folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çinliler Mardin"E El Attı

Çinliler Mardin"E El Attı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

Bir grup akıllı çinli Mardinede iş kurdu. Türkiyede sadece bi kaç yerde bulunan Serbest bölgeler zincirinin önemli ayağı olan mardin serbest bölgesinde  fabrika kurdular.işçilerini de çinden getiren bu insanlar. ilk etapta kilit ve kapı kolu üzerinde çalışıor. mardinin konumunu kullanan Çinliler ürettikleri malları türkiyenin her yerine pazaraldıklari gibi Kuzey ırak, iran Orta doğu ve Kafkas ülkelerine pazarlamaya başladılar. Mardin serbest bölgesine çok yakın olan bir köyde kalıorlar ve hayatlarından pek te şikayetçi değiller. ve hedeflerinin çok yta büyük olduğunu belirttiler.

ve benim notum

Vallah helal olsun adamlara her yerdeler. ve güzel bir röportaj oldu.

Kaynak = Ben :)

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    amk götverenleri kendi i$cilerini de kendileri getirmi$ :) ne boka yaradıki :S bizim elemanlar çalı$saydı daha iyiydi ama bizim elemanlarda 800 den a$$a maa$. yemek bilmemne mola cart isterler :) adamlar külliyen zarara uğrarlar. Belgeselde isledim fabrikada çinlililer 10 dk yemek molaları var. :S Böle sıcak suları yanında pirinçlerini tasa amkıp yiyi0lar :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    güzelde şu "çinliler geliyor" filmi gibi olmasın sonumuz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------
    amk götverenleri kendi i$cilerini de kendileri getirmi$ :) ne boka yaradıki :S bizim elemanlar çalı$saydı daha iyiydi ama bizim elemanlarda 800 den a$$a maa$. yemek bilmemne mola cart isterler :) adamlar külliyen zarara uğrarlar. Belgeselde isledim fabrikada çinlililer 10 dk yemek molaları var. :S Böle sıcak suları yanında pirinçlerini tasa amkıp yiyi0lar :D
    abu vellah haklısın. bizim millet çalışmıyor. adamlar varya her an çalışır vaziyetteler. yemekleri biitmi kalkıp çalıoşıorlar. bizim gi bi abi cigara molası abi bilmem ne . zaten çay gibi bir sorun yok. ha bire çalışıorlar. şehirde  bile onları nadiren görüryorum. aydabir çıkıyorlar. vallah helal olsun ne diyelim :)

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sebastian
    sebastian's avatar
    Erkek
    mardin benim memleketimm.. mardin gibi doğaustüü bi  yerii farketmelerii için türk olmamalarıı yeterlii.. biz değerlendiremiozz vatanımızıı onlar nslda çalışıolar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    PKK denen illetden nasıl korunuyorllar güvenliklerini kim sağlıyor

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    tam bir yıl önce çinden getirdikleri makinalara türkçeye çevirerek ağlarını bizim işyerinde ki biriyle birlikte kurmaya gitmiştik. hatta hayatım da ilk defa çinli görmüştüm :D yeni haber felan değil yani amk

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    tam bir yıl önce çinden getirdikleri makinalara türkçeye çevirerek ağlarını bizim işyerinde ki biriyle birlikte kurmaya gitmiştik. hatta hayatım da ilk defa çinli görmüştüm :D yeni haber felan değil yani amk
    lan Real  2 Saat sonra benim Çinlilerim Geliyor. D. Bakırdalar şimdi 2 gün 3 gece benim evdeler istersen gel lan. hayatında 2.Kez çinli gör :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    kürtler döver amk onları :D nie bizi çalıştırmıyosunuz diye

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

e-toLqa bunu yazdı:
    kürtler döver amk onları :D nie bizi çalıştırmıyosunuz diye
    ----------------------------

Korkma dövmezler. onlar çinli başka millt değilki dövsünler

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek
    :D kardeşim kungfu fln yaparlar olmasa demi :D kungfu joikado wushu karatekaaa

iTiNayLa c/p YaPıLıR
Toplam Hit: 1998 Toplam Mesaj: 20