Çinlilerin Dogu Türkistana Yaptıklarını Protesto Edelim
-
Arkadaşlar facebookta sayfa açtım fakat yeterince propaganda yapamıyorum, başbakanlıga ve cumhurbaşkanlıgına onlarca mail, posta attım ilgilenilecektir onay aşamasındadır gibi cevaplar aldım.. sizlerden yardım bekliyorum.. bir eğitimci olarak o çocuklara yapılan zulümü gördükçe içim kan ağlıyor..
edit: isteyenler pm atsınlar sayfa linkini yollayablirim.
not: uyarı için tşk ederim hocam.
-
Kardeş iyi hoş düşünmüşsünde sayfa paylaşımı yasak
-
Sanmıyorum ki bakanlıklar geri dönüş yapsınlar sana, haberleri yok mu onların sanki?
-
Güzel birşey yapmışsın tamam da, orada şu var ya "KOMİNİST ÇİN'in ZULÜM POLİTİKASI VE DOĞU TÜRKİSTAN,,," bunu "Komünist Çin'in Zulüm Politikası ve Doğu Türkistan" olarak değiştirirsen daha doğru olacak, sondaki üç virgülü de siliverirsin elin değmişken. Sure falan var garip olmuş, konuyla alakasını da çözemedim o ayrı konu.
-
vardır mutlaka, belki bizim çagrılarımızı ciddiye bile almayacaklar fakat denemekte fayda var, elimizden başka ne gelirki..
-
bu hükümet hangi türki cumhuriyetlere yapılanlara tepki verdi ki buna tepki versin. daha yazacak çok şey var ama siyaset yapmak istemiyorum. konu siyasete kayıcak haberinizi olsun. gereksiz olduğunu düşünüyorum konunun. müridler arasında tartışma çıkabilir. diye düşünüyorum ben.
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------
bu hükümet hangi türki cumhuriyetlere yapılanlara tepki verdi ki buna tepki versin. daha yazacak çok şey var ama siyaset yapmak istemiyorum. konu siyasete kayıcak haberinizi olsun. gereksiz olduğunu düşünüyorum konunun. müridler arasında tartışma çıkabilir. diye düşünüyorum ben.
-----------------------------bu hukümet diye lafa giren sensin hocam. hükumetle ilgisi yok başbakanlık ve cumhurbaşkanlıgına sürekli yazı yazdıgımdan bahsettim. sizlerde aynısını yapabilirsiniz bence.
-
someone_from_71 bunu yazdı:
interfector bunu yazdı:
-----------------------------bu hukümet diye lafa giren sensin hocam. hükumetle ilgisi yok başbakanlık ve cumhurbaşkanlıgına sürekli yazı yazdıgımdan bahsettim. sizlerde aynısını yapabilirsiniz bence.
-----------------------------bak işte bundan bahsediyodum. ne diye lafa gireyim hocam. holy şeyhe mi kaf sokayım. holy çok ayıp ediyosun hoca türki cumhuriyetler orda eziliyo niye bişey yapmıyosun. üzüyosun bizi. elimizden ne gelir demeye çalışıyorum. face de 100 bin kişi topladın hadi napıcaksın. meydanlara çıkalım desen 100bin kişinin 70bini zaten sadece birisi söyledi diye beğenmiş olucak. kalan 30 binin 20 bini pısırık olucak. 10 bin kaldı sana. bununda hepsi gelmiycek. devlet memuru olan var. işi olan var. korkak olan var. var oğlu var. elinde sadece 1000 kişi kalıcak. hükümete sen yazı yazsan ne olucak onu anlamıyorum. ne zaman bi iş yaptılarda şimdi bişey yapmalarını bekliyosun. amerikanın israilin götünü yalamaktan başka ne yaptılar. ha dersen ki alalım silahlarımızı elimize gidelim sıkalım şerefsizlerin kafasına ona varım. ama tepkimizi gösterim hadiiii diye ortalıkta dolanmayın hocam.
-
Made in China almaya devam ettikce oradaki zulumde devam edecektir.
Filistin icin kukreyen minik faremiz nedense Turkistan'daki, mogolistan'daki olaylari sallamiyor bile.
Neden? Cunku Turk milletinin %50 si salaktir. Filistin icin kukreyince oy aliyor ama Turkmenleri kimsenin sikine salladigi yok. Birak dogu Turkistan'i, Mogolistan'i burnumuzun dibinde kerkuk'te yillardir hem pkk hem barzani, hemde irak yonetimi kan kusturuyor. Ilk once burnumuzun dibini gorelim.
-
beyler makama laf söyleyebilirsiniz, ama siyaset yapmak istemiyosak eger o makamda oturan şahsa laf söylemeyelim.. laf söylediginiz adam %50 oy almış bir parti lideri, türk milletinin %50si saalak işte filan demeyin, bunun oy kullanamayanı var çocugu var hastası var, bdp ye oy veren var.. bu millet %50 ile birini başa getirdiyse saygı duymak zorundasınız iyi yada kötü, sonuçta millet getirdi.. lütfen konuya şahslara laf söyleyecekseniz yorum yapmayın, asıl konuya gelin ve yapabilecegimiz fikirleriniz varsa söyleyin elimizden geleni yapalım en azından..
-
Haci aksam aksam gulmekten oldurdun beni.
Benim bildigim makama laf soylenmez. O iti her ne kadar sevmesemde isgal ettigi makam benim Ulkemin Basbakanligi.
Bu arada konu siyasete siyasete kaymasin. Sorunun cevabini bir ustteki mesajimda zaten vermistim. Bir daha oku.
Bu isler oyle 1 kisiyle, 100 kisiyle 1000 kisiyle olacak isler degil. Senin basindaki o %50 oy almis herifin birsey demesi lasim.