Cipet Bird
-

Evet arkadaşlar bahsettiğim oyunumu sonunda bitirdim, isimden anlayacağınız bir konsepte sahip. Flappy Bird oyun mekaniğine benzer fakat daha farklı ve daha score çeşidi olan bir oyun yaptım, yaparkende oynarkende tahminimden çok eğlendim. Sizin beğeni ve yorumlarınıza da sunalım oyunu. Ayrıca sosyal medya sayfalarında ve hesaplarında paylaşacak arkadaşları hiç engellemiyorum, yürüyün be!
Şu an için sadece Play Store'da : https://play.google.com/store/apps/details?id=air.air.cipetbird
Leakler bolca mevcut, hızlıca yaptım. Hiç fikrim olmayan 3 framework hibriti(Starling+Box2D+Citrus Engine) ile 1 hafta içinde bunları öğrenek yaptım, gerçekten zorladı ama oynadığımda gerçekten değer dedim. Adobe Air teknolojisi kullanmakta. -
iphone icin yapmadınmı
-
* yorumum görünsün diye 1 yıldız.
:))
tebrikler hocam en yakın zamanda indireceğim :)
-
tebrikler kardeşim. ilk fırsattada deneyeceğim.
umarım flappy bird gibi çileden çıkarmıyordur. telefonu kırarsam, yenisini isterim ona göre :)
-
başarılarının devamını dileriz hacı
-
güzel olmuş hoca :) reklamı kaldırmak için 1 tl iste bence :)
yorum da yaptım
Tam Bir Takıntı oldu : (baş harfler)
myblackworldweb tarafından 01/Mar/14 01:50 tarihinde düzenlenmiştir -
olummm senin yapacağınn oyunu .... :D sinir hastası oldum lan
-
12 mb fazlası var bunun yalnız :D kilo verdir kuşa biraz
-
hocam android programlama yapabiliyorsunuz güzel bişey bence flappy bird klonu değil de daha özgün bişey yapsanız daha iyi olur.
-
hocam tebirkler başarılarının devamını dilerim teşekürler. oynadım beğendim ama eksiklerini yazayım.
kuşun uçma sesi deli etti beni fıs fıs fıs diye kafayı yedim ses az daha kısa sürsün ve rahatsız edici olmasın.
öldükten sonra geç başlıyor. beyaz ekranda 2 sn bekliyorum.
kuş daha borulara değmeden ölüyor.
kuş kanatlanırken yada aşaağı inerken aşşağı yukarı hareket etse çok daha dehşet olurdu.
oyun sıkıcı değil ama kuş sabit olduğu için sıkıldım.
boruları mario cinsinden yaparsan daha ilgi çekici olur.
sebebi nedir bilmiyorum ilk başladığımda kuş 2 sn yok ondan sonra geliyor gıcık bir durum.
-
genel olarak guzel olmuş tebrik ederim. hoşuma gitmeyen bir iki konu var onlarıda paylaşayım.
ilk olarak renk seçiminde gri tonları agırlıklı olmuş biraz daha renkli olursa daha ilgi çekici olacagını düşünüorum.
ikinci olarakta espiri ve eylence amaçlı olduğunun farkındayım ama yandığımda ekranda ''Hadi yavrum bir daha'' yazması bana çok itici geldi. benim gibi başka kişiler de çıkabilir.
son olarak yukardaki başka bir arkadaş daha bahsetmiş yandıgımızda kuş geç gelio.
tekrardan tebrik ederim guzel oyun olmuş
zeitgeist tarafından 01/Mar/14 02:54 tarihinde düzenlenmiştir