Çinliler Nasıl Yok Edilir?
-
2.Dünya savaşı öncesi Japonyanın Tanaka rüyalarını gerçekleştirme politikasının en önemli ayağı asyanın bütün doğusunun efendisi olma planıydı.en önemli çatışmalar şüphesiz amerika ve Japonya arasında pasifikte geçen savaşalardır.ama konumuz da ise Çin in Japonya tarafından istilası var.1936 yılında Kore yarımadasından asyaya geçen japonya mançurya üzerinden Çin e girecektir.Amerika destekli Çin in ise japonya ya karşı koyma mücadelesi de 1936 da başlayıp,japonya nın amerika nın attığı 2 atom bombasından sonra çin den çekilmesiyle Çin in Japonya kabusu bitecektir.bu on küsur yıl içinde 10 milyondan fazla çin liyi yok etmesi ise asimilasyon ve savaşlardaki sivil ölümlerinin en fazla yaşandığı bir savaş olmuştur.Öyleki kendisinden 20 kat büyük çin için japonya her zaman bir kabustur günümüzde bile.
http://www.youtube.com/watch?v=UKfxKQlQeqs&feature=related
Biz neden savaştık belgesel dizisinden bir bölüm.Amerikan savunma bakanlığı tarafından hazırlanan mükemmel bir belgesel.diğer ve bütün bölümlerini playlistinize ekleyerek elinizin altında bulundurabilirsiniz.
-
karınca yuvası gibi çin yok edilmez yok edilseydi yıllarca uğraşan türkler ederdi :) i*neler her türlü sıyrılmayı başardılar.
-
asyalı fantezisi olan bir tim oluşturacan
paylaşım için teş
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------asyalı fantezisi olan bir tim oluşturacan
paylaşım için teş
-----------------------------öyle diosunda
bunları bizim tim fantazi yapa yapa daha çok çoğaltır:)
-
Tahribatı yollayın. :)
-
100 tanesini ben alırım :)= küçük adamlar
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Kilon başına 1 adam alsan 130 adam eder.Metal Slug:Alper :) iyiymiş...a
-
ruslarla aramiz iyi olsaydi çin bir b.k yapamazdi...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
alper bunlar funk hu biliyolarsa naapcaz :D -
96 tanesinide ben alıyorum ozaman Öhm ^^
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------asyalı fantezisi olan bir tim oluşturacan
paylaşım için teş
-----------------------------bende katılırım bu time ^^
editcan : videoda adamların kürsülerinde felan korsan amblemleri var. kâmillerin kanında var yakıp yıkmak heralde