folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cinsel Organı Küçük Diye Karısını Boşadı

Cinsel Organı Küçük Diye Karısını Boşadı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kalıbımı basarm bu adam daha önce başka bi .m görmemiş:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Olabilir tabii... Belki adam her ilişkiye girmek istediğinde y*raı acıyordur olabilir yani mantıklı :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    löp diyede olmazki yavaş yavaş açılcak ztn o ama bu adam o zmnda büyük diye şikayet eder :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    löp diyede olmazki yavaş yavaş açılcak ztn o ama bu adam o zmnda büyük diye şikayet eder :)
    böyle adamlara karı vermeycen asalında......

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

abi adam zencidir yapılıdır almıştır minyon bir abla. Olmuyordur , cinsellik olmayıncada rahatsızlık duymuştur hep bayanlar mı dava açacak adamda önderlik etmiş , tebriklermi sunuyorum burdan abimize erkeklerin rekoru idolü olmuştur. Artık bizlerde dava açabilecez!

Takıldığım nokta var yanlız , şimdi birisi böyle bir ithamla karısından ayrılmak isterse , bunun bilirkişisi yokmudur? Yani doğru yada yanlış mı adam iftira atıyor yada atmıyor? Nasıl kontrol edecekler ablamızı?

Edit:
    Avukat tanıdığıma sordum çok önemli bir husus o dedi, bu davanın öncüsü değilmiş hergün onlarca dava açılıyormuş bu nedenlerden dolayı , erkeğin cinsel organı küçükse bayanlar , adamınki çok büyükse uyuşmazlıktan dolayı danışıklı olarak tek celsede boşanma nedeniymiş bu. Hakim vs de itiraz etme hakkı yokmuş tek celse boşanma nedenidir(miş) , bilinçlenmek lazım yarın başınıza gelirse diye:D

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek

adam gay mış demekki

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

abi adam zencidir yapılıdır almıştır minyon bir abla. Olmuyordur , cinsellik olmayıncada rahatsızlık duymuştur hep bayanlar mı dava açacak adamda önderlik etmiş , tebriklermi sunuyorum burdan abimize erkeklerin rekoru idolü olmuştur. Artık bizlerde dava açabilecez!

Takıldığım nokta var yanlız , şimdi birisi böyle bir ithamla karısından ayrılmak isterse , bunun bilirkişisi yokmudur? Yani doğru yada yanlış mı adam iftira atıyor yada atmıyor? Nasıl kontrol edecekler ablamızı?

Edit:
    Avukat tanıdığıma sordum çok önemli bir husus o dedi, bu davanın öncüsü değilmiş hergün onlarca dava açılıyormuş bu nedenlerden dolayı , erkeğin cinsel organı küçükse bayanlar , adamınki çok büyükse uyuşmazlıktan dolayı danışıklı olarak tek celsede boşanma nedeniymiş bu. Hakim vs de itiraz etme hakkı yokmuş tek celse boşanma nedenidir(miş) , bilinçlenmek lazım yarın başınıza gelirse diye:D

vay ansı doğrumu bea. işimiz yaş. ohah butür davalar açılırsa hemde tek celsede. hemde itirazsız.. işimiz yaş ölese.. ama organımıza iyi bakalım.. varımız yolumuz :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

abi çocuk amdan mı çıkıyor göt ten mi :S :S

Ayriyetten adam bu konuyu bahane olarak kullanıyordur boşanmak için bence... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    yunusemre bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:
    halk arasında buna .mı buldun kıllısını arıyon derler

aynı duyguları paylaşıyoruz :D 

aynen +++++

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    yorum yapmak için gol atmam gerek gol atmam içinde süt içip büyümem :D:D:D
Toplam Hit: 6335 Toplam Mesaj: 43