folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cipsin İçinden 2 Tane Taso Çıkması =)(Nostalji)

Cipsin İçinden 2 Tane Taso Çıkması =)(Nostalji)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çocukken pazar öğleden sonraları çıkılan market alışverişinde anneye güç bela aldırılan büyük boy cipsin içinden iki adet taso çıkmasıdır, evet. bu şekilde tanımlanınca pek bir anlam ifade etmiyor tabi ama paket boyutunun büyümesiyle artan taso çıkma olasılığının küçük bünyede yarattığı özgüven ve 'ehehehe koleksiyonuma bir taso daha kattım, kökücem tüm mahalleyi. en birinci ben olucam. ' vari düşüncelerin, paketin dibine doğru ikinci tasonun çıkmasıyla üçe, beşe, ona  katlanması sonucu yaşattığı sevinç, yüreğin pır pır etmesi... bunlar tarif edilemez duygulardır, vesselam.

genellikle şu şekilde cereyan eder:
    evvela cips bir hışımla açılır. şöyle birkaç kere paketi elde yavaşça hoplatmak suretiyle karıştırdıktan sonra taso bulunur. 'oh nasolsa tasomu buldum rahat rahat cipsimi yiyebilirim' modunda, bir elde taso incelenir,ayaklar istemsizce sallanır- diğer elle de cips yenir. bu böyle bir müddet devam eder. ta ki ufaklık, neredeyse tüm kolunu içine alan cips paketinin altına elini uzatıp plastiğimsi şeye dokunana kadar. o an anlaşılır ki pakette bir taso daha var ve akabinde o an görülür ki vücutta her türlü mutluluk hormonu salgılanmış...işte o an benim bittiğim andır sedat abi.

ha bir de cipsin boş çıkması vardır ki dönemin en büyük hayal kırıklıklarındandır kendisi. boğaz düğümler, yürek parçalar.

eksisözlük den alıntı,duygulandırdı bi an paylaşim dedim =)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Çok pis kavgalar çıkardı bide o zamanlar hep cipsler böyle yamyassı olmuş vaziyetteydi millet paketi yoklayıp öle alıyodu xD

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    -----------------------------

Çok pis kavgalar çıkardı bide o zamanlar hep cipsler böyle yamyassı olmuş vaziyetteydi millet paketi yoklayıp öle alıyodu xD

doğru yhaw küçükken yoklardık da alırdık :D:D içindeki cipse bakan olmazdı yağma yapıldımı millet birbirrini ezerdi benim burnuma çocuğun teki dirsek atmıştı yağmada ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cips paketlerinde üstten 2. ve en alttakinin bir üsttünde kesinlikle taso,kart vs çıkıyordu :)

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyT
    AyT's avatar
    Erkek

ben o tasolar yüzünden ağladığımı hatırlıyorum :)

bi de cips in içinden taso çıkmadığı zaman ben o cips i hayatta bitiremezdim :D cidden boğazımdan geçmiyordu.

Fuck you, you fucking fuck
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

biz bi ara taktiğini öğrendik diye geziyorduk.. bakkalın önünde her gün cips satan adamın gelmesini bekleyip geldiğinde ise kolilerden çıkartılıp dizilmesini bekliyorduk.. her zaman cipslerin 3 ve 7. ci sırada olanlarından taso çıkardı (veya bedava) hala aynımı bilmiyorum çook uzun zaman oldu cips almayalı :D o zamanlar bi tasom vardı ki teneke gibiydi kimle oynasam hepsini süpürürdüm :D:D ahh ahh özledim lan çocukluğumu :(

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

under_king bunu yazdı:

Cips paketlerinde üstten 2. ve en alttakinin bir üsttünde kesinlikle taso,kart vs çıkıyordu :)

aynen hajım :) zeki adamlarız vesselam bu tekniği bulmuşuz daha o yaşlarda :x

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Taso'da her zaman ben kasanırdım :) Kaybetmesdim :) Gerekirse döferdim :| yinede ben kasanırdım :O

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi

benim süper bi koleksiyonum vardı. sonra sinirlenip hepsini çöpe atmıştım nie sinirlendiğimi hala hatırlamıyorum :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    died
    died's avatar
    Erkek

Hatırlıyorumda küçükken tasoların yeri benim için ayrıydı.. Kimi zaman babam kimi zaman sevgilim olmuşlardır benim.. Hergün buluşur birbirne çarpıştırır suretiyle çiftleştirirdim.. Buda benim fantazim :p

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

en çok 3boyutlu mu deniyodu pokemon tasolarına bayılıyor idim, mahalleynen misket ütmek gibi faaliyetlerim yoktu evde kendimce oynuyor idim :D

benmde aklıma geldi ya böle ruj mekanizmasına sahip şekerler (çilekli portakallı felan) vardı haff jelimsiydi böyle acılı çerezlerla birlikte yiyordum yada onların yannda hediyeydi hatırlamıyorum da çok hoş oluyodu buna da bayılıyodum :)

Toplam Hit: 11185 Toplam Mesaj: 63