Çizgi Tagem Setleri-İçeriği [Download]
-
RETRET bunu yazdı
biz de yüklemeye uğraşıyoruz adamlar yüklemiş bile :)
warezturkey.net/gorselegitim/22793-cizgi-tagem-gorsel-egitim-seti-12-dvd-tek-link-indir.html
Sadece bu 12 dvd mi var piyasada? sizin indirmeye calistiginiz dvdler bunlar mi? ona gore indireyim bende :)
-
_Dert_ bunu yazdıRETRET bunu yazdı
warezturkey.net/gorselegitim/22793-cizgi-tagem-gorsel-egitim-seti-12-dvd-tek-link-indir.html
Sadece bu 12 dvd mi var piyasada? sizin indirmeye calistiginiz dvdler bunlar mi? ona gore indireyim bende :)
Evet bahsedilen setler bunlar.
-
takip
-
ya arm ve fpga silinmiş bile.. o 12 dvd içerisinde de yok ..
-
RETRET bunu yazdı
Bunlar eksik ne zamandan beri piyasada olan bir set hocam.
Misal java var mı bunda? yok.
-
Fatih bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Bunlar eksik ne zamandan beri piyasada olan bir set hocam.
Misal java var mı bunda? yok.
iso dvd nin neresi eksik olacak?
müfredatıyenilendiyse o ayrı tabi.
-
Java e-kampüsde de yok.Ben benim paylaştığım java videolarını zaten youtubeden cekmistim.Ama e-kampüsde olupda o 12 dvd arasında olmayan varsa uploadlarız.
-
up
-
hocam saglam temelden alan bi java kaynagı arıyorum ama senin karışık demen kafamı bulandırıyo açıkçası ,videolar temelden başlayıp kademe kademe mi gidiyor yoksa ne bulduysan koydun mu hocam?
-
GUS bunu yazdı
hocam saglam temelden alan bi java kaynagı arıyorum ama senin karışık demen kafamı bulandırıyo açıkçası ,videolar temelden başlayıp kademe kademe mi gidiyor yoksa ne bulduysan koydun mu hocam?
javayı öğrenmeden evvel ne bildiğine bakmak lazım, bişey bilmeden mi java öğrenicen yoksa bir yada daha fazla dil bilerek mi girecen ikisi çok farklı şeyler. sıfırdan dalacaksan kaşıntılı bir süreç olacaktır.