Çizgi-Tagem Kapanıyormuş.
-
detCode bunu yazdı
biri dava fln etmiş sanırım izinsiz eğitim düzenliyor diye
hocam ilgili kurumlardan onay olmadan hiçbir bok yiyemezler böyle. makale tarzında yazarsın sıkıntı yokta videolu eğitim - öğretmen eğitmen işin içine girdi mi kurumsallık gerekir ve kurumsallar zaten.
neden böyle bir şey oldu anlamadım.
-
u235 bunu yazdıakmarky bunu yazdı
bare bütün videoları beleş yapıpta gitseler
Zaten beleş hocam.İndirin videoları daha sonra lazım olur adamlar zaten izin vermisler.
Yazıklar olsun böyle göt kanunlarada böle işede.
pardon o zaman
-
son 3 paragraf ibretlik,belki de hepimizin gördüğü ama kimselerin söylemediği bir gerçeği dile getirmiş. Helal olsun adama.
-
Adam çok iyi anlatmış Türk halkını
Bknz: Bilgiyi kabul etmeyen bizler.
Halkına ilim öğretmek için site açmış milletin işine gelmeyince kapattırıyorlar şimdi de yeni bir isimle tekrar gelirse iyi olur.
-
Allah bin belalarını versin kapatan cahillerin. Ben de geç tanıştım, daha kullanmaya elvermeden olanaklarını, kapanacağını öğreniyorum :( Zihniyetlerini *******...
-
acaba bu firmayı dava edenler ya da ayağını kaydırmak isteyenler kim? anladığım kadarıyla çizgi-tagem birilerinin ekmeğine mani olmuş. ama kim
yapabilir? görsel eğitim hazırlayıp parayla satanlar mı yoksa özel bilişim kursları mı yoksa ..? var mı bilgisi olan
-
Bundan 20-30 yıl önce, bir köylüye sorduğunuzda o günün toplumsal basit bir konusunu. “Biz bilmeyiz; köylüyük…” derdi kendi şivesi ile. Bugün sokaktan geçen teyzeye sorun bakalım “Mortgage krizinin dünya ekonomisine etkisini” size anlatsın. Mutlaka fikri vardır. Her alanda herkesin inanılmaz fikirleri var ve gittikçe her şeyi bildiğimizi ve daha da kötüsü öğrenmemiz gerekmediğini düşünüyoruz toplum olarak. Çok ciddi ve tehlikeli bir sorun aslında.
Çok güzel yazmış
-
kurs için izin almamışlar.basbaya kaçak :)
-
Hocam kurs dediğin bilgilendirme toplantısı...
-
Anayasanın 27. maddesine noldu beyler, nereye gidiyoruz, bunu kapatanlar benim gözümde vatan hainidir.