Civardabul.Com
-
isimsizadam bunu yazdı
Hmm, anladım. Foto yükleme modülünde açılan pencerede dosya browse yerine doğrudan linki yazarsanız URL'den gelir ama ayrı bir fonksiyon olarak da düşünmek gerekiyor haklısınız.
Etiket mantığımız var, o etiketleri belki de daha ön plana çıkarmalıyız. bunu da bir düşüneceğim.
hocam siz istediğiniz gibi yapın tutun etiketinizi de adam ürün düzenlerken hangi ürünü düzenlediğini biilsin yani
-
Hocam şu evarkadasim.co'daki ilanlarin hepsi gercek dimi :)
bir de bunun gibi, ogrenciler icin semt semt kiralik daire gosteren bi site yap :)
ogrenciler, diger ogrenciler icin, "surda surda bi ev gordum, fiyatı şu" gibi gibi yazsın :)
-
cuneyd bunu yazdı
bir de bunun gibi, ogrenciler icin semt semt kiralik daire gosteren bi site yap :)
ogrenciler, diger ogrenciler icin, "surda surda bi ev gordum, fiyatı şu" gibi gibi yazsın :)
Merhaba,
Evarkadasim.co Nisan ayından beri açık ve evet içerisindeki ilanlar gerçek. Ancak, iletişim kurmadan önce ilanların güncelleme tarihlerine bakmanızda fayda var, zira hatırlatma yapmamıza rağmen çok uzun süre silinmeyebiliyor ilanlar. Biz 2 ayda bir temizliyoruz :)
Fikrinizi dikkate alacağım, aslında gerçek bir ilandan ziyade gözlem / söylenti paylaşılabilecek bir site olarak düşünüyorsunuz değil mi?
-
isimsizadam bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Merhaba,
Evarkadasim.co Nisan ayından beri açık ve evet içerisindeki ilanlar gerçek. Ancak, iletişim kurmadan önce ilanların güncelleme tarihlerine bakmanızda fayda var, zira hatırlatma yapmamıza rağmen çok uzun süre silinmeyebiliyor ilanlar. Biz 2 ayda bir temizliyoruz :)
Fikrinizi dikkate alacağım, aslında gerçek bir ilandan ziyade gözlem / söylenti paylaşılabilecek bir site olarak düşünüyorsunuz değil mi?
Aynen hocam, şöyle olmalı.. İstanbulda bir sürü öğrenci var değil mi ? bunların bir çoğu da deli gibi ev arıyor. ( uygun fiyatlı ev )
sahibinden'e fln baktım da oraya ilan bırakmışlar diye midir nedir, fiyatları çok pahalı geldi.
Bazen okuldaki arkadaşlardan duyuyorum, 2+1 dayalı döşeli 700 tl diyorlar mesela.
işte herkes bu duyumlarını bir siteye aktarsa çok güzel olur bence.
şöyle ki "arkadaşlar 2+1 ev gördüm, kirası 700 tl. Adres bahçelievler x mahalle x sokak. "
yani öğrenci dayanışması olursa, ben gördüğüm bildiğim ilanları yazarım açıkçası.. ve benim gibi düşünen çok öğrenci vardır gibime geliyor.
yada gördükleri ilanın fotosunu çekseler, direkt siteye atsalar, kriterleri belirleseler falan. Bence güzel olur :)
-
Bunu bir düşünmemiz gerekiyor. Güzel bir özellik olur ama kullanıcı kitlesinden emin değilim. evarkadasim.co bile şu an google'da ilk sıralarda çıkmasına rağmen günlük kullanıcı sayısı beklentilerimizin altında. özelliği beğendim ama etraflıca düşünmem lazım, zira nereden baksan bir 10 günlük geliştirme + test süreci olacak.
-
isimsizadam bunu yazdı
Bunu bir düşünmemiz gerekiyor. Güzel bir özellik olur ama kullanıcı kitlesinden emin değilim. evarkadasim.co bile şu an google'da ilk sıralarda çıkmasına rağmen günlük kullanıcı sayısı beklentilerimizin altında. özelliği beğendim ama etraflıca düşünmem lazım, zira nereden baksan bir 10 günlük geliştirme + test süreci olacak.
Yaparsanız böyle bir site, zamanla tutacağına inanıyorum.
Ayrıca evarkadasim.co inanılmaz güzel. Çok profesyonel duruyor :)
-
evarkadasım.co sitesi çok güzel olmuş hocam eline sağlık :) kullanılabilir ev arayan yada ilan veren arkadaşlarıma tavsiye edeceğim :)
-
cuneyd bunu yazdıisimsizadam bunu yazdı
Yaparsanız böyle bir site, zamanla tutacağına inanıyorum.
Ayrıca evarkadasim.co inanılmaz güzel. Çok profesyonel duruyor :)
Teşekkür ederiz, bir değerlendireceğiz bu durumu. Uzun zamandır oda arayanlar için de bir fonksiyon çıkarmalıyız diye düşünüyorduk. Belki beraber paketleriz :)
-
berk93 bunu yazdı
evarkadasım.co sitesi çok güzel olmuş hocam eline sağlık :) kullanılabilir ev arayan yada ilan veren arkadaşlarıma tavsiye edeceğim :)
Teşekkürler berk93, www.civardabul.com 'u da tavsiye edersen sevinirim :)
-
destegimi verdim :
http://onurcelik.tumblr.com/post/65988159224/arad-g-m-esya-yak-nlarda-olabilir-mi
basarilar :)