileri getirmi$ :) ne boka yaradıki :S bizim elemanlar çalı$saydı daha iyiydi ama bizim elemanlarda 800 den a$$a maa$. yemek bilmemne mola cart isterler :) adamlar külliyen zarara uğrarlar. Belgeselde isledim fabrikada çinlililer 10 dk yemek molaları var. :S Böle sıcak suları yanında pirinçlerini tasa amkıp yiyi0lar :D
abu vellah haklısın. bizim millet çalışmıyor. adamlar varya her an çalışır vaziyetteler. yemekleri biitmi kalkıp çalıoşıorlar. bizim gi bi abi cigara molası abi bilmem ne . zaten çay gibi bir sorun yok. ha bire çalışıorlar. şehirde bile onları nadiren görüryorum. aydabir çıkıyorlar. vallah helal olsun ne diyelim :) -
mardin benim memleketimm.. mardin gibi doğaustüü bi yerii farketmelerii için türk olmamalarıı yeterlii.. biz değerlendiremiozz vatanımızıı onlar nslda çalışıolar..
-
PKK denen illetden nasıl korunuyorllar güvenliklerini kim sağlıyor
-
tam bir yıl önce çinden getirdikleri makinalara türkçeye çevirerek ağlarını bizim işyerinde ki biriyle birlikte kurmaya gitmiştik. hatta hayatım da ilk defa çinli görmüştüm :D yeni haber felan değil yani amk
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
tam bir yıl önce çinden getirdikleri makinalara türkçeye çevirerek ağlarını bizim işyerinde ki biriyle birlikte kurmaya gitmiştik. hatta hayatım da ilk defa çinli görmüştüm :D yeni haber felan değil yani amk
lan Real 2 Saat sonra benim Çinlilerim Geliyor. D. Bakırdalar şimdi 2 gün 3 gece benim evdeler istersen gel lan. hayatında 2.Kez çinli gör :) -
kürtler döver amk onları :D nie bizi çalıştırmıyosunuz diye
-
e-toLqa bunu yazdı:
kürtler döver amk onları :D nie bizi çalıştırmıyosunuz diye
----------------------------Korkma dövmezler. onlar çinli başka millt değilki dövsünler
-
:D kardeşim kungfu fln yaparlar olmasa demi :D kungfu joikado wushu karatekaaa