Cinsel Organı Küçük Diye Karısını Boşadı
-
kalıbımı basarm bu adam daha önce başka bi .m görmemiş:D
-
Olabilir tabii... Belki adam her ilişkiye girmek istediğinde y*raı acıyordur olabilir yani mantıklı :|
-
löp diyede olmazki yavaş yavaş açılcak ztn o ama bu adam o zmnda büyük diye şikayet eder :)
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
löp diyede olmazki yavaş yavaş açılcak ztn o ama bu adam o zmnda büyük diye şikayet eder :)
böyle adamlara karı vermeycen asalında...... -
abi adam zencidir yapılıdır almıştır minyon bir abla. Olmuyordur , cinsellik olmayıncada rahatsızlık duymuştur hep bayanlar mı dava açacak adamda önderlik etmiş , tebriklermi sunuyorum burdan abimize erkeklerin rekoru idolü olmuştur. Artık bizlerde dava açabilecez!
Takıldığım nokta var yanlız , şimdi birisi böyle bir ithamla karısından ayrılmak isterse , bunun bilirkişisi yokmudur? Yani doğru yada yanlış mı adam iftira atıyor yada atmıyor? Nasıl kontrol edecekler ablamızı?
Edit:
Avukat tanıdığıma sordum çok önemli bir husus o dedi, bu davanın öncüsü değilmiş hergün onlarca dava açılıyormuş bu nedenlerden dolayı , erkeğin cinsel organı küçükse bayanlar , adamınki çok büyükse uyuşmazlıktan dolayı danışıklı olarak tek celsede boşanma nedeniymiş bu. Hakim vs de itiraz etme hakkı yokmuş tek celse boşanma nedenidir(miş) , bilinçlenmek lazım yarın başınıza gelirse diye:D -
adam gay mış demekki
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------abi adam zencidir yapılıdır almıştır minyon bir abla. Olmuyordur , cinsellik olmayıncada rahatsızlık duymuştur hep bayanlar mı dava açacak adamda önderlik etmiş , tebriklermi sunuyorum burdan abimize erkeklerin rekoru idolü olmuştur. Artık bizlerde dava açabilecez!
Takıldığım nokta var yanlız , şimdi birisi böyle bir ithamla karısından ayrılmak isterse , bunun bilirkişisi yokmudur? Yani doğru yada yanlış mı adam iftira atıyor yada atmıyor? Nasıl kontrol edecekler ablamızı?
Edit:
Avukat tanıdığıma sordum çok önemli bir husus o dedi, bu davanın öncüsü değilmiş hergün onlarca dava açılıyormuş bu nedenlerden dolayı , erkeğin cinsel organı küçükse bayanlar , adamınki çok büyükse uyuşmazlıktan dolayı danışıklı olarak tek celsede boşanma nedeniymiş bu. Hakim vs de itiraz etme hakkı yokmuş tek celse boşanma nedenidir(miş) , bilinçlenmek lazım yarın başınıza gelirse diye:D
vay ansı doğrumu bea. işimiz yaş. ohah butür davalar açılırsa hemde tek celsede. hemde itirazsız.. işimiz yaş ölese.. ama organımıza iyi bakalım.. varımız yolumuz :D -
abi çocuk amdan mı çıkıyor göt ten mi :S :S
Ayriyetten adam bu konuyu bahane olarak kullanıyordur boşanmak için bence...
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
halk arasında buna .mı buldun kıllısını arıyon derler
-----------------------------aynı duyguları paylaşıyoruz :D
aynen +++++ -
yorum yapmak için gol atmam gerek gol atmam içinde süt içip büyümem :D:D:D