Çizgilere Basmıycam :(
-
ToRReSs bunu yazdı:
-----------------------------bende war bu amk :D
mesela bide sağ elle dokundum sollada dokunmassam olmıcak gibi gelio garip oluom.
tik gibi bise.
-----------------------------
aynen hocam sağla dokunduğuma sollada dokunmak zorundayım :D -
bu psikolojik durum tik daha doğrusu sen en iyisi psikoyatrise git geçmiş olsun
-
Tek Sorunlu Ben Degilim Ne Güzel :D
-
su sağla dokunduğuna solla dokunma mevzusu bende bayaa ilerlemiş durumda.ortaokulda bizim okul üç katlıydı ilk katında duvara yada bir yere korkuluğa falan değerdim en üst kata cıkınca değdiğimi farkederdim sonra asağıya inip öbür elimlede değerdim tabi bu cok olmadı 10-12 kez falan oldu. ve allaha sükür gecti
-
maycell bunu yazdı:
-----------------------------bu psikolojik durum tik daha doğrusu sen en iyisi psikoyatrise git geçmiş olsun
-----------------------------Hacım gittim ama doktor senn bişeyin yok diyo.Bende de var o,zamana bırak diyo..
Ben kafayı yemek üzereyim malın dediğine bak bana :/
Zamana bırakırsam bi dahakine direk Bakırköye giderim doktor bey dedim.Sizi rahatsız etmem :)
-
Opsesyon var sende belli, hemen bir psikoloğu ziyaret çözüm bulacaktır sana.
-
Webmaster siteye giren arkadaslarda olusabilecek psikolojik rahatsizliklardan sorumluluk kabul etmez.
durum vahim :) tbt ye severek yaklaşın yoksa sikerek yaklaşmaya kalkarsanız pandiği yersiniz... pizkolociniz bozulmus a.q alayınızın :D tek çare tıp
-
hönk!!
opsesyon ne ola ki hacım.
Ölecek miyim :PP
-
ya arkadaşlar anlıyoru bende böle şeyler yapardım amma bununda yönetimi ipleri sizin ellerinizde durdurun kendiniizi inadına çizgilere basın inadına hastaalığın ne varsa yapın ancak böle çare bulabilirsiniz.Bişi var ben konuyu açan arkadaş kadar bu konuyu takmıyordum.Sadece 1 kaç metre çizgiye basma kırmızı taşların üzerine bas betona basma durumları en fazla bir metre bakıyom iyce takıntı oluyor aksine çizgilere basıyom kırmızı değilde gri taşlara ikisine birden basıyorum sonuçta bu sizin bizim elimizde olan bişi amma ben çözemiyom dersen hazır bakırköyde sin ruh sinir hastanesi yakın oraya bi ura.
-
9 10 yaşlarında bendede bi ara tik vardı hatırlıyomda annem sakinleştirici surup felan içirdi ondan sonra tik felan kalmadı sakinleştirici al belki işe yarar